Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tovarase calomniator  de profesie, ma dispensez de sfaturile tale. Oamenii care nu stiu sa-si faca curatenie in viata lor,improasca cu noroi in viata altora.

Dar de ce te enervează adevărul, comunistoidule? Relax, vremea voastră a trecut!

O seară bună!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

In viata mea nu am luat antibiotice pentru gripa, trece in 2 saptamani.

Avem o tara in buna parte indopata cu ele pentru ca reclama... Apoi statul a decis sa elibereze numai cu reteta pentru ca retardati... :)

La liber e cea mai buna decizie!

Poate suna crud, dar natura are tendinta de a elimina verigile slabe, si slabi, din toate punctele de vedere, avem destui!

Vare se simt, sa stea acasa! Cu pastilele langa ei... Sa nu uitam ca orice pastila distruge inainte sa trateze...

Corpul lupta, face anticorpi, transmite urmatorii geneneratii. Ce se transmite acum? 

Sunteti o adunatura de idioti, stati acasa ca daca mai si comentati ajungeti in arest!

Democratie? Zau? Cati au murit pentru ea?!

Cei fragili se stiu, ne batem joc de toti?!

Ma scuzi ca intervin, dar, dupa toate calculele, antibioticul este cea mai mare descoperire din lume. 

Fara el, acum am fi fost pana in miliard.

Nu de alta, cu cat mai putini, probabil cu atat mai bine, dar...poate noi, ( eu...tu...picon :)  nu eram printre ei  :laugh2  :laugh2

• Oras:Romania
Postat

Dar de ce te enervează adevărul, comunistoidule? Relax, vremea voastră a trecut!

O seară bună!

Eu sunt foarte calm, tu suferi de apelpisie.  

• Like 1
Postat

Ma scuzi ca intervin, dar, dupa toate calculele, antibioticul este cea mai mare descoperire din lume. 

Fara el, acum am fi fost pana in miliard.

Nu de alta, cu cat mai putini, probabil cu atat mai bine, dar...poate noi, ( eu...tu...picon :)  nu eram printre ei  :laugh2  :laugh2

Iubire, antibioticul ataca doar un fel de tulpina, virusul se dezvolta ca panarama de tine... :laugh2 

Ce visai tu despre sex acum 20 ani, 10, 5, acum?

Vezi? Te dezvolti (ca un virus) si vrei mai mult...  :laugh2  :rax2

Corpul dopat nu mai lupta, orice diferit ii da de-l juleste!  :laugh2

Scoate-l pe Picon din schema, a fost, acum ma scarbeste.  :no2

• Oras:*
Postat

Avem o tara in buna parte indopata cu ele pentru ca reclama... Apoi statul a decis sa elibereze numai cu reteta pentru ca retardati... :)

Poate suna crud, dar natura are tendinta de a elimina verigile slabe, si slabi, din toate punctele de vedere, avem destui!

Vare se simt, sa stea acasa! Cu pastilele langa ei... Sa nu uitam ca orice pastila distruge inainte sa trateze...

Corpul lupta, face anticorpi, transmite urmatorii geneneratii. Ce se transmite acum? 

Sunteti o adunatura de idioti, stati acasa ca daca mai si comentati ajungeti in arest!

Ideea e ca englezii au facut cam asa cum va doriti dvs si nu le-a iesit bine. Daca lor le-a iesit rau, cam cu ar fi fost la noi? Sunt de acord ca democratia trebuie repusa in drepturi, fara discutie in privinta asta.

Da, e adevarat ca abuzul de antibiotice a dus la multe probleme - multi le iau pana si pentru o banala raceala si asta a dus la dezvoltarea de patogeni mult mai rezistenti ceea ce ne afecteaza pe toti. Din fericire tot sistemul imunitar e raspunsul pentru ca si el se adapteaza si devine mai puternic daca invata. Nici eu nu am luat antibiotice pentru gripa, doar am stat in pat, am dormit si mi-a trecut.

Cat despre natura, vad ca sustineti ca selectia naturala sa-si faca treaba dar daca noi suntem oameni atunci nu ne ghidam dupa selectia naturala pentru ca am fi ca animalele si deci trebuie sa-i ajutam si pe cei mai slabi pentru ca asa e omenesc.

