Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:in flames
Postat

pune o poza la avatar sub forma de puzzle ca deslusim noi rezultatul final  :laugh2

am avut una odata in fundul gol un selfie la avatar si ma tot cicalea skyseven a cui e si nu ma mai lasa in pace. pe unde ma prindea  era calarea pe mine sa ma traga de limba si m-a inhibat. 

mi-am facuit acu  am terminat un set la foc automat de selfies pe fundal complet negru topless fara chiloti si purtand doar dresuri semi transparente abia astept sa le vad :D 

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

am avut una odata in fundul gol un selfie la avatar si ma tot cicalea skyseven a cui e si nu ma mai lasa in pace. pe unde ma prindea  era calarea pe mine sa ma traga de limba si m-a inhibat. 

mi-am facuit acu  am terminat un set la foc automat de selfies pe fundal complet negru topless fara chiloti si purtand doar dresuri semi transparente abia astept sa le vad :D

Și noi.  :laugh2

• Like 2
Postat

Și noi.  :laugh2

sunt gorgeous :D :D sunt incantata

dar cre ca mi-era putin racoare desi e cald ca sfarcurile erau bocna :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cafea.... hmmm (FRUMOASA Femeie, Ami)...

• Like 1
Vizitator
Postat

Inca un nume mare a pecat in alta lume :( Carrie Fisher. Adio, Printesa Leia !

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/e8/66/fee8661151ba6a61d862c191051b64c0.jpg

• Like 1
Postat

sa te ingrasi e o pacoste. m-am obisnuit sa pap des. acu odata la 2-3 ore hop tre sa imi prepar ceva. cine are timp si chef sa tot dreaga platouri?  ufa

dar tb ca mi-e f foame :(

Vizitator
Postat

sa te ingrasi e o pacoste. m-am obisnuit sa pap des. acu odata la 2-3 ore hop tre sa imi prepar ceva. cine are timp si chef sa tot dreaga platouri?  ufa

:( Uff, stiu ce zici ! Dar stii vorba aia, "daca vrei poti" (adica in sensul poti sa rezisti tentatiei) :laugh2 :laugh2

Postat

Multumesc! :)

Eu, NU! :P

pt ca tu esti un gentleman :* ashia

:( Uff, stiu ce zici ! Dar stii vorba aia, "daca vrei poti" (adica in sensul poti sa rezisti tentatiei) :laugh2 :laugh2

nu pot ca fac urat la foame zici ca-s poseda de draci. nu vreau sa ma abtin dar mi-e lene sa fac atat de des

Vizitator
Postat

A murit si Vera Rubin, astro-fiziciana care a demonstrat existenta materiei negre in Univers.... (macar ea era batrana)

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

pt ca tu esti un gentleman :* ashia

nu pot ca fac urat la foame zici ca-s poseda de draci. nu vreau sa ma abtin dar mi-e lene sa fac atat de des

Te redirectionez catre acest link :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/36623-mens-sana-in-corpore-sano/

Ideea e sa faci miscare zilnic (macar 20 minute/ o jumatate de ora)!! Abdomene, geno, chiar si fara greutati. Ma e pacat sa nu-ti tonifici putin corpul. Eu m-am deprins sa-mi fac setul de exercitii chiar daca ma prinde ora 11 noaptea (caci imi prelungesc mult sederea la calculator dupa orele de program) dar nu pot sa ma culc daca nu mi-am facut exercitiile si le fac desi uneori ma simt obosit sau ma doare putin vertebra la care am hernia de disc. Incerc sa ajung si la sala, ma stradui...

Eu cand imi fac exercitiile de stretching pentru coloana zici ca-s posedat de draci!! :laugh2

• Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Inca un nume mare a pecat in alta lume :( Carrie Fisher. Adio, Printesa Leia !

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/e8/66/fee8661151ba6a61d862c191051b64c0.jpg

Lopixe,imi esti drag,dar sincer erai bun sa fii cioclu la comemorari si decese.....cum mai intinde cate unu copita,hop ii deschizi topic aicisha.....las-o naiba,suntem pe un site cu curve si caterinca,nu de pompe funebre :@ :@

• Like 7
  • Minus 9
Vizitator
Postat

Lopixe,imi esti drag,dar sincer erai bun sa fii cioclu la comemorari si decese.....cum mai intinde cate unu copita,hop ii deschizi topic aicisha.....las-o naiba,suntem pe un site cu curve si caterinca,nu de pompe funebre :@ :@

Uite pe pagina principala sa vezi topice cu decese.... :laugh2 :laugh2 Mea culpa, desi recunosc ca Star Wars mi-a marcat copilaria... :(

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

Zero stele pe cer, zero geci aruncate pe masa, zeci de RIP-uri la DG.

post-131728-0-51784200-1482870726_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Zero stele pe cer, zero geci aruncate pe masa, zeci de RIP-uri la DG.

attachicon.gifIMG_5481.JPG

Cand pui poze cu Starbucks,instantaneu apare Unghiosu' ;) :)

• Like 9
  • Minus 9
Vizitator
Postat

A murit si Vera Rubin, astro-fiziciana care a demonstrat existenta materiei negre in Univers.... (macar ea era batrana)

cine urmeaza ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...