Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:gifs_ojos :gifs_ojos :inlovee :inlovee :waytogo Super happy ! Familia s-a mai marit cu un membru. Acesta !

http://i350.photobucket.com/albums/q437/jvnikon/170-500%20PICS/APO170-500mmF5-63DG.jpg

frumos rau frate sa-l stapanesti sanatos si'' la multi bani ''

• Like 8
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

frumos rau frate sa-l stapanesti sanatos si'' la multi bani ''

:hihat Multumesc ! L-am luat pentru pasari, animale periculoase care nu pot fi fotografiate de aproape si pentru sport. Plus ca e ultra sharp si la portret. Ramane sa-l pun la treaba in zilele ce vin ! ;)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

aveam niste scaieti mai devreme, dar am scapat de ei  :rax2 

Da si mie reteta ca m-a umplut de respect de azi-dimineata.

O tot tine ca Ivan cu fluierul pe toate topingele

O fi  de-al tau din Constanta , ca astia apar in general cu capsa pusa  :laugh2

• Like 4
  • Minus 15
Postat

eu nu subestimez provincia  , doar te supraestimez pe tine :)

capatai poate avea oricine , daca incepe de la un capat si termina la celalalt ,fara alte compromisuri si eschivari

sclavule, marș și ia de la un capăt zdrențele care-i mai atârnă încă între picioare stăpânului tau livuță/cinestie și vezi dacă poți să găsești celălalt capăt!  :laugh2

ai grijă mare însă să nu-i scoți sonda, că te umpli de pipi în guriță!  :laugh2

Postat

:hihat Multumesc ! L-am luat pentru pasari, animale periculoase care nu pot fi fotografiate de aproape si pentru sport. Plus ca e ultra sharp si la portret. Ramane sa-l pun la treaba in zilele ce vin ! ;)

spor frate si sa te vad cu premiul Pullitzer :hooray

• Like 8
  • Minus 6
Vizitator
Postat

sclavule, marș și ia de la un capăt zdrențele care-i mai atârnă încă între picioare stăpânului tau livuță/cinestie și vezi dacă poți să găsești celălalt capăt!  :laugh2

Acum pe bune, dar... nu puteti sa va "iubiti" pe un singur topic ??? Trebuie sa sa declarati "iubirea" prin declaratii care mai de care mai "tandre" pe toate topicele de pe forum ???  :( :ewpu :ewpu

• Like 2
Vizitator
Postat

spor frate si sa te vad cu premiul Pullitzer :hooray

Mai dureaza... :)

Postat

Acum pe bune, dar... nu puteti sa va "iubiti" pe un singur topic ??? Trebuie sa sa declarati "iubirea" prin declaratii care mai de care mai "tandre" pe toate topicele de pe forum ???  :( :ewpu :ewpu

daca asa ii place sa se plimbe de colo colo ?

• Like 6
  • Minus 5
Postat

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Da si mie reteta ca m-a umplut de respect de azi-dimineata.

O tot tine ca Ivan cu fluierul pe toate topingele

O fi  de-al tau din Constanta , ca astia apar in general cu capsa pusa  :laugh2

Baietii din Cta nu-s cu capsa pusa... nu li se pune capsa asa usor si din orice :D... Tot stresatii din Bucuresti sunt :D

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ie neastamparat naibii ...uite cum il freaca aghiuta de colo colo  :laugh2 

cred ca azi a ramas fara reteta , de grija noastra

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Baietii din Cta nu-s cu capsa pusa... nu li se pune capsa asa usor si din orice :D... Tot stresatii din Bucuresti sunt :D

nu cred  :no2  ie d'ala de Bucale importat  , ca aici vin deja cu sechelele aranjate :laugh2

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Norocul meu este ca nu ma enervez atat de usor vazand atata prostie omeneasca :)

Deci ma simt excelent

• Like 5
  • Minus 15
Vizitator deliaro
Postat

Noapte buna București!...Unde soarele răsare doar dacă-l plătești ;)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Azi ma simt ca-ntr-o zi mirifica de luni!  :bad

• Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14801132_1280689361970723_570049520_n.png?oh=49faad429b3979f8a0e930b509e1ffa5&oe=58243FC2 :hug1

• Like 5
  • Minus 29
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Ma simt incantata ca am gasit solutia perfecta sa fac un upgrade de ram fara a fi deranjata. Daca ma preint eu cu scula am mereu impresi,gen ma simt cu musca pe caciula...ca nerdul din fata mea ma intreaba din priviri.cam ashia:ce face o fetita ca tine cu atatia rami hmmm?ai de gand sa fii obraznica?

Impachetat,ai livrez,maine primesc no nerds.peachy n pink

• Like 1
