xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 16, 2020 Cica pica economia Romaniei :slap2Ba nene a ajuns 10 15 lei un rahat de masca si in conditiile astea noi avem probleme economice? Mai rau ne pica noua buzunarele definitiv decat banii statului
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2020 Cica pica economia Romaniei :slap2Ba nene a ajuns 10 15 lei un rahat de masca si in conditiile astea noi avem probleme economice? Mai rau ne pica noua buzunarele definitiv decat banii statului iti dai seama cat e futaiul in vremuri de restriste =)))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 16, 2020 iti dai seama cat e futaiul in vremuri de restriste =)))) Degeaba se maresc tarifele in perioada asta ca nici clienti nu sunt
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2020 Degeaba se maresc tarifele in perioada asta ca nici clienti nu sunt daca tu nu futi, nu fii sigur ca altii nu fut =)))
p_pipilica Reputație: 144 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2020 daca tu nu futi, nu fii sigur ca altii nu fut =)))Mamaie,baga tare acum,ca peste o luna iti facem coliva
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 16, 2020 daca tu nu futi, nu fii sigur ca altii nu fut =))) Decat sa mi fut singur sanatatea sau viata cu buna stiinta in perioada asta mai bine ma abtin nu de alta dar n-am de unde sa stiu cine a fost inaintea mea la dameza
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2020 Mamaie,baga tare acum,ca peste o luna iti facem colivam-am saturat eu de cand tot astepti sa-mi faci coliva =))) ... hai, pune-te pe facut coliva, si asa sunt disperati popii... ai acordul meu, scapi de o grija dupa ce imi gat eu treburile cu lumea asta
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2020 Decat sa mi fut singur sanatatea sau viata cu buna stiinta in perioada asta mai bine ma abtin nu de alta dar n-am de unde sa stiu cine a fost inaintea mea la dameza aici ai dreptate... uite d'aia am ramas io fara obiectul muncii ... d'ar'ar boala in ei cu covidul asta =)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 16, 2020 aici ai dreptate... uite d'aia am ramas io fara obiectul muncii ... d'ar'ar boala in ei cu covidul asta =))) Pe viitor sa mai promovam falsurile si importurile chinezesti In loc sa dam 100 de lei pe o camasa originala lasa ca o gasim cu 10 lei din talcioc
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Azi m-am întors la servici, am scăpat de izolare dar am dat de șefi și probleme.Scapi de dracu și dai de măsa"
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Măduțo, sper că nu te ții de năzbâtii în Săptămâna Mare. https://media1.tenor.com/images/afa0b9c3e370a8c0b3b784c6b14cfa95/tenor.gif?itemid=5397132
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Măduțo, sper că nu te ții de năzbâtii în Săptămâna Mare. Ti-am lipsit, ha? :)Daca nu ma fut, de ce as suge pula? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 Hai, spune singur, cum ar merita sa te numesc acum? :)
justlovee Reputație: 419 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 16, 2020 nebunatica” Suntem salvati, Catalin Botezatu va produce 5 milioane de masti tanga. :laugh2 :laugh2 1
costi002 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Aprilie 16, 2020 nici nu va salut 2
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Ti-am lipsit, ha? :)Daca nu ma fut, de ce as suge pula? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 Hai, spune singur, cum ar merita sa te numesc acum? :) Amada, te-a cuprins simțul evidentului? Dacă nu-mi lipseai, chiar crezi că mă băgam în seamă cu tine ca unul care ți-ar cere un leu de-o pâine pe drum? Îmi place când eşti zâmbitoare, comunicativă, cu chef de viață şi picantă. Apropo, hamsterul bea apă. Nici vorbă de supt aia şi ailaltă. Te rog frumos, sincer, să mă numeşti cum vrei. Ştii că nu mă supăr. Pe bune. Adică deasupra bunelor, tehnic vorbind. Hai :) 1
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Amada, te-a cuprins simțul evidentului? Dacă nu-mi lipseai, chiar crezi că mă băgam în seamă cu tine ca unul care ți-ar cere un leu de-o pâine pe drum? Îmi place când eşti zâmbitoare, comunicativă, cu chef de viață şi picantă. Apropo, hamsterul bea apă. Nici vorbă de supt aia şi ailaltă. Te rog frumos, sincer, să mă numeşti cum vrei. Ştii că nu mă supăr. Pe bune. Adică deasupra bunelor, tehnic vorbind. Hai :) Explica, la fel de erudit, rostul imaginii cu hamsterul? Care a fost metafora literara adusa de tine si pierduta de mine in ceata gandirii mele pe alte meleaguri? :)Maestre, poftiti! :)
strong Reputație: 1138 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2020 Azi mă simt ca și cum nu s-ar apropia sărbătorile pascale, stăm acasă și ne uităm cum suntem manipulați de mass-media. Va veni o vreme când ne vom deștepta. 2
vitesse17 Reputație: 477 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Aprilie 16, 2020 nici nu va salutgândește-te la consecințe așteptăm sa te răzgândești.
