Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: 1930
Postat

Și ce ofertă ar fi convenabilă pentru tine ca sa faci prostii cu mine? :))

PS-as vrea eu sa fiu copil :))

normal ca oferta trebuie sa fie convenabila mie =)) altfel am deja un tarif stabilit :P

am zis "parca" :P

PS;

e un tarif rezonabil dar numai in afara perioadei de abstinenta =)))

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Știu ca-i jocul ei,dar poți,subtil,sa-l duci în altă direcție ^^

Cu toate incercarile si explicatiile

ti-l intoarce ea in locul preferat  numai de ea  si atunci devine prea obositor  :)

Postat

Cand nu ai ce face....mai creezi un  SABLON   :laugh2

post-194745-0-26904900-1493619281_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18199084_1857828157799904_8263963430514263151_n.jpg?oh=9a7031829e82fee4ca9037991edf01a5&oe=598451DA :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18198460_1857843531131700_7863125981628306_n.jpg?oh=764e127b32b2bca588b9a71f6ac91876&oe=59748164

la mijkin NU :laugh2

• Like 6
  • Minus 6
Postat

la mijkin NU :laugh2

Vezi ca acu' apare din Offline 

Ca asta s-a spurcat si mananca numa'  Moluste  :laugh2

• Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai distractie (placuta)

Ce a adus ,,marea unire” pentru poporul “reîntregit”?

Se apropie 1 Decembrie 2018, 100 de ani de la ,,Marea Unire”! Ce au însemnat aceşti 100 de ani? Au fost ani prosperi, ani plini de bucuria ,,(re) intregirii neamului”? Au fost ani cu necazuri si supărări? Au fost ani normali?

Greu de răspuns dar este sigur că de atunci o ,,grupare” ciudată de ,,patrioţi” au pus stăpânire pe ţară şi pe oameni!

Am trăit 100 de ani în tensiune stăpâniţi de teama că ungurii ne vor Transilvania, teama că ruşii vor toată Moldova, teama că proştii pot ajunge la conducerea ţării, teama că sunt favorizate anumite regiuni în detrimentul altor regiuni, teama că vecinul ne spionează , teama că putem ajunge la puşcărie nevinovaţi - TEAMA a fost inrădăcinată în sufletul nostru în toţi aceşti ani!

Ni s-a cântat ,,deşteaptă-te române”, ,,hai să dăm mână cu mână”, ,,te slăvim…” sau imnul regal pe care astăzi nu îl mai ştie multă lume - cu ce folos?

Politicienii noştri au dat nordul Transilvaniei, Bucovina de Nord şi Basarabia cu seninătate în timp ce poporul plângea, au dat toată ţara ruţilor, au umplut puşcăriile, au făcut ca o bună parte a populaţiei ţării să se simtă străină pe pământul moşilor şi strămoşilor lor, au construit palate şi canale în timp că ţara sângera...

Au vândut locuitori paşnici şi gospodari pentru a umple buzunarele unor potentaţi, au împuşcat pe toţi cei care nu vroiau să înţeleagă că între noi şi “lume” exista o graniţă artificială păzită cu arma , etc, etc! Şi am ajuns în ziua de astăzi când romanii se simt mai senini şi “mai “acasa” la Budapesta decât la Bucureşti, când ungurii nu mai sunt percepuţi ca duşmani de moarte , când a vorbi ,,moldoveneşte” la Gyula, Szeged sau Budapesta nu este ,,ruşinos “ aşa cum este la Timişoara sau Bucureşti unde rişti să fii apostrofat şi înjurat la fel ca cei care vorbesc ungureşte şi aşa mai departe!

Ce a adus ,,marea unire” pentru poporul ,,reîntregit”?

Aproape nimic doar ură, dispreţ , teamă şi dorinţa de a pleca din ţară.

http://corbiialbi.ro/index.php/contact/1076-100-ce-a-adus-marea-unire-8221-pentru-poporul-8220-reintregit-8221/

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hai distractie (placuta)

Ce a adus ,,marea unire” pentru poporul “reîntregit”?

