picon Reputație: 1045 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2019 'aidepulamea! Câtă filosofie de cafenea! 2 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 'aidepulamea! Câtă filosofie de cafenea!Au înnebunit salcâmii :))))
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2019 Au înnebunit salcâmii :))))E vremea nasoală, nori, ploaie ... Pe unii îi deprimă și în loc să se fută, aberează pe forum. 2 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 E vremea nasoală, nori, ploaie ... Pe unii îi deprimă și în loc să se fută, aberează pe forum.La mine e soare ,frumos....pentru câteva ore :))))
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iunie 5, 2019 Omule ce te face sa crezi ca o data ce creierul e mort mai poti avea vreo reactie fie ea si subconstienta Cum a fost inainte sa te nasti ? Nu se stie nu existai Asa o sa fie si moartea da' ce cauta un musulman pe un site care promoveaza curvasareala, o practica condamnata de coran? ah, salvarea pacatosilor, crestini? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 da' ce cauta un musulman pe un site care promoveaza curvasareala, o practica condamnata de coran? ah, salvarea pacatosilor, crestini? Nu au legatura una cu alta Nici biblia nu permite din cate stiu Asa ca ti intorc intrebarea
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 da' ce cauta un musulman pe un site care promoveaza curvasareala, o practica condamnata de coran? ah, salvarea pacatosilor, crestini? Si nu caut sa salvez pe nimeni de la nimic in fond nu suntem dusmani intre noi Coranul biblia si celelalte scripturi sunt toate venite de la acelasi Dzeu :)
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 Io-s cu musca pe caciula, no comment...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Io-s cu musca pe caciula, no comment... Ai toata puterea deciziei asupra ta ca sa te indrepti :) Trebuie doar sa ti doresti asta ;)
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iunie 5, 2019 Nu au legatura una cu alta Nici biblia nu permite din cate stiu Asa ca ti intorc intrebarea tu ai dat-o cu citate din coran...cu "injosirea femeii...etc...in fata barbatului", chestie infinit de dezbatut "religios, social....plm!, de aici nota musulmana si de aici intrebarea mea fireasca! ai grija cum faci, ca mai e unu care vrea sa ne salveze - maestrul coitului perfect controlat, ananda! ptr noi e bine, ca avem de unde alege, la o adica...da' ce faci cu cei ca mine, care-s multi, si care nu vor sa fie salvati?! sa ne revenim, zic: vrea oare cineva sa salveze pe altcineva de pacat, aici? 1
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Iarta.i si Dzeu mai uita suntem prea multi pe aici :laugh2 Te simti in plus ? Vad si eu, ca vorbesti nimic si degeaba ... 2
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iunie 5, 2019 Si nu caut sa salvez pe nimeni de la nimic in fond nu suntem dusmani intre noi Coranul biblia si celelalte scripturi sunt toate venite de la acelasi Dzeu :) okidoki
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Te simti in plus ? Vad si eu, ca vorbesti nimic si degeaba ... Ma refeream la cu totul altceva in acel context Te ai regasit in el de mi ai raspuns?
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 sa ne revenim, zic: vrea oare cineva sa salveze pe altcineva de pacat, aici? Cica vrea Pipilica. Face pe exorcistul.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 Ai toata puterea deciziei asupra ta ca sa te indrepti :) Trebuie doar sa ti doresti asta ;) Jur cu mana pe... nu conteaza, pe ceva, ca din ziua cand n-o sa-mi mai placa sexul, ma indrept!! Intre timp, mai stau si capra...😀 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Jur cu mana pe... nu conteaza, pe ceva, ca din ziua cand n-o sa-mi mai placa sexul, ma indrept!! Intre timp, mai stau si capra... Lasa juratul cu mana pe ...=)))))Sex poti face oricum si fara sa te ocupi cu asa ceva baieti sunt destui
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Omule ce te face sa crezi ca o data ce creierul e mort mai poti avea vreo reactie fie ea si subconstienta Cum a fost inainte sa te nasti ? Nu se stie nu existai Asa o sa fie si moartea In fiecare clipa mor in noi celule si in acelasi timp iau nastere alte noi. Nu exista moarte, exista doar transformare. Mai documenteaza-te si imbogateste-ti cultura generala si din alte surse, nu sta toata ziua numai pe Nimfomane sa faci pe savantul si pe interesantul, cand tu, de fapt, esti un idiot ! 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 Lasa juratul cu mana pe ...=)))))Sex poti face oricum si fara sa te ocupi cu asa ceva baieti sunt destui Da, dar de ce sa-i "vanez" eu, mai bine-i las sa vina ei la mine 1
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 ma simt satisfacut pentru ca am dat muie unei fetiscane de 18-19 ani, care mi-a supt pula cu floci si a inghitit slobozul si a zambit doar pentru 100 lei
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 In fiecare clipa mor in noi celule si in acelasi timp iau nastere alte noi. Nu exista moarte, exista doar transformare. Mai documenteaza-te si imbogateste-ti cultura generala si din alte surse, nu sta toata ziua numai pe Nimfomane sa faci pe savantul si pe interesantul, cand tu, de fapt, esti un idiot ! E o simpla parere ce pot sa ti spun..nah in gustu omului nu poti sa faci nevoile Mamaie ce e mai rau dupa tine sa nu fi corect informat intr.o privinta sau sa fi o curva obosita care scrie poezii si face pe femeia fatala ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Da, dar de ce sa-i "vanez" eu, mai bine-i las sa vina ei la mine Sunt pe aici si care cauta gratis trebuie doar sa i gasesti :))
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iunie 5, 2019 Sunt pe aici si care cauta gratis trebuie doar sa i gasesti :)) or fi, dar aia e tot curvasareala...atentie la neatentie! :) 2
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Unii traiesc prea mult si degeaba, isi fac bagaju' catre iadurile lui Ananda chiar prea tarziu Eu cred ca fiecare are rostul lui pe lume, chiar daca nu i-l poti deslusi tu. Chiar si ultima rama din pamant are utilitatea ei. Are un mod de gandire criminal cine afirma despre altii ca au trait prea mult ... Fiecare sa isi faca datoria si temele lui in viata, fara a arata cu degetul spre altii ! Cand stai sa arati spre altii cu degetul nu cosntruiesti nimic cu timpul care ti-a fost dat, il risipesti.
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Eu cred ca fiecare are rostul lui pe lume, chiar daca nu i-l poti deslusi tu. Chiar si ultima rama din pamant are utilitatea ei. Are un mod de gandire criminal cine afirma despre altii ca au trait prea mult ...siana care-i rostul tau pe aceasta lume?excluzand nimfomane.com 2
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 or fi, dar aia e tot curvasareala...atentie la neatentie! :) Nu il duce prea mult capul, nu ai cu cine sa duci munca de lamurire ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum