colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Da, duc lipsa de un labar care sta cu parintii desi se apropie de 40. E chiriile scumpe bre Poate are casă mare ditamai vila Bagăte pe el
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 E chiriile scumpe bre Poate are casă mare ditamai vila Bagăte pe el Lasa vrajeala! Azi stau pe dreapta, ma mai agita dean putza cineva in paralel...Maine ne futem si noi sa ne sara capacele? 1 3
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 20, 2016 pe sistem 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2016 pe sistemAu fost bune? De sarmale, zic. 1 3
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Sa-nteleg ca ai aflat de coNbinatiile lu' Livache de nu mai e printre noi ?Eu am zis sa fiu finut sa nu-l promovez pe amarat ca oricum sunt 3 chitele pe acolo cu totu'... O sa-mi lipseasca solzosul... NOT!
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 chiftele*
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 On topic: Bine!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Lasa vrajeala! Azi stau pe dreapta, ma mai agita dean putza cineva in paralel...Maine ne futem si noi sa ne sara capacele? Ne futem cum sa nu ne futem
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Ne futem cum sa nu ne futem Sa te prezinti mai devreme, vreau sa te storc, sa ai ce cugeta o luna... Si azi, dar nu-mi place ce vad in orglinda si stare, iar de rimel nu ma ting, las ochii sa se odihneasca. 3 3
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Sa te prezinti mai devreme, vreau sa te storc, sa ai ce cugeta o luna... Si azi, dar nu-mi place ce vad in orglinda si stare, iar de rimel nu ma ting, las ochii sa se odihneasca. Vreau sa ne futem rău de tot 2
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 20, 2016 Chill, mi-a luat un an insuportabil s-o fac.Crezi gresit ca mi-e usor sa dau un sut unuia la pamant, nu a inteles nimic din asta oricum.E capos in prostie, ambitia pusa la ceva util are valoare.Tipul de ieri nu mi-a gresit cu nimic, din contra, un sufletel, care se cearta singur ca nu mai are prieteni ca e ursuz... M-au luat toate starile! Pai ce prieteni a avut pana acum?! shhbvbqwwfvukqeffbklkqmelkkbmlkemgkleklb Ii casapeam pe toti, profitorii lui peste prajit! Peseu: la faza cu poza, i-am zis la un moment dat ca daca se ridica poate sa-si dea lanturile singur de pe maini, sa plece si sa ma lase. A zis ca nu vrea! Dedu tu restul.Ceea ce ai făcut mi se pare total inacceptabil și grețos: să-l fuți în cur fără să fie epilat intrafesier, este dincolo de orice închipuire...! 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Ceea ce ai făcut mi se pare total inacceptabil și grețos: să-l fuți în cur fără să fie epilat intrafesier, este dincolo de orice închipuire...! Pe viitor ar trebui sa includ epilarea in sedinta. Sa schimb si sosetele diferite, le-as schimba si creierul daca se putea. 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 20, 2016 Vreau sa ne futem rău de tot Nu mai vrei sa faceti dragoste? Esti nehotarat. 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 20, 2016 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 20, 2016 Minunat... Pipiloi s-a intrecut pe el .. Ma iubeste, nebunu' !!!!! In privat mi-a facut declaratie de dragoste si pentru ca l-am refuzat continua cu minusurile Asa Pipilica, iubeste-ma, scarba!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Minunat... Pipiloi s-a intrecut pe el .. Ma iubeste, nebunu' !!!!! In privat mi-a facut declaratie de dragoste si pentru ca l-am refuzat continua cu minusurile Asa Pipilica, iubeste-ma, scarba! Uiti scopul, el nu.Nu pierde. Am socat alte 2 persoane azi... ca hau bau as fi nebuna, nu, sunt rusoaica, dupa scandal pe scara i-am invitat in casa... cica nu se face, stiu. Asa cum stiu ca nu intra in normal faptul ca unuia din ei am futut un pumn... Vecineeeee, Amada sta langa tine! Tuca-ti-as barba! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Uuuuu, am scris multe, pot sa scriu si acum ca sunt o FraEra in va zul multora, dar plm, nu-mi spune ca nu stiu sa bag in sperieti 2 barbati de una singura, am avut 4 puscariasi....Toata lumea tace, daca spui ca sunt nebuna ca vorbesc... imi dai avantaj. Serios. Usurel, unuia chiar i-am taiat beregata, nu m-a reclamat pentru ca voia sa ma violeze.Ce sa zic, initial spun frumos, ba nu doar o data... apoi.... Hai sa fim amici, zau nu castigi fiindu-mi asa numit dusman. Iar daca fitzosul... spune-i atat: Amenda. O platesc, apoi....
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Uuuuu, am scris multe, pot sa scriu si acum ca sunt o FraEra in va zul multora, dar plm, nu-mi spune ca nu stiu sa bag in sperieti 2 barbati de una singura, am avut 4 puscariasi....Toata lumea tace, daca spui ca sunt nebuna ca vorbesc... imi dai avantaj. Serios. Usurel, unuia chiar i-am taiat beregata, nu m-a reclamat pentru ca voia sa ma violeze.Ce sa zic, initial spun frumos, ba nu doar o data... apoi.... Hai sa fim amici, zau nu castigi fiindu-mi asa numit dusman. Iar daca fitzosul... spune-i atat: Amenda. O platesc, apoi.... Off... în ce familie m-am băgat 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Off... în ce familie m-am băgat Cale lunga, iubitel. Vorbeam de mine, doar nu-mi iau un sac in plus. Cum nu as lua familia ta, nu vreau batai de cap, cui ii pasa de ale mele, serios. E plina luma de cretini si cretine, alege una.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Cale lunga, iubitel. Vorbeam de mine, doar nu-mi iau un sac in plus. Cum nu as lua familia ta, nu vreau batai de cap, cui ii pasa de ale mele, serios. E plina luma de cretini si cretine, alege una.Nu ca nici eu nu vreau sa ne luam vreau doar sa ne futem fără resentimente doar pe instincte
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Colorat vocabular, nu-mi sta in caracter sa vorbesc asa.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Colorat vocabular, nu-mi sta in caracter sa vorbesc asa. Aşa cum ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Nu ca nici eu nu vreau sa ne luam vreau doar sa ne futem fără resentimente doar pe instincte Daca nu stiam mai bine, as zice ca mai devreme nu m-ai injurat si ca vrei sa faci dragoste cu mine, apoi sa ma iei si de nevasta.... Mai da-ti drumul la presiune, daca ma supar te linistesc complet.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Daca nu stiam mai bine, as zice ca mai devreme nu m-ai injurat si ca vrei sa faci dragoste cu mine, apoi sa ma iei si de nevasta.... Mai da-ti drumul la presiune, daca ma supar te linistesc complet. Eşti rea, şi eu care credeam că între noi poate exista un sentiment puternic
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Eşti rea, şi eu care credeam că între noi poate exista un sentiment puternic Ok. Ia niste sentimente puternice, tine-te bine, cand crezi ca s-au terminat, mai vine un val... Distractie placuta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum