Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 A cazut in mainile cui nu trebuia. Nu mai baga tot Sibiul in asta, sunt sigura ca unii cred la fel ca tine acolo. Doar ca e si o spaima constanta, iar unde e puiul trebuie sa fie si mama ursoaica in apropiere, mai ales ca si un pui de urs te poate rani destul de grav, vorbim de un animal salbatic.Nu iau apararea celor care l-au impuscat, iti spun doar ce posibil gandeau cand au facut-o.Daca ajungea la persoane cu alta gandire si mai putina frica situatia era alta.Lasi si stupizi sunt peste tot, mult mai multi decat cei responsabili, da-le si o arma si ai vazut ce se intampla.Imi pare rau. Amada, a scapat doar un ursulet inofensiv. Ma-sa n-a scapat, deci nu era prin zona. Asta e un banc cu Dorel. Adevarat si trist. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Amada, a scapat doar un ursulet inofensiv. Ma-sa n-a scapat, deci nu era prin zona. Asta e un banc cu Dorel. Adevarat si trist. Ce umor macabru ai si tu.M-am uitat pana la urma fugitiv pe net, se pare ca avea deja 4 ani, deci era singur.A "scapat" daca vrei asa, la cati tampiti sunt pasionati de vanatoare... nici in padure nu scapa la propriu.Nu ne mai intrebam "what the fuck is wrong with people?", e suficient sa stim ca unii nu se mai fac "bine" nici cu tratament antirabic. 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Regelen Bhumibol al Thailandei, sufletul intregii natiuni si cel mai longeviv monarh din lume, a murit astazi. Regele a murit!Traiasca Miskin!
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Regelen Bhumibol al Thailandei, sufletul intregii natiuni si cel mai longeviv monarh din lume, a murit astazi. Regele a murit!Traiasca Miskin! Ia si roade din curea, ca de foame ai inceput sa delirezi... 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Azi ma simt misto !Am pus sandale noi pe bestie si o scot la alergare mai incolo.Diseara cred ca mananc la Constanta. O sa-mi fie dor de televizor, dar asta e... #haterzgonnahate #fuckoffbitch!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 Regelen Bhumibol al Thailandei, sufletul intregii natiuni si cel mai longeviv monarh din lume, a murit astazi. Regele a murit!Traiasca Miskin! Ia si roade din curea, ca de foame ai inceput sa delirezi... Nu delireaza, regele Bhumibol a cam murit. Avea 88 de ani, era bolnav de cativa ani buni.... http://www.telegraph.co.uk/news/2016/10/13/thailands-king-bhumibol-adulyadej-dies-ending-reign-of-worlds-lo/
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Nu delireaza, regele Bhumibol a cam murit. Avea 88 de ani, era bolnav de cativa ani buni.... http://www.telegraph.co.uk/news/2016/10/13/thailands-king-bhumibol-adulyadej-dies-ending-reign-of-worlds-lo/ Hmmm, ai o zi trista. Delira ca se vede rege. Mai bine iesi la niste poze sau pana in Bucuresti sa te tratez cu lux (ceai, cafea sau apa plata) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 Hmmm, ai o zi trista. Delira ca se vede rege. Mai bine iesi la niste poze sau pana in Bucuresti sa te tratez cu lux (ceai, cafea sau apa plata) Nu e trista, si chiar am facut cateva fotografii de natura toamna pe faleza azi. Stiu ca a spus ca se vede rege, dar sunt sigur ca a fost o pastila arunca pe "ogor".. Nici macar el nu cred ca se crede rege.. :laugh2Un ceai, hmm nu suna rau... S-a notat, te-am pus pe carnet, daca ajung pe acolo intr-o zi (de 48 de ore eventual) te am in vedere.... 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Azi ma simt misto !Am pus sandale noi pe bestie si o scot la alergare mai incolo.Diseara cred ca mananc la Constanta. O sa-mi fie dor de televizor, dar asta e... #haterzgonnahate #fuckoffbitch! Ce berila esti, copile. Acum ca ai televizor si ai intrat in randul lumii, fa-ti si tu cont de Instagram sau Twitter, gen The Real Instagram Account sau BerilaOficial. Pune o poza de pe Decebal, sa vad si eu cum e Bukarestul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Nu e trista, si chiar am facut cateva fotografii de natura toamna pe faleza azi. Stiu ca a spus ca se vede rege, dar sunt sigur ca a fost o pastila arunca pe "ogor".. Nici macar el nu cred ca se crede rege.. :laugh2Un ceai, hmm nu suna rau... S-a notat, te-am pus pe carnet, daca ajung pe acolo intr-o zi (de 48 de ore eventual) te am in vedere.... It's a deal! Daca nu, ii cred pe asiatici pe cuvant ca reincarnarea exista si ne vedem in urmatoarea viata. Nu pui o poza?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 13, 2016 Premiul Nobel pentru LITERATURĂ 2016 a fost câştigat de BOB DYLAN
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Se anunta vremuri grele pentru Thailanda.Cu un print mostenitor deloc pregatit sa conduca o tara dezbinata si departe de a fi un model de urmat, Armata va trebui sa ramana la putere. Sa speram ca nu se va scumpi orezul.
traminer Reputație: 1806 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Octombrie 13, 2016 Se anunta vremuri grele pentru Thailanda.Cu un print mostenitor deloc pregatit sa conduca o tara dezbinata si departe de a fi un model de urmat, Armata va trebui sa ramana la putere. Sa speram ca nu se va scumpi orezul.Şi nici Changu'
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Şi nici Changu'Problema este ca, poate, pentru mongeri, nu e prea intelept sa mearga in Thailanda in urmatoarele saptamani.Nu atât de teama ca nebunii se vor lua la bataie, desi mai indoiesc de asta, dar mai ales ca, dupa cum ii cunosc eu, o sa interzica sau cel putin vor "recomanda" retinerea in a organiza evenimente "de distractie".Nu zic ca se vor inchide toate zonele rosii, insa nici nu va fi dezmat.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 Ce umor macabru ai si tu.M-am uitat pana la urma fugitiv pe net, se pare ca avea deja 4 ani, deci era singur.A "scapat" daca vrei asa, la cati tampiti sunt pasionati de vanatoare... nici in padure nu scapa la propriu.Nu ne mai intrebam "what the fuck is wrong with people?", e suficient sa stim ca unii nu se mai fac "bine" nici cu tratament antirabic. 5
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 13, 2016 Azi ma simt misto !Am pus sandale noi pe bestie si o scot la alergare mai incolo.Diseara cred ca mananc la Constanta. O sa-mi fie dor de televizor, dar asta e... #haterzgonnahate #fuckoffbitch!O să iți fie dor de tv, pai ce dracu să îți fac dacă l-ai lăsat amanet !? Mişto sandale , erai pe Decebal beai o cafea de la Mc în plimbare în timp ce te duceai la Piața Muncii să iei 135 până la CFR Constanța 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 13, 2016 Nu delireaza mai mult decat de obicei , regele Bhumibol a cam murit. Avea 88 de ani, era bolnav de cativa ani buni.... Scuza-ma, dar am completat eu.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 13, 2016 La Sf Pantelimon continuă abuzurile Doctoriţa care a scos medicamentele de sub cheie a fost astăzi anchetată disciplinar Medicul Elena Voicu, cea care a scos la iveală situaţia de la secţia ATI de la Spitalul Pantelimon, a fost astăzi audiată în cadrul unei anchete disciplinare ce o vizează în mod direct. Nimeni dintre susţinătorii săi nu a înţeles de ce Ministerul Sănătăţii a mai lăsat să continue anchetarea sa disciplinară, o adevărată mascaradă, în loc să intervină eficient pentru curmarea practicilor cu efect chiar asupra vieţii oamenilor internaţi la acest spital.”Surprize, surprize pentru joi 13 octombrie! Eu tot n-am inteles era cheia de la dulap sau nu era? Daca anumite persoane spun ca era de ce conducerea mi-a dat documentul cu acea cheie in ziua cu interviul la ora 16? Pentru minciuna unora sunt eu acum audiata intr-o comisie de disciplina! Sa va fie rusine cei ce ati mintit cu buna stiinta, desi stiati adevarul, v-ati lasat coplesiti de oamenii ce va conduceau! Pacat, vedeti ca unii vor spune adevarul sa vedem ce vor face cei ce au mintit. Sunt foarte dezamagita de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii! De ce ati luat in considerare doar minciunile si nici nu ati bagat in seama o secunda ce v-am spus eu. Sa vedem ce atitudine veti avea cand se va dovedi minciuna. O sa spuneti ca asa vi s-a spus. Da asa vi s-a spus dar si eu v-am spus si nu ati vrut din cauza influentelor sa luati in calcul nimic! O sa pierdeti”, a scris pe pagina sa personală de Facebook dr. Voicu.Raportul corpului de control la care doctorita face referire este în continuare la secret. L-am cerut si noi, oficial, Ministerului Sănătății, potrivit Legii 544, însă nu am primit răspuns.La solicitarea doctoriței, astăzi au fost lăsați să asiste și jurnaliștii. Anterior, sute de oameni au semnat o petiție în sprijinul său cerând Ministerului Sănătății să ia măsuri de urgență privind situația de la secția ATI a Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Pantelimon”. Aici, cadre medicale care au avut curajul să vorbească despre neregulile din sistem sunt intimidate și nu sunt lăsate să își facă meseria.Doamna doctor Elena Voicu este cea care a prezentat situația: medicii de gardă nu aveau acces la medicamentele din gestiune, ţinute sub cheie, cheie care era luată acasă de fosta șefă de secție și de asistenta sefă, destituite ulterior din funcții.În România există Legea Avertizorilor de Integritate (Legea 571/2004), lege care oferă protecție persoanelor din instituțiile publice care au sesizat încălcări ale legii. Neprotejarea acestor persoane transmite un mesaj clar: și anume că în România, dacă sesizezi nereguli, vei avea consecințe de suportat. Doctorița Voicu nu a fost în nici un fel protejată, dimpotrivă, conducerea spitalului pregătise pentru astăzi un regal actoricesc cu vinovații în rol de victime, iar doctorița pe post de mare vinovat pentru că a vorbit public despre dreptul pe care și-l arogaseră cadre medicale de a decide cine trebuie să traiască, deci sp beneficieze de tratament, si cine trebuie să moară, fără medicamentele care zăceau încuiate într-un fiset cu acces preferential. De altfel si intrebarile puse au fost mestesugit elaborate, ca o capcana pentru dr. Voicu.Avocatul Antonie Popescu, cel care și-a asumat să o apere pro bono pe dr. Elena Voicu, ne-a declarat la finalul audierii: ”A fost ca in anii '80, cu scopul de musamalizare si de infierare a dr. Voicu”.Jurnalistii prezenti au asistat la invinovatirea dr Voicu de catre membrii comisiei de disciplina, dintre care unul se remarcase intr-o campanie de strangere de semnaturi impotriva doctoritei avertizor de integritate. La incercarea membrilor acestei comisii de a o determina sa semneze un proces verbal cu nuante inserate de ei, desi doctorita a prezentat argumente si dovezi clare. Dr. Voicu a refuzat, cerand conducerii spitalului Sf. Pantelimon sa faca publica stenograma.Toata discutia s-a desfasurat cu reportofoanele pe masa, ambele parti nedorind truncherea vreunei afirmatii pentru raportul final.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2016 Se anunta vremuri grele pentru Thailanda.Cu un print mostenitor deloc pregatit sa conduca o tara dezbinata si departe de a fi un model de urmat, Armata va trebui sa ramana la putere. Sa speram ca nu se va scumpi orezul.Ne doare fix la 10 m în fața pulii! 4 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Ne doare fix la 10 m în fața pulii!Stiu, fa.De asemenea, nimanui nu ii pasa cand, spre marea ta bucurie, cineva te trimite la origini.Asa ca smiorcaielile, chiar dupa ani, sunt inutile. Undeva, ascuns in boscheti, Raffaello facea semnul victoriei.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2016 Undeva, ascuns in boscheti, Raffaello facea semnul victoriei, in timp ce-mi dadea la muie. 1 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Undeva, ascuns in boscheti, Raffaello facea semnul victoriei, in timp ce-mi dadea la muie. Hahahaha.Cine vorbea de terminat replicile....A trecut la modificat postarile. Ce pauper intelectual.
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Plec acum. Reiterez rugămintea mea de a-mi atrage atenția, atunci când ati considerat ca m-ati jignit. Minim respect, ce mea!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2016 Hahahaha.Cine vorbea de terminat replicile.... A trecut la modificat postarile. Ce pauper intelectual.Câteodată, sunt nevoit să mă cobor la nivelul interlocutorului. E jos, prea jos, dar nu-mi strică un antrenament ușor, cu o echipă dintr-o ligă inferioară. Galop de sănătate... 2 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 Stie cineva daca regele asta, inainte sa moara, a eliberat toti sclavii? Daca da, cineva anume trebuie sa-si vindece bășicile de la kur inainte sa vina in tara. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum