Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Cam așa o să fie din păcate. Ceva mai bine sau mai rău în funcție de zonă. Cred că ar trebui implementat urgent următorul set de măsuri, oprirea circulației între localități, restricții la transportul public, întreruperea majorității activităților economice, dar și testări pe scară largă, măști pentru toată lumea cu obligativitatea purtării etc. Dotarea, instruirea și organizarea urgentă a personalului medical cel puțin. Mă rog teoretic văd că încearcă și ei dar lucrurile se mișcă foarte greu.

Mie toti astia cu care stau de vorba si le spun ca o sa iasa lumea in strada si o sa fie circ imi spun ca 

Nuu domne ca romanu nu iese in strada cand ii e frica ori acum lumea e speriata

Cata rabdare o sa aibe batranii ? Cata rabdare o sa aibe toata lumea mai ales cei care cum aud ceva iau de bun si dau alarma ? Hai ca o sa mai dureze ceva daca e vb de noi ..Cand o sa inceapa sa moara lumea pe la tigani atunci sa vezi circ si panarama ca nu o sa iesim noi in strada n-are nimic in fond nu e nici o rezolvare

Sa vedem ce o sa rezolve etnia rroma ca ei nu stiu dastea cu virusi cu distanta cu izolare ..Sa o auzi pe piranda ..Haoleooo meo murit cophilu maica ..Cred ca pentru faza aia se pregatesc ei de au scos armata deja pe strada 

Nu stiu de ce dar presimt eu cel putin o sa rad rau de tot in perioada imediat urmatoare ..

Link spre comentariu

La țară va fi foarte nasol dar hei, poate trece cu țuică de prune ! Spre exemplu daca preoții ar transmite mesajul corect poate ar avea oarecare succes, nu sa îi împărtășească pe toți cu aceeași linguriță...

Oricât de cinic sună, în acest moment cred că situația e atât de gravă încât prioritățile trebuie înceapă cu orașele mari care sunt centre administrative, economice, medicale și logistice. Și în general să se izoleze localitățile și comunitățile, mai ales că nu știi unde există focare. Trebuie sa ne pregătim pentru un scenariu foarte rău și să limităm pagubele, e foarte greu acum să mai oprești evoluția bolii cum a făcut Coreea de Sud.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eu sunt bine, dragilor. Voi cum sunteti ? Desi unii nici nu se mai masturbeaza, pititi sub patura, de frica, sunt destui cei care ma suna zilnic, sa ne intalnim, chiar daca am scris ca in perioada asta nu stabilesc intalniri cu clienti noi.

Poate putin post si rugaciune nu strica nimanui, macar doua-trei zile pe saptamana si sa ne smerim putin, sa nu mai avem ganduri trufase, sa numai gandim de rau pe altii, sa nu ne mai credem dumnezei, sa nu uitam ca suntem chemai la viata de un Creator si fara suflarea lui peste noi suntem nimic !

Va doresc tuturor numai bine si sa faca Dumnezeu din tara asta raiul pe pamant ... sau sa incercam sa facem noi asta.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

Doamne, cati nebuni pe lumea asta.. tocmai vin de la cumpărături și am am vazut pe strada o tipa care vorbea cu pisica. Biata femeie, era convinsa ca o înțelege pisica!.

Când am ajuns acasă, i-am povestit totul câinelui meu.. ne-am tăvălit pe jos de ras!!

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90989369_1898867766910892_6737489341532078080_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=7HGao5SYe4sAX80XuNu&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=fb61e73c4bb12cae5d71026234859664&oe=5EA814F3

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91025781_241661843896286_5849233780518158336_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=PMiA_AISf6UAX85ytcI&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=4b61ff6131279f7e0ca2ad542258a0c6&oe=5EA80F16

pisa-m-as pe glumele si postarile tale :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bifez o premiera absoluta... Azi primaria a spalat si dezinfectat strada. Jur ca este prima data cand primaria mi-a spalat masinaðŸ˜

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Bifez o premiera absoluta... Azi primaria a spalat si dezinfectat strada. Jur ca este prima data cand primaria mi-a spalat masina

Da , normal , sectorul 3. Plus că este și zona centrală....alt avantaj.

Dar tu ești bine , la toate capitolele ?

Ne e dor de tine !

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Da , normal , sectorul 3. Plus că este și zona centrală....alt avantaj.

Dar tu ești bine , la toate capitolele ?

Ne e dor de tine !

Sunt in sectorul 3, dar nu locuiesc unde m-ai vizitat tu (acolo era doar biroul"). Bine, contrar unor pareri, Titan nu este chiar in campðŸ˜

Sunt bine la toate capitolele, recuperam noi dupa ce trecem peste epidemia asta😘

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator sabina10
Reputație: 0

Cum te simți azi, e relativ...

panică, izolări, covid

O lume tristă, răsturnată,

de boală cruntă măcinată.

Și totusi, știi cu toate acestea

că nu s- a încheiat POVESTEA!

Că vom fi iar ca înainte,

E doar un pas....de ținut minte!

Iubirea, viața, nu- s defuncte,

ele renasc, te miri de unde!

POVESTEA merge mai departe

și-i despre viață, nu de moarte!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...