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Explica, la fel de erudit, rostul imaginii cu hamsterul? Care a fost metafora literara adusa de tine si pierduta de mine in ceata gandirii mele pe alte meleaguri? :)Maestre, poftiti! :) Da' bine că tragi sub preş toată gudureala mea, ca o femeie puternică ce eşti şi ne concentrăm doar pe aspectele negative. Să nu te hidratezi în exces, Amada. Asta am vrut să zic. O laşi să alunece aşa sau tre' să perseverez? Observă, te rog frumos, că nu ți-am cerut vreodată explicații pentru pulele de plastic pe care mi le-ai arătat, dar hei, egalitatea e bună cât timp e genul nostru de egalitate. Apropo, alea n-au băgat frica morții în mine. Cătuşele cu puf, cea mai gay chestie evă, au facut-o. Despre ce mai vorbim până la Paşte, când trebuie să ne împăcăm?
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 17, 2020 Postat Aprilie 17, 2020 Da' bine că tragi sub preş toată gudureala mea, ca o femeie puternică ce eşti şi ne concentrăm doar pe aspectele negative. Să nu te hidratezi în exces, Amada. Asta am vrut să zic. O laşi să alunece aşa sau tre' să perseverez? Observă, te rog frumos, că nu ți-am cerut vreodată explicații pentru pulele de plastic pe care mi le-ai arătat, dar hei, egalitatea e bună cât timp e genul nostru de egalitate. Apropo, alea n-au băgat frica morții în mine. Cătuşele cu puf, cea mai gay chestie evă, au facut-o. Despre ce mai vorbim până la Paşte, când trebuie să ne împăcăm? :laugh2 :laugh2 :laugh2Galant, ce sa mai... ;) :*Catusele nu le mai am, mi le-a rupt unul mai fortzos! :laugh2 Am trecut pe lanturi sudate, catuse din lant... :laugh2Ah, imi amintesti de vremuri cand ma distram, ce anost e acum. :blushing2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 17, 2020 Pentru cei care nu loc de mine. Ori mă invidiază.https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/93687118_3017037298333741_5200480795818459136_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&_nc_ohc=7Lkak1hBXWQAX9Y-ZaX&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&_nc_tp=6&oh=14decbb160039637319e4732b4a191df&oe=5EBD31E5 4
slc2000 Reputație: 494 Postat Aprilie 17, 2020 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2020 plictisit
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2020 Postat Aprilie 17, 2020 Ursul se plimba prin padure cu o foaie in mana. Se intalneste cu lupul.– Ce ai acolo ursule?– Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi.– Vai, si nu cumva sunt si eu pe lista?– Pai, esti la numarul 45.– Vai, nu ma omori, lasa-ma sa ma duc la copiii mei sa-i mai vad o data si dupa aia poti sa ma omori! – Bine, hai. Se duce, vede lupu ce are de vazut, apoi il omoara ursul.Dupa un timp, se intalneste cu vulpea.– Ursule ce ai acolo?– Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi.– Vai, si sunt si eu acolo?– Da, la nr. 15.– Ursule, nu ma ucide! Lasa-ma sa imi vad copiii etc., etc.– Bine. Merge, se uita, moare si vulpea.Mai tarziu, se intalneste cu iepurele:– Ursule, ursule, ce ai acolo? – Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi– Si sunt si eu pe acolo?– Pai, esti la nr. 3.– Si nu poti sa ma stergi de pe lista?– Ba da. 🙂