Ma rog, aici parerile sunt impartite insa mi se pare usor sa sustii selectia naturala dar cand te atinge si pe tine (si asta e probabil pentru ca oricui i se poate intampla sa devina incapabil) atunci nu cred ca ti-ar placea sa o simti pe pielea ta. Vorbesc in sens general nu dvs in particular.

Si e o alta problema cu abordarea libera: daca virusul se raspandeste pe scara mare atunci e posibil sa sufere mutatii si sa devina letal si pentru tineri sanatosi. Ce vom face atunci? Vom avea cu totii o mare problema.

Sa speram doar ca vom trece de asta si ne vom reintra in drepturi - speranta moare ultima.

• Like 2
Postat

Ideea e ca englezii au facut cam asa cum va doriti dvs si nu le-a iesit bine. Daca lor le-a iesit rau, cam cu ar fi fost la noi? Sunt de acord ca democratia trebuie repusa in drepturi, fara discutie in privinta asta.

Da, e adevarat ca abuzul de antibiotice a dus la multe probleme - multi le iau pana si pentru o banala raceala si asta a dus la dezvoltarea de patogeni mult mai rezistenti ceea ce ne afecteaza pe toti. Din fericire tot sistemul imunitar e raspunsul pentru ca si el se adapteaza si devine mai puternic daca invata. Nici eu nu am luat antibiotice pentru gripa, doar am stat in pat, am dormit si mi-a trecut.

Cat despre natura, vad ca sustineti ca selectia naturala sa-si faca treaba dar daca noi suntem oameni atunci nu ne ghidam dupa selectia naturala pentru ca am fi ca animalele si deci trebuie sa-i ajutam si pe cei mai slabi pentru ca asa e omenesc.

Ma rog, aici parerile sunt impartite insa mi se pare usor sa sustii selectia naturala dar cand te atinge si pe tine (si asta e probabil pentru ca oricui i se poate intampla sa devina incapabil) atunci nu cred ca ti-ar placea sa o simti pe pielea ta. Vorbesc in sens general nu dvs in particular.

Si e o alta problema cu abordarea libera: daca virusul se raspandeste pe scara mare atunci e posibil sa sufere mutatii si sa devina letal si pentru tineri sanatosi. Ce vom face atunci? Vom avea cu totii o mare problema.

Sa speram doar ca vom trece de asta si ne vom reintra in drepturi - speranta moare ultima.

Nu a iesit nimic rau.

Daca toti au fost atentionati, dar au procedat indiferent... Cat mai protejam nulitatea populatiei?

S-a dat un pas inapoi pentru ca urmatoarea nulitate sufera de sentimente si crede ca oricine trebuie protejat, de stat!

Zau? Nu mai suntem in comunism cand statul decide... Nu? Revenim la bolnavi pe aici care acuza orice lipsa de succes in viata pe guvernare...

Nu are relevanta.

Fiecare cum asterne. asa doarme.

Iar afara acum, cu politia, armata, bla, bla... Nu e ok.

Am fost de izbeliste un car de ani si acum le pasa de popor?!

Ii doare in cur!

Au UE cu mare pula in cur, nici restul lumii nu e pe dreapta, dar aici sunt datori si sug pula in genunchi, facand si mai mare rahat din populatia si economia tarii!

Coronavirus este unul similar gripei, nimic mai mult. Repet: Gripa in trecut a omorat mii... 

Dar nu este ebola, sida, lepra, etc...

Ati devenit prea comozi, ingurgetand fast-food!

Postat

Da, coronavirusul e similar gripei (si gripa "obisnuita" e provocata de un soi de coronavirus) dar e o gripa mai periculoasa (in sensul de mortalitate mai mare) decat decat cea comuna.

Gripa a omorat in trecut nu mii ci milioane (vezi gripa spaniola), ganditi-va cam ce ar putea face acest nou virus daca e lasat liber. Si, repet, exista riscul mutatiilor.

Postat

Sa inchei:

In opinia mea, virusul este de laborator. Nu explic.

Ii felicit! S-a vizat partea slaba din oameni, puteau sa ne curete pe toti...

Oare cine este atat de imancipat sub perdea? Decat draga America! Mereu in stare de plictiseala si cand i-ar fi bine.. ;)

China. De ce China?

