Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

ma pun acu' sa pictez, nu am mai facut-o de cativa ani, am gasit o panza cam mica ce-i drept si am doar culori in ulei,din pacate, eu le prefer pe cele acrilice.nu stiu ce vreau sa fac,dar ma decid eu  :ellao

Gata pictura Rossy ? :) :hug1

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

mai bine te concentrezi la următoarea întâlnire de joi...:))))

LE

Lopix, esti ok?!?! Sa vin sa te incalzesc uMpic?!?! =))

post-3169-0-59368100-1453224180_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator

Cam da in mare parte.ar merge niste retusari dar nu mai am chef.practic se pot face si mai tarziu pt ca culorile in ulei se usuca greu,dar cred ca las asa

Si nu ne delectezi cu un rezultat (adicatelea pozica) ? :blushing2 :innocent

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Si nu ne delectezi cu un rezultat (adicatelea pozica) ? :blushing2 :innocent

nup sorry,nu imi place sa impart ce fac cu straini,ci cu persoane f apropiate.plus ca dupa pastila ma simt stangace si lipsita de dexteritate,singur as scapa mainile in ea. spun ce e figura lui Buddha doar cap si ramurele de bambus

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

ma simt asa minunat ca un pui de inger. flu flu

sunt asa verde in interior ca o baby feriga

si-s si imbujorata cochet si rozarliu ca o barbie

si e ca un flamingo roz

... ha ha,sunt light ca o adiere

am miscari lascive si serpuite, si-s cambracata de zici ca-s calare y haaaaa 

atat de plapanda,atat de gingasa, parca-s tinkerbell. sunt atat de zana magica astazi parca totul e desprins din povesti. as valsa :girly 

incep sa ma cred un dinozaur ahaha. dar unul dragalas,nu amenintator. ca Dino. dinozarul din mine face roar ca lei. 

http://6dollarshirts.com/images/W/Take_Me_To_Your_Dealer_navy_truenavy_swatch.jpg

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

http://6dollarshirts.com/images/W/Take_Me_To_Your_Dealer_navy_truenavy_swatch.jpg

:)))

nu obisnuiesc sa iau pastile,decat daca efectiv simt ca stau sa crap.deci nu tu aspirina,paracetamol si alte bazaconii.nici nu ma imbolnavesc des ,dar daca e neaparat direct injectii,nu antibiotice,exceptional de rar.

asa reactionez eu la unele chestii,de exemplu valeriana ma excita teribil si daca nu am in scurt timp macar 2 orgasme,mi se taie firu' si nu ma pot concentra la nimic.

acum a fost prozac, de fapt fluoxin,varianta romaneasca,net superioara,greu de gasit,bat minim 8 farmacii sa dau de el,versiunea prozac e peste tot :)) fluoxin are efecte incomparabil pozitiv si nu are reactiile adverse ale prozacului,gen tremurat de maini, taierea apetitului sexual.stiu multa lume care ia .nimeni nu il simte chiar asa ca mine,jealous much?:))

'dealerul' meu e o prietena buna  de ceva ani psihiatru care imi da reteta la un suc,in schimbul unei barfe miselesti si depravate :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

tempo has reached critical level, prz kick in.dnd dnd  :laugh2  sunt pe cale sa imi colorez lumea in zeci de nuante frumusele,arunc direct cu galetuse cu vopsea

ma simt asa minunat ca un pui de inger. flu flu :innocent . m-as duce afar' sa ma astern in zapada sa dau din maini si picioruse pana ofer pamantului o forma angelica.din pacate afara e fleasca

sunt asa verde in interior ca o baby feriga

si-s si imbujorata cochet si rozarliu ca o barbie

si e ca un flamingo roz

as dansa tribal cu o ghirlanda hawaiiana dunga dunga ha ha,sunt light ca o adiere

am miscari lascive si serpuite, si-s cambracata de zici ca-s calare y haaaaa :laugh2

imi vine sa desirez o perna si sa topai pe fulgi.asa voi face

atat de plapanda,atat de gingasa, parca-s tinkerbell. sunt atat de zana magica

astazi parca totul e desprins din povesti. as valsa :girly 

incep sa ma cred un dinozaur ahaha. dar unul dragalas,nu amenintator. ca Dino. dinozarul din mine face roar ca lei. 

apoi imi fac buzele rosu carmin si imi voi tuguia botu in oglinda mwahhhh

Eu acum am vazut  :laugh2 

NUVAMAIDROGATI, IN PWLA MEA !

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu nu mancam nici ziua, dimineata in nici un caz, azi m-am trezit cu pofta de un ceai si paine cu unt si telemea. :)

Cafea nu mai beau deloc, alcool sa nu mai vad, fumez o idee mai putin...

Imi pun corpul iar pe roti ca prea mi-am batut joc de el in loc sa-i lovesc pe ceilalti.

Psihicul s-a restabilit, stres mai putin si mai multa liniste, evident orgasme... :laugh2

Eu nu credeam ca femeia fara pula face crize! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...