Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Ia mai da-te incoace fata

Sa te mai incing o data

De buci sa mi te cuprind

Din lindic miere sa ling

Sanii albi sa-ti mozolesc

Fluturasii sa-i trezesc

Fluturasi de ciocolata

Prin burtica sa se zbata

Sus picioarele-n tavan

Sa-ti proptesc pe paraipan

Sa-ti duduie bucile

Si sa-ti joace tatile

Dracii sa te calareasca

Creerii sa-ti zapaceasca

Din crestetul capului

De tablia patului

Aoleu ce mi-ai facut!

Nu-mi mai trece de futut.

La tine-n pizda-as tot sta

Dulce Teodora mea.

13/6/2019

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Cum sarbatoriti, comunitate?!  :hihat

Uite aşa, pui.

https://i.imgur.com/9if3Zhe.jpg

https://i.imgur.com/jTRK82c.jpg

Vrei să ştii ce a pățit o domnişoară pe masa aia după ce au plecat musafirii?

Săraca, n-a mai avut sos pe cur în viața ei.

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Sper că măcar de sărbători ai servit caltaboşul FELIAT!

(într-o chiflă premium, cu semințe de susan)

:)))

Nope, sarmale din peste si file de somon plus racitura de stiuca. :) Dar nu e rea ideea ta ! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms

Fa-ti un cont verde,sa ai PM

Îmi făceam de mult CSP, dar n-are sens. Mă bannează cotocul oricum şi cu cont SP (şi pe bună dreptate), ptr că nu mă pot abține să NU trag pe la DG (singura secțiune pe unde circul de un an, de când am aterizat pe nimfo), cu pamfletul şi cu stropitoarea peiorativelor, în lepădăturile moraliste ce uită că-s scursuri umane imorale de cea mai joasă speță, cu care când ai un anumit statut social nu poți dialoga de pe picior de egalitate, în bizonii peştalăi gureşi, trollii enervanți cu interese obscure, analfabeții şi blegovanii băgători în seamă în lipsă de altă activitate, deraiații parafilici şi rătăciții mintali, demenții şi tot restul alienaților săriți de pe fix.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Îmi făceam de mult CSP, dar n-are sens. Mă bannează cotocul oricum şi cu cont SP (şi pe bună dreptate), ptr că nu mă pot abține să NU trag pe la DG (singura secțiune pe unde circul de un an, de când am aterizat pe nimfo), cu pamfletul şi cu stropitoarea peiorativelor, în lepădăturile moraliste ce uită că-s scursuri umane imorale de cea mai joasă speță, cu care când ai un anumit statut social nu poți dialoga de pe picior de egalitate, în bizonii peştalăi gureşi, trollii enervanți cu interese obscure, analfabeții şi blegovanii băgători în seamă în lipsă de altă activitate, deraiații parafilici şi rătăciții mintali, demenții şi tot restul alienaților săriți de pe fix.

Ideea era sa mai stam de vorba

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

Du-te, ba, :)))), uita-te la el, Gogule. Atât puteti si voi.

Daca nu eram eu, numai sarmale si ceafa de porc vedeati pe aici.

Ma simt precum un explorator britanic, având misiunea de a civiliza salbaticii.

Nene, te intrebasem ceva pe un topic, dar care a fost inchis.

Vorbeai acum câțiva ani de vacante la sud de mediterana. Ce recomanzi la 5+?

Nu intreb eu, ci un "prieten" de-al dumitale, care a renuntat la a mai avea cont aici. Eu sunt doar "mesager". Multumesc

• Like 1
Link spre comentariu

Cine zice, ala e ! Subconstientul tau te trage-n piept. Ti-ai facut autoportret.

Pai tu, daca te simti valoros, lupule moralist, de ce te cobori la nivelul celor pe care ii consideri scursuri, de ce mai intri pe acest forum, cu femei care isi vand trupul ? Inscrie-te pe forumul castigatorilor de premii Oscar, al Patriarhiei romane, al savantilor, al sfintilor sau cui mai vrei tu, daca iti repugna acest forum si ii dispretuiesti pe userii prezenti pe el si daca ai la activ realizari majore in viata sau daca esti intruchiparea cinstei, si onoarei !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...