Well, fiecare intelege ce vrea si poate.

Noapte buna!

:hug1

Postat

Eu sunt foarte calm, tu suferi de apelpisie.  [/size]

Bine, mă, continuă să aberezi! Bine, după cum se vede, nu ești singurul!

O seară bună!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da, coronavirusul e similar gripei (si gripa "obisnuita" e provocata de un soi de coronavirus) dar e o gripa mai periculoasa (in sensul de mortalitate mai mare) decat decat cea comuna.

Gripa a omorat in trecut nu mii ci milioane (vezi gripa spaniola), ganditi-va cam ce ar putea face acest nou virus daca e lasat liber. Si, repet, exista riscul mutatiilor.

Cu gripa spaniolă e altă tărășenie. Era 1918, război cu aglomerări de oameni în tranșee, cu condiții de igienă groaznice, hrană puțină și proastă, medicina... ca acum 100 de ani, populația civilă nu era nici ea, în cea mai mare parte într-o situație mult mai bună ca militarii... deci, condiții de propagare a virusului extrem de mari.
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator marmotto
Postat

Cu gripa spaniolă e altă tărășenie. Era 1918, război cu aglomerări de oameni în tranșee, cu condiții de igienă groaznice, hrană puțină și proastă, medicina... ca acum 100 de ani, populația civilă nu era nici ea, în cea mai mare parte într-o situație mult mai bună ca militarii... deci, condiții de propagare a virusului extrem de mari.

Sa nu uitam de epidemia de Tifos Exantematic din Europa intre 1914-1922, care a decimat populatia Europei, iar in Romania a facut 300 000 morti (intre 1916-1920). In Rusia Tarista (apoi URSS) se vorbeste despre 2 500 000 - 3 000 000 morti (nu se cunoaste exact numarul mortilor).

• Like 2
Postat

Sa nu uitam de epidemia de Tifos Exantematic din Europa intre 1914-1922, care a decimat populatia Europei, iar in Romania a facut 300 000 morti (intre 1916-1920). In Rusia Tarista (apoi URSS) se vorbeste despre 2 500 000 - 3 000 000 morti (nu se cunoaste exact numarul mortilor).

Corect! Și mai e ceva: în iarna 1953-1954, a fost o gripă în România care a atacat în special copii și tineri. Au murit peste 46.000 de persoane.

• Like 2
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

vreau sa iti scriu recenzie amada

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Bine, mă, continuă să aberezi! Bine, după cum se vede, nu ești singurul!

O seară bună!

Desigur tovarase, tu esti infailibil si ai citit foarte multe carti, din coperta pana in prefata. Apropo, comunistii au construit o tara. 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Flag_of_Romania_%281965-1989%29.svg/1024px-Flag_of_Romania_%281965-1989%29.svg.png

• Like 1
Postat

Ceea ce arata ca razboaiele nu au fost vreodata o solutie, doar instrumente de realizare ale unor interese. Dar si acum sunt destui care vor razboaie, sunt sigur ca tot din interese. Nu m-ar mira ca noul virus sa zburde in voie in zonele de conflict si sa sufere si mutatii.

Vizitator gvbolovan
Postat

... comunistii au construit o tara. 

Nefuncțională dpdv economic, motiv pentru țara respectivă s-a și prăbușit. Și suportă consecințele și în ziua de azi...

Ai trăit cozile infinite pentru 10 ouă pe lună? Eu da!!! Tu, nu prea cred... :(

Și e doar unul din aspecte, nu mai discut de "raționalizarea" energiei electrice, a apei calde sau a combustibililor :angry

Ai spus că te interesează istoria reală, ei bine asta este pentru 95% din românii care au trăit acele vremuri.

Evident că pentru CVT, Păunescu și alții ca ei, restul de 5%, istoria reală este alta. Cei care au trăit acele vremuri știu foarte bine de ce...

http://www.istorie-pe-scurt.ro/cum-arata-o-cartela-pe-vremea-lui-ceausescu-programul-de-alimentatie-rationala/

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Intr.un fel e bine vad ca politia isi face altfel simtita prezenta basca le mai da si pe cocoasa astora clontosi ..In vremuri normale mai greu cu ei 

Postat

Nefuncțională dpdv economic, motiv pentru țara respectivă s-a și prăbușit. Și suportă consecințele și în ziua de azi...

