Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

...ai uitat sa spui prostule :)

asta nu spun eu, asta spun tovarasii care au studiat problema si care o recomanda in anumite terapii. iranul cred ca are si acum opiu in farmacii. morfina ce dracu' e, daca nu derivat? :) samd.

iar eu am spus ca ORICE este in exces creeaza dependenta. am vazut tovarasi care nu se puteau abtine din a bea red bull. exemplele sunt nenumarate.

dar asa e, promit sa nu mai spun la nimeni ;) sssshhh

:laugh2 Nu uitam daca asta as fi crezut, cum ai si dovedit ca nu esti. :)

Poti deveni dependent de te miri ce, de acord, cum eu nu pot sa scap de spanacul asta de site!  :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poti deveni dependent de te miri ce, de acord, cum eu nu pot sa scap de spanacul asta de site!  :slap2

http://i.imgur.com/xboBdZN.gif

• Like 1
Postat

Hmmm, esti si figurant. Pas!  :laugh2  :rax2

Mda, stiu.

O sa am frecus la job si nici nu o sa simt satisfacia cand iau salariul...

Eu stiu acum.

Multi viseaza, tu de ce sa nu ai dreptul sa cazi din nor si sa-ti faci o mare vanataie pe fundulet ca iei dupa fluturi? :)

Suma viciilor nu este constanta, viciile tin de lipsuri, cu fiecare lipsa eliminata umpli ce lasai un viciu sa o faca.

Cei care nu au vicii stau si mocnesc in felul lor, unii nici nu stiu ca ar trebui sa aiba motiv de stres.  :laugh2

Pana acum asteptam sa spui ca ai.... nu stres. Da-l in pula mea pe Roberto atunci, mai sunt si barbati pe lumea asta!

Amada, cred ca ai inteles putin gresit postarea mea. Nu Roberto este sursa stresului, din fericire nu imi ofera motive...bine, in afara ca in fiecare noapte imi invadeaza partea mea de pat si eu dorm pe o particica =))

Stresul meu vine din alta directie. Oricum nu asta era ideea ci alta... cu ceva timp in urma ma plangeam ca trec printr-o perioada prea linistita si ca mie nu imi place asa, eu vreau stres si din cauza asta am zis ca trebuie sa am grija ce-mi doresc.

Referitor la vicii, este parerea ta, ti-o respect si nu imi doresc sa ti-o schimb.   :hug1  

• Like 2
  • Minus 18
Postat

Amada, cred ca ai inteles putin gresit postarea mea. Nu Roberto este sursa stresului, din fericire nu imi ofera motive...bine, in afara ca in fiecare noapte imi invadeaza partea mea de pat si eu dorm pe o particica =))

Stresul meu vine din alta directie. Oricum nu asta era ideea ci alta... cu ceva timp in urma ma plangeam ca trec printr-o perioada prea linistita si ca mie nu imi place asa, eu vreau stres si din cauza asta am zis ca trebuie sa am grija ce-mi doresc.

Referitor la vicii, este parerea ta, ti-o respect si nu imi doresc sa ti-o schimb.   :hug1  

:laugh2  My bad, de obicei cand vad femei suparate acuz barbatii!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pupici!  :hug1

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:the buleni
Postat

evident ca poti scapa. ca orice dependenta, primele zile sunt cele mai dificile. nu faci asta din comoditate si lipsa de alternativa.

ce studiezi?

Postat

evident ca poti scapa. ca orice dependenta, primele zile sunt cele mai dificile. nu faci asta din comoditate si lipsa de alternativa.

ce studiezi?

O sa scap cat de curand. Cand o sa ma trezesc dimineata cu gandul la ce am de facut la serviciu nu o sa-mi mai arda de forum. ;)

Am dat sa am dreptul de semnatura si posibilitatea de avansare (sau o sa-mi fac PFA), experienta am deja destula...

