Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

nu am mai  dat in mediul virtual toata vara miky sa vezi numa ce balauri am pe skype. numai pe invisible stau :laugh2 sunt incognito in propria mea lume :laugh2

si nu te plictisesti p'acolo ? :laugh2

stai acilea sa vezi balauri adevarati  :blushing2  dinozauri ce mai   :laugh2 

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

si nu te plictisesti p'acolo ? :laugh2

stai acilea sa vezi balauri adevarati  :blushing2  dinozauri ce mai   :laugh2

eu nu prea am timp sa ma plictisesc cu anii din pacate. vara asta am, avut prima pauza de munca in ani. de obicei bag very long hours indiferent de domeniu de activititate :)

• Like 1
Postat

vreau sa ma odihnesc ,pentru ca am fost la nunta si mi-au cantat tambalagii aia de am capul piftie

nu vb porcos ,dar am zis din momentul in care-si acordau instrumentele,ca-mi bag pula-n gama lor :laugh2

in rest,fura fain mireasa :laugh2

trebuia sa-i faci tambalul guler :laugh2

mi-ai adus aminte de o nunta din oltenia (Valcea) canta unul cu o vioara cu trompeta de mi-au tiuit urechile 24 de ore dupa aceea :laugh2

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma simt trist ca am de pierdut 1 ora pe langa blocul Zepter dar nu am timp sa ,intru in bloc si sa fac... vizionari :-))

• Like 1
Postat

este ?  ca sunt prea multe apartamente  :laugh2  nehotaratule  :no2

vezi sa nu nimeresti acolo .... :laugh2

Postat

Eh, nu sunt nehotarat, am o singura domnisoara de acolo pe care vreau sa o nimeresc dar nu am avut cum inca :-))

Plus ca daca vroiam sa vizionez toate "apartamentele" de acolo, trebuia sa fiu milionar si nebun:-))

• Like 1
Postat

Surprinzator de bine avand in vedere vremea cacacioasa de afara si faptul ca azi este ... luni.  :girly  

• Like 2
  • Minus 18
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frustrat.... de ce preturile la niste obiective (foto) vechi de 10-15 ani continua sa CREASCA in loc sa scada... bites me... :no2 :no2 :habarnam :dodgy: :dodgy:

• Like 5
Vizitator
Postat

Surprinzator de bine avand in vedere vremea cacacioasa de afara si faptul ca azi este ... luni.  :girly  

Meh.. si marti va fi la fel... :slap2

• Like 2
Postat

Vremea sau starea mea? Nu de alta, dar sa stiu cum interpretez emoticonul.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1

• Like 3
  • Minus 18
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Frustrat.... de ce preturile la niste obiective (foto) vechi de 10-15 ani continua sa CREASCA in loc sa scada... bites me... :no2 :no2 :habarnam :dodgy: :dodgy:

Devin "vintage" :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Vremea sau starea mea? Nu de alta, dar sa stiu cum interpretez emoticonul.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1

Vremea, vremea ! Lasa, sa te simti tu super bine, si restul nu conteaza ! ;) :hug1

• Like 2
Vizitator
Postat

Meh... ca sa nu mai spun ca o lentila pe Amazon US ajunge in Europa-Ro (ma rog, modelul care ma intereseaza pe mine) la 3500 $, pe cand in US o gasesti la... 450 $ ?!?! Pai ce pula mea ? :eek :eek :ewpu :habarnam Astia considera ca aia din Europa sunt cazuti din banan/stejar/brad ??  :jackass  :dodgy:dodgy

• Like 5
Postat

deoarece si ptr. ca  anumite obiecte pot deveni antichitati cu valoare de colectie . Deci grabeste-te nu mai astepta sa treaca timpul ca s-ar putea sa le iei cu pret dublu :laugh2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

imi aduci aminte de fierul de calcat (pe carbuni) a lu' bunica si acum zace pe o polita la loc de cinste ca obiect vintage ...si era cat pe ce sa ia drumul gunoiului :no2

• Like 8
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Mor de somn . Pana atunci  " traisca 25 ! "  La fel de urat in fiecare luna . 

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Azi, ingandurat...

The winter is coming... ;)

Și ce mă, n-ai bani să-ți iei căciulă?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Greu de definit.  :no2

Experiente super, draci, experiente, draci...  :laugh2  era sa uit... experiente!  :laugh2

Misto! :)

Doar ca nu pot concepe cum un specimen, care reusea sa ma enerveze maxim, reuseste si azi, desi aud "crede-ma ca-mi doresc sa nu o mai fac"  :slap2

Eu imi cunosc capacitatea, el se pare ca nu, cica nu-i pasa... oare? De ce ai provoca o persoana in continuu? Se razvrateste legat de ce nu i-am facut eu?

I-m pus poza pe site, cum ar fi fost sa trimit un mail cu CC tuturor colegilor si un poster pentru orasul natal? 

Este foarte usor sa-i faci rau cuiva, imi incearca limitele rabdarii demult...

Am zis asa, daca pana maine 12-13 nu-mi trimite colega lui un mesaj, cea cu care si azi imi baga nasul ca se duce la carti... fac ce am scris am devreme.

Pui, eu nu sunt o bataie de joc, iar daca tu esti masochist, ai grija ce-ti doresti, nu mai iesi din asta, fiind convins ca nu ai voie sa te omori, o sa stai si suporti, doar nu o sa suport eu sau ma murdaresc pe maini. 

Te maturizez eu, daca nu vrei sa intelegi, o sa ajungi la momentul cand mamica nu-ti mai da bani si nici ceilalti... O sa fii nevoit sa gandesti daca asta nu ti-a placut pana acum.

Revenind, ma simt super bine. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 11 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...