Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Cica pica economia Romaniei :slap2

Ba nene a ajuns 10 15 lei un rahat de masca si in conditiile astea noi avem probleme economice? Mai rau ne pica noua buzunarele definitiv decat banii statului 

Postat

Cica pica economia Romaniei :slap2

Ba nene a ajuns 10 15 lei un rahat de masca si in conditiile astea noi avem probleme economice? Mai rau ne pica noua buzunarele definitiv decat banii statului 

iti dai seama cat e futaiul in vremuri de restriste =))))

• Like 1
Postat

iti dai seama cat e futaiul in vremuri de restriste =))))

Degeaba se maresc tarifele in perioada asta ca nici clienti nu sunt 

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

daca tu nu futi, nu fii sigur ca altii nu fut =)))

Mamaie,baga tare acum,ca peste o luna iti facem coliva

Postat

daca tu nu futi, nu fii sigur ca altii nu fut =)))

Decat sa mi fut singur sanatatea sau viata cu buna stiinta in perioada asta mai bine ma abtin nu de alta dar n-am de unde sa stiu cine a fost inaintea mea la dameza 

Postat

Mamaie,baga tare acum,ca peste o luna iti facem coliva

m-am saturat eu de cand tot astepti sa-mi faci coliva =))) ... hai, pune-te pe facut coliva, si asa sunt disperati popii... ai acordul meu, scapi de o grija dupa ce imi gat eu treburile cu lumea asta

Postat

Decat sa mi fut singur sanatatea sau viata cu buna stiinta in perioada asta mai bine ma abtin nu de alta dar n-am de unde sa stiu cine a fost inaintea mea la dameza 

aici ai dreptate... uite d'aia am ramas io fara obiectul muncii ... d'ar'ar boala in ei cu covidul asta =)))

Postat

aici ai dreptate... uite d'aia am ramas io fara obiectul muncii ... d'ar'ar boala in ei cu covidul asta =)))

Pe viitor sa mai promovam falsurile si importurile chinezesti 

In loc sa dam 100 de lei pe o camasa originala lasa ca o gasim cu 10 lei din talcioc 

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Azi m-am întors la servici, am scăpat de izolare dar am dat de șefi și probleme.Scapi de dracu și dai de măsa"

Postat

Măduțo, sper că nu te ții de năzbâtii în Săptămâna Mare.

Ti-am lipsit, ha? :)

Daca nu ma fut, de ce as suge pula?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  Hai, spune singur, cum ar merita sa te numesc acum? :)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nebunatica” 

Suntem salvati, Catalin Botezatu va produce 5 milioane de masti tanga. :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ti-am lipsit, ha? :)

Daca nu ma fut, de ce as suge pula? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 Hai, spune singur, cum ar merita sa te numesc acum? :)

Amada, te-a cuprins simțul evidentului?

Dacă nu-mi lipseai, chiar crezi că mă băgam în seamă cu tine ca unul care ți-ar cere un leu de-o pâine pe drum?

Îmi place când eşti zâmbitoare, comunicativă, cu chef de viață şi picantă.

Apropo, hamsterul bea apă. Nici vorbă de supt aia şi ailaltă.

Te rog frumos, sincer, să mă numeşti cum vrei. Ştii că nu mă supăr.

Pe bune. Adică deasupra bunelor, tehnic vorbind.

Hai :)

• Like 1
Postat

Amada, te-a cuprins simțul evidentului?

Dacă nu-mi lipseai, chiar crezi că mă băgam în seamă cu tine ca unul care ți-ar cere un leu de-o pâine pe drum?

Îmi place când eşti zâmbitoare, comunicativă, cu chef de viață şi picantă.

Apropo, hamsterul bea apă. Nici vorbă de supt aia şi ailaltă.

Te rog frumos, sincer, să mă numeşti cum vrei. Ştii că nu mă supăr.

Pe bune. Adică deasupra bunelor, tehnic vorbind.

Hai :)

Explica, la fel de erudit, rostul imaginii cu hamsterul? Care a fost metafora literara adusa de tine si pierduta de mine in ceata gandirii mele pe alte meleaguri? :)

Maestre, poftiti! :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Azi mă simt ca și cum nu s-ar apropia sărbătorile pascale, stăm acasă și ne uităm cum suntem manipulați de mass-media. Va veni o vreme când ne vom deștepta.

• Like 2
Postat

Explica, la fel de erudit, rostul imaginii cu hamsterul? Care a fost metafora literara adusa de tine si pierduta de mine in ceata gandirii mele pe alte meleaguri? :)

Maestre, poftiti! :)

Da' bine că tragi sub preş toată gudureala mea, ca o femeie puternică ce eşti şi ne concentrăm doar pe aspectele negative.

Să nu te hidratezi în exces, Amada. Asta am vrut să zic.

O laşi să alunece aşa sau tre' să perseverez?

Observă, te rog frumos, că nu ți-am cerut vreodată explicații pentru pulele de plastic pe care mi le-ai arătat, dar hei, egalitatea e bună cât timp e genul nostru de egalitate.

Apropo, alea n-au băgat frica morții în mine. Cătuşele cu puf, cea mai gay chestie evă, au facut-o.

Despre ce mai vorbim până la Paşte, când trebuie să ne împăcăm?

Postat

Da' bine că tragi sub preş toată gudureala mea, ca o femeie puternică ce eşti şi ne concentrăm doar pe aspectele negative.

Să nu te hidratezi în exces, Amada. Asta am vrut să zic.

O laşi să alunece aşa sau tre' să perseverez?

Observă, te rog frumos, că nu ți-am cerut vreodată explicații pentru pulele de plastic pe care mi le-ai arătat, dar hei, egalitatea e bună cât timp e genul nostru de egalitate.

Apropo, alea n-au băgat frica morții în mine. Cătuşele cu puf, cea mai gay chestie evă, au facut-o.

Despre ce mai vorbim până la Paşte, când trebuie să ne împăcăm?

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Galant, ce sa mai... ;)  :*

Catusele nu le mai am, mi le-a rupt unul mai fortzos!  :laugh2  Am trecut pe lanturi sudate, catuse din lant...  :laugh2

Ah, imi amintesti de vremuri cand ma distram, ce anost e acum.  :blushing2

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Ursul se plimba prin padure cu o foaie in mana. Se intalneste cu lupul.

– Ce ai acolo ursule?

– Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi.

– Vai, si nu cumva sunt si eu pe lista?

– Pai, esti la numarul 45.

– Vai, nu ma omori, lasa-ma sa ma duc la copiii mei sa-i mai vad o data si dupa aia poti sa ma omori!

– Bine, hai. Se duce, vede lupu ce are de vazut, apoi il omoara ursul.

Dupa un timp, se intalneste cu vulpea.

– Ursule ce ai acolo?

– Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi.

– Vai, si sunt si eu acolo?

– Da, la nr. 15.

– Ursule, nu ma ucide! Lasa-ma sa imi vad copiii etc., etc.

– Bine. Merge, se uita, moare si vulpea.

Mai tarziu, se intalneste cu iepurele:

– Ursule, ursule, ce ai acolo?

– Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi

– Si sunt si eu pe acolo?

– Pai, esti la nr. 3.

– Si nu poti sa ma stergi de pe lista?

– Ba da. 🙂

Postat

Nu stiu de ce dar presimt ca abia de luna viitoare incepe panarama cu epidemia asta cand probabil Werner va aparea din nou si va propune prelungirea starii de urgenta =))

Deh ne vedem la guvern daca e ceva ..oricum diaspora e foc si para

https://oficialmedia.com/marcel-puscas-eu-incurajez-lumea-sa-iasa-oamenii-pot-iesi-fara-declaratie-oriunde-si-oricand-in-germania-in-olanda-in-cehia/?fbclid=IwAR1Qwwm9kqauFSfI3znuIcQoH6c9-NRxHiNMYiZKqK0AXcD2dit-W78E9Rg

https://m.luju.ro/gata-cu-abuzurile-pe-stare-de-urgenta-iata-hotararea-parlamentului-care-l-a-scos-din-minti-pe-klaus-iohannis-si-l-a-facut-sa-isi-verse-fierea-pe-majoritatea-parlamentara-pe-care-ca-un-extremist-a-infierat-o-ca-fiind-nelegitima-iohannis-a-turbat-ca-parlame?fbclid=IwAR35NqrperBmXM49EyV8MKSKhuHZzl36_dGP4IMRxyykFQj1yq0ZVDaowN4

https://www.bzi.ro/devin-nule-toate-ordonantele-militare-starea-de-urgenta-din-romania-ar-putea-fi-anulata-3929443?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0JVHDBWFhBn4RqLeho9aSiwL-hYQ3La8Qgg2oJAvvtnoHId-eO16aH91c

https://flux24.ro/documente-primitivilor-in-saptamana-mare-l-ati-ingenunchiat-nenorocitilor-un-handicapat-cu-pensie-de-375-lei-amendat-cu-500-lei-pentru-ca-a-iesit-in-fata-blocului-cu-masca-dar/?fbclid=IwAR3Wb6NbZG04_DJ4B8nooWYhHKZZh1VzpysW6_KNPMxDIztbUS201h0nRVM

https://m.luju.ro/diaspora-vrea-capul-lui-iohannis-folositi-electoral-la-alegerile-prezidentiale-romanii-din-diaspora-il-acuza-de-abuzuri-pe-presedintele-klaus-iohannis-diaspora-pregateste-actiuni-impotriva-lui-iohannis-sesizarea-penala-in-vederea-cercetarii-si-a-pedepsiri?fbclid=IwAR07Kl1cQv8DKhfhOLGagVLysDUpoqhdFD1vtKU3lQtIuMdmTjJftzHTyP0

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Galant, ce sa mai... ;) :*

Catusele nu le mai am, mi le-a rupt unul mai fortzos! :laugh2 Am trecut pe lanturi sudate, catuse din lant... :laugh2

Ah, imi amintesti de vremuri cand ma distram, ce anost e acum. :blushing2

N-ai ştiut că vitele, maiself includăd, se leagă cu lanțuri?

Duamne, eşti mai sensibilă decât credeam.

Auzi, tu tocmai m-ai pupat?

Dragă, nu ne pupăm. Ştii de ce?

După pupat urmează:

- n-ai tuns peluza şi nu mi-ai udat florile.

- ai sărit ziua de curățenie.

- te-ai tras pe cur azi, când ai luat salariul, financiar vorbind.

- nu mi-ai făcut micul dejun.

- n-o plac pe mă-ta.

- n-ai făcut pipi în lada cu nisip, aşa cum te-am dresat.

- ai furat înghețata din frigider, animalule!

Da, bărbații asupresc femeile. For sure.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...