Se apropie 1 Decembrie 2018, 100 de ani de la ,,Marea Unire”! Ce au însemnat aceşti 100 de ani? Au fost ani prosperi, ani plini de bucuria ,,(re) intregirii neamului”? Au fost ani cu necazuri si supărări? Au fost ani normali?

Greu de răspuns dar este sigur că de atunci o ,,grupare” ciudată de ,,patrioţi” au pus stăpânire pe ţară şi pe oameni!

Am trăit 100 de ani în tensiune stăpâniţi de teama că ungurii ne vor Transilvania, teama că ruşii vor toată Moldova, teama că proştii pot ajunge la conducerea ţării, teama că sunt favorizate anumite regiuni în detrimentul altor regiuni, teama că vecinul ne spionează , teama că putem ajunge la puşcărie nevinovaţi - TEAMA a fost inrădăcinată în sufletul nostru în toţi aceşti ani!

Ni s-a cântat ,,deşteaptă-te române”, ,,hai să dăm mână cu mână”, ,,te slăvim…” sau imnul regal pe care astăzi nu îl mai ştie multă lume - cu ce folos?

Politicienii noştri au dat nordul Transilvaniei, Bucovina de Nord şi Basarabia cu seninătate în timp ce poporul plângea, au dat toată ţara ruţilor, au umplut puşcăriile, au făcut ca o bună parte a populaţiei ţării să se simtă străină pe pământul moşilor şi strămoşilor lor, au construit palate şi canale în timp că ţara sângera...

Au vândut locuitori paşnici şi gospodari pentru a umple buzunarele unor potentaţi, au împuşcat pe toţi cei care nu vroiau să înţeleagă că între noi şi “lume” exista o graniţă artificială păzită cu arma , etc, etc! Şi am ajuns în ziua de astăzi când romanii se simt mai senini şi “mai “acasa” la Budapesta decât la Bucureşti, când ungurii nu mai sunt percepuţi ca duşmani de moarte , când a vorbi ,,moldoveneşte” la Gyula, Szeged sau Budapesta nu este ,,ruşinos “ aşa cum este la Timişoara sau Bucureşti unde rişti să fii apostrofat şi înjurat la fel ca cei care vorbesc ungureşte şi aşa mai departe!

Ce a adus ,,marea unire” pentru poporul ,,reîntregit”?

Aproape nimic doar ură, dispreţ , teamă şi dorinţa de a pleca din ţară.

http://corbiialbi.ro/index.php/contact/1076-100-ce-a-adus-marea-unire-8221-pentru-poporul-8220-reintregit-8221/

Mon cher, e 1 Mai, nu 1 Decembrie!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Deocamdata... :laugh2 Lopix a lansat in dezbatere ideea anticipat si preventiv! :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

(Mai) conteaza ? Articolul nu este scris de un ungur ci de un jurnalist din Iasi, cu un un nume neaos romanesc. Si nu cred ca greseste in ceea ce spune....

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18193905_1858039311112122_5313332840037850534_n.jpg?oh=f11e0c64ecac3823311d117d55465445&oe=59808CCC :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 6
  • Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni
Postat

Mă întreb care este treaba cu topicurile de faza, de ce ar sta cineva pe un site de curve să joace fazan ? :habarnam

Vizitator
Postat

Mă întreb care este treaba cu topicurile de faza, de ce ar sta cineva pe un site de curve să joace fazan ? :habarnam

Ca nau ce face :) sa plictisesc :))

• Like 1
Reputație: 1046
Postat

Bunadimineata luuuuuumeeee toată noaptea am fost la femei ...

Felicitări!

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: -1893
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Azi ma simt super excelent, e frumos afara, cald.

Cum a fost de 1 mai, v-ati distrat bine? Sper ca frumos. Eu m-am simtit bine de 1 mai.

O zi innsorita in continuare va doresc!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...