Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu te exprima provincial picon. Mie-mi sta bine usor obraznica si revoltata. I purrr like a kitty scratch like a tigress.

Nu vezi ca a navalit saracu bobo,asudat,in pripa tot ambalat visand cum ma dommina el sexual si ma pune la punct. Saracu i.am dat.o in direct si in reluare in ul pm, el doar se bucura ca ma mai vede pe aci si dadea din toate cozile din dotare.

Eu cred ca o sa castrez.... .... ....

Nu vorbesc provincial, ci rural.  :laugh2  Acuma ... mno... ce să zic! Tu știi mai bine.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Of,of picon ce crezi tu?ar trebui sa il iert eu pe pisicuts ca se exprima mereu mai mult decat rustic ori sa il bag..trimit unde e de astupat.se descurca el. Crezi ca ne potrivim? Asa un fel de doamna si vagabondul sau frumoasa si bestia,in care ma jur ca el e frumoasa :)))

sa ii spun e ca il iert si ca imi pare rau ca am vb f urat sau sa il las in ulita lui acolo?ce zici tu?

Nu vorbesc provincial, ci rural. :laugh2 Acuma ... mno... ce să zic! Tu știi mai bine.

Postat

Of,of picon ce crezi tu?ar trebui sa il iert eu pe pisicuts ca se exprima mereu mai mult decat rustic ori sa il bag..trimit unde e de astupat.se descurca el. Crezi ca ne potrivim? Asa un fel de doamna si vagabondul sau frumoasa si bestia,in care ma jur ca el e frumoasa :)))

sa ii spun e ca il iert si ca imi pare rau ca am vb f urat sau sa il las in ulita lui acolo?ce zici tu?

Zic că un futai bun cu oragZme, e soluția optimă pentru împăcare.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Buna dimi.

Parerea mea este ca nu se ajungea aici daca Ariel voia sa faca Anal cu Motanul. Nu era banata niciodata si pe deasupra Motanul ii dadea parola de la dorum sa faca ce vrea. Posibil ca inca sa se intample daca Ariel accepta sa i ia in cur....

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Postat

Buna dimineata! 

' 'Neața :)
  • Like 4
  • Oras:belgravistan
Postat

Buna dimi.

Parerea mea este ca nu se ajungea aici daca Ariel voia sa faca Anal cu Motanul. Nu era banata niciodata si pe deasupra Motanul ii dadea parola de la dorum sa faca ce vrea. Posibil ca inca sa se intample daca Ariel accepta sa i ia in cur....

Şi dacă avea ţâţe

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Si normal mkey, se stie ca asta e nicku meu post banare,adica de scandal :))

totusi gresesc.facand urat si comportandu.ma naughty ii arat micului bagabond ca inca imi pasa.ceea ce nu e recomandat.poate ca nu mai face urat ca pe vremuri,dar de data asta tot el a inceput.a facut.o de oaie.parca nu stia ca daca ma freaca eu continuu si inchei apoteotic.

Dar tot gresesc.trebuie sa abandonez corabia inainte sa se scufunde. Besides bogdanel nu invata nimic decat cand se simte parasit

Ptiu , ptiu , ptiu sa nu te deochi , ca tare era sa nu te recunosc :laugh2

Ai plecat de pe contul celalalt fara macar sa-ti iei La Revedere :rax2 ai vazut Colorado cum ai iesit ? 

Si uite asa ma faci tu sa mai scriu o poveste (tot adevarata) la topingul acela , al meu .Daca mai stai p'aci zilele acestea cand imi fac timp s-o scriu , citeste-o . S-ar putea sa contina si ceva invataminte . :)

• Like 5
  • Minus 16
Vizitator all_star
Postat

In dimineatza asta , am gasit aceasta poza prin telefon :D.

Am zis sa va amuzați si voi :)

Stiu ca nu esti in niciuna din cele 4 poze :D dar totusi cu care din ele semeni ?!  :hmmm

• Oras:Bucuresti
Postat

Stiu ca nu esti in niciuna din cele 4 poze :D dar totusi cu care din ele semeni ?!  :hmmm

2014 tu ???

Eu cred ca 2016 se potrivește pt tn ? Hm ce zici ?

:*

• Like 9
  • Minus 1
Vizitator all_star
Postat

2014 tu ???

Eu cred ca 2016 se potrivește pt tn ? Hm ce zici ?

:*

In acele poze sunt numai femei :slap2,n-am cum sa seman cu vreuna :no2, pt ca sunt barbat. :D Se pare ca nu prea stii de gluma  ;)

Postat

In acele poze sunt numai femei :slap2,n-am cum sa seman cu vreuna :no2, pt ca sunt barbat. :D Se pare ca nu prea stii de gluma  ;)

Mai .... asta încercam sa fac :) o gluma

Mi-am dat seama ca asta ai vrut sa faci :D

Uratule :P

• Like 8
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Mai .... asta încercam sa fac :) o gluma

Mi-am dat seama ca asta ai vrut sa faci :D

Uratule :P

Gluma este buna... Insa arata drama lumii moderne, pe care a intuit-o Albert Einstein si Nikola Tesla... :(

:kiss3

• Like 2
Postat

Atmosfera azi pe aici a fost...  :no2

Pe un sub-forum cineva vorbea singura, pe DG aceleasi frustrari si dureri...  :slap2

Well, eu ma simt bine oricum. :)

Azi am reusit sa mananc de 2 ori!  :laugh2

Mai stau un pic la un ceai, poate dizolv si niste vitamine si ma bag in pat sa fiu maine in forma maxima. :)  :waytogo

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Atmosfera azi pe aici a fost...  :no2

Pe un sub-forum cineva vorbea singura, pe DG aceleasi frustrari si dureri...  :slap2

daca am lipsit io   :laugh2 

• Like 7
  • Minus 16

Postat

:laugh2 ;)

Iar hoinaresti pe undeva.  :rax2

On toping: Super! :) Pazeaaaaaaaaa, deschid telefonul!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bem un ness diseară?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...