Tu ce faci?  :hug1

Postat

a te trezi cu gandul la serviciu nu e chiar cel mai fericit mod de a 'uita' de site :) dar daca ajuta.... de ce nu? :) important e sa nu ramai ancorata in gandul respectiv mai mult decat trebuie.

je? ce fac? te referi la plantatia pe care presetez?

Postat

a te trezi cu gandul la serviciu nu e chiar cel mai fericit mod de a 'uita' de site :) dar daca ajuta.... de ce nu? :) important e sa nu ramai ancorata in gandul respectiv mai mult decat trebuie.

je? ce fac? te referi la plantatia pe care presetez?

:laugh2  Da.

Postat

era un film: in pat cu dusmanul. se pare ca a aparut altul: in pat cu pestele.  

Vizitator
Postat

Super bine dispus. Cand retragi 10 000 DOGE si 20 LTC in portofele, cum poti sa te simti decat super happy ?? :)

• Like 3
Postat

Super bine dispus. Cand retragi 10 000 DOGE si 20 LTC in portofele, cum poti sa te simti decat super happy ?? :)

:)  :hug1

Eu nu prea stiu cum ma simt, nu cred ca vreau sa aflu azi. :)

• Minus 2
  • Oras:Forum
  • Oras:Forum
Postat

Nașpa ma ustura ochii auuuuuuu @am pus cartofi sa- mi scoată durerea ,ce alt remediu mai exista nu stiu:((

• Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

oftalmolog e cel mai indicat .....fugi repede nu e de glumit cu vederea...sanatate🙈

• Like 2
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14429459_1255301487842844_147190990_n.png?oh=536b3ec8b271679f7d1ef584e9f94533&oe=57F7BB5D :rax2  :hug1

• Like 3
  • Minus 9
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Azi m-am trezit cu gândul la pizda...

:)

ca de obicei.

• Like 1
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Am anulat un booking cu o dameza care cerea 600 € pentru 2 ore.

In schimbul altei trampe.Asta vrea 800 €.

Ma simt bine.

• Like 1
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14494688_1119993984743674_736149110445825615_n.jpg?oh=86b24b3745d017e6675c454a2995d2ec&oe=58788EA5 :rax2

• Like 4
  • Minus 9
Postat

:rax2

ce bine zici :iagree

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13263822_611279542362198_7379627021002160107_n.jpg?oh=f2413ab77b41ddf7bbae52508be979ec&oe=58AB2416 :hug1

• Like 5
  • Minus 9
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Este interesant pentru mine să observ cum un contact sexual făcut dimineața îmi trezește pofta pentru întreaga zi... Dar ce mă fac când un act sexual avut după ora 23 îmi da energie pentru întreaga noapte!? Cum sa fac acum încât sa-mi pot schimba ritmul la cel de zi... dar să am parte in continuare, înainte de culcare de răsfăț?

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Sa gasesti barbatul potrivit si sa vibrati pe aceeasi lungime de unda

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

opiul e drog, heroina e drog....iarba e de relaxare. din pct de vedere chimic este identic echivalent cu efectul pe care-l are indragosteala asupra creierului, producand aceleasi proteine in exces (oxitocina de ex) si inhiband aceeasi centri nervosi (de ex cel responsabil cu critica). nimic nu genereaza dependenta daca nu ii dai voie. zaharul creeaza dependenta la fel de puternic de ex.

relax, fumeaza ;)

La noi în țară, ca în majoritatea țărilor ( cu câteva excepții), iarba e socotită drog. De aceea în regulamentul  forumului, e interzisă apologia acestora, inclusiv a ierbii. 

Faceți vreți, fumați ce vreți, e treaba voastră, dar e bine să nu faceți reclamă.

Merci pentru înțelegere!

• Like 3
  • Minus 2

Vizitator sarlatanu
Postat

Am anulat un booking cu o dameza care cerea 600 € pentru 2 ore.

In schimbul altei trampe.Asta vrea 800 €.

Ma simt bine.

Da ce draq ma, e masina ???? :laugh2  :laugh2

...de costa 800 de euro ??? :laugh2

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...