Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2012 Postat Octombrie 30, 2012 va invit in alta parte !http://nimfomane.com/forum/topic/8868-loc-de-dat-cu-capul/
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 30, 2012 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 30, 2012 Este foarte placut sa te uiti de pe margine.... Irinuca spune-mi ca ma iubesti si ma bag si eu in troaca pana ajung 'curvar ucenic' 1 2
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 ...
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 30, 2012 Merci Afriq
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 Cu placere... sper sa nu mai fie cazul Have fun la locul de joaca
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2012 Postat Octombrie 30, 2012 sunt doua topicuri identice..si cel de dat cu capul e la fel..le unim sau scriem in ambele parti?
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2012 care mama draga? aici am deschis topicul cu off-topic de la marea mahmureala... celalalt e cu off-topic de la Interviu... mai e si cel de dat cu capul care e altceva... fiecare scrie unde vrea!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 30, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 30, 2012 Bon ! Hai sa scriu si eu ceva serios pe ziua de azi. Am fost la Ramona,puteti citi recenzia. Masajul,in toate formele sale,a fost impecabil.La fel si atmosfera,discutiile...totul Nu s-a pus nici o clipa problema sexului....nici o clipa. Am batut un usor a propos,subtil....si m-am ales cu o palma zdravana peste cur. Apoi,daca nici ci mine,la cat mi-s de frumusel,dastept si modest nu a vrut...Nici nu am auzit pe cineva care sa afirme ca a facut sex la sedinta de masaj cu Ramona. Cred ca acuzatiile Irinei sunt gratuite,pana la proba contrarie . Iar razboiul declansat de ea face bine la trafic,dar face rau atmosferei de pe forum.
Postări Recomandate