Ai trăit cozile infinite pentru 10 ouă pe lună? Eu da!!! Tu, nu prea cred... :(

Și e doar unul din aspecte, nu mai discut de "raționalizarea" energiei electrice, a apei calde sau a combustibililor :angry

Ai spus că te interesează istoria reală, ei bine asta este pentru 95% din românii care au trăit acele vremuri.

Evident că pentru CVT, Păunescu și alții ca ei, restul de 5%, istoria reală este alta. Cei care au trăit acele vremuri știu foarte bine de ce...

http://www.istorie-pe-scurt.ro/cum-arata-o-cartela-pe-vremea-lui-ceausescu-programul-de-alimentatie-rationala/

Sa dai vina acum  dupa 30 de ani de distrugere  pe conducerea de atunci... 

Am trait vremurile acelea. Eu am fost foarte multumit.

Tara avea nevoie de eforturi pentru independenta. Era ordine, disciplina. Oamenii care munceau aveau strictul necesar. 

Era necesara o revolutie, deoarece nu se gasea guma de mestecat si blugi. 

Acum unii au enorm de mult desi nu au muncit o zi in viata lor. Altii desi muncesc zi lumina, nu au ce pune pe masa. Asta e democratia ? Iti mai amintesti de legea cu averile ilicite?

• Like 2
Vizitator gvbolovan
Postat

...Am trait vremurile acelea. Eu am fost foarte multumit.

Tara avea nevoie de eforturi pentru independenta. Era ordine, disciplina....

Se pare că ești unul dintre cei 5%. Posibil unul dintre cei care instaurau "ordinea și disciplina". Acum, frustrat că unii, aidoma ție, ți-au luat fața și s-au adaptat mai bine "istoriei reale" și și-au însușit privilegiile avute de tine în favoarea lor... ghinion... :P

Dar eu cred sincer că atât cei ca tine cât și urmașii tăi, mai adaptați la noile condiții,  veți dispărea cât de curând , nu răpuși de covid19, ci de noua "realitate istorică" :)

Postat

Desigur tovarase, tu esti infailibil si ai citit foarte multe carti, din coperta pana in prefata. Apropo, comunistii au construit o tara. 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Flag_of_Romania_(1965-1989).svg/1024px-Flag_of_Romania_(1965-1989).svg.png

Țara au construit-o alții, su făcut-o mare, iar comuniștii au distrus-o. Si înțeles, tovarășe? Ai înțeles o pulă!
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Ceea ce arata ca razboaiele nu au fost vreodata o solutie, doar instrumente de realizare ale unor interese. Dar si acum sunt destui care vor razboaie, sunt sigur ca tot din interese. Nu m-ar mira ca noul virus sa zburde in voie in zonele de conflict si sa sufere si mutatii.

Virusurile au prostul obicei să sufere în mod natural mutații, de aceea toamna când încep vaccinările antigripale, problema este de a ști ce "tulpină " este cea care va fi activă.

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Se pare că ești unul dintre cei 5%. Posibil unul dintre cei care instaurau "ordinea și disciplina". Acum, frustrat că unii, aidoma ție, ți-au luat fața și s-au adaptat mai bine "istoriei reale" și și-au însușit privilegiile avute de tine în favoarea lor... ghinion... :P

Dar eu cred sincer că atât cei ca tine cât și urmașii tăi, mai adaptați la noile condiții,  veți dispărea cât de curând , nu răpuși de covid19, ci de noua "realitate istorică" :)

Se pare ca esti unul dintre cei care dezbinau la vremea respectiva. Cred ca nu ti-a priit munca. Sunt agonist, militarist, pragmatic si imi place curatenia, ordinea si disciplina. Eu sunt foarte bine  :P .

E trist sa vezi ca o tara cu munti de aur, a ajuns o tara cu munti de gunoaie. Dupa 30 de ani de democratie, eu sunt eurosceptic.

E bine sa fii optimist, dar cand vine vorba de realitatea istorica, nu te imbata cu apa. Istoria va pune pe fiecare la locul lui. :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...