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 17, 2020 Nu stiu de ce dar presimt ca abia de luna viitoare incepe panarama cu epidemia asta cand probabil Werner va aparea din nou si va propune prelungirea starii de urgenta =))Deh ne vedem la guvern daca e ceva ..oricum diaspora e foc si para https://oficialmedia.com/marcel-puscas-eu-incurajez-lumea-sa-iasa-oamenii-pot-iesi-fara-declaratie-oriunde-si-oricand-in-germania-in-olanda-in-cehia/?fbclid=IwAR1Qwwm9kqauFSfI3znuIcQoH6c9-NRxHiNMYiZKqK0AXcD2dit-W78E9Rg https://m.luju.ro/gata-cu-abuzurile-pe-stare-de-urgenta-iata-hotararea-parlamentului-care-l-a-scos-din-minti-pe-klaus-iohannis-si-l-a-facut-sa-isi-verse-fierea-pe-majoritatea-parlamentara-pe-care-ca-un-extremist-a-infierat-o-ca-fiind-nelegitima-iohannis-a-turbat-ca-parlame?fbclid=IwAR35NqrperBmXM49EyV8MKSKhuHZzl36_dGP4IMRxyykFQj1yq0ZVDaowN4 https://www.bzi.ro/devin-nule-toate-ordonantele-militare-starea-de-urgenta-din-romania-ar-putea-fi-anulata-3929443?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0JVHDBWFhBn4RqLeho9aSiwL-hYQ3La8Qgg2oJAvvtnoHId-eO16aH91c https://flux24.ro/documente-primitivilor-in-saptamana-mare-l-ati-ingenunchiat-nenorocitilor-un-handicapat-cu-pensie-de-375-lei-amendat-cu-500-lei-pentru-ca-a-iesit-in-fata-blocului-cu-masca-dar/?fbclid=IwAR3Wb6NbZG04_DJ4B8nooWYhHKZZh1VzpysW6_KNPMxDIztbUS201h0nRVM https://m.luju.ro/diaspora-vrea-capul-lui-iohannis-folositi-electoral-la-alegerile-prezidentiale-romanii-din-diaspora-il-acuza-de-abuzuri-pe-presedintele-klaus-iohannis-diaspora-pregateste-actiuni-impotriva-lui-iohannis-sesizarea-penala-in-vederea-cercetarii-si-a-pedepsiri?fbclid=IwAR07Kl1cQv8DKhfhOLGagVLysDUpoqhdFD1vtKU3lQtIuMdmTjJftzHTyP0
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 17, 2020 Postat Aprilie 17, 2020 :laugh2 :laugh2 :laugh2Galant, ce sa mai... ;) :*Catusele nu le mai am, mi le-a rupt unul mai fortzos! :laugh2 Am trecut pe lanturi sudate, catuse din lant... :laugh2Ah, imi amintesti de vremuri cand ma distram, ce anost e acum. :blushing2 N-ai ştiut că vitele, maiself includăd, se leagă cu lanțuri? Duamne, eşti mai sensibilă decât credeam. Auzi, tu tocmai m-ai pupat? Dragă, nu ne pupăm. Ştii de ce? După pupat urmează: - n-ai tuns peluza şi nu mi-ai udat florile.- ai sărit ziua de curățenie.- te-ai tras pe cur azi, când ai luat salariul, financiar vorbind.- nu mi-ai făcut micul dejun.- n-o plac pe mă-ta.- n-ai făcut pipi în lada cu nisip, aşa cum te-am dresat.- ai furat înghețata din frigider, animalule! Da, bărbații asupresc femeile. For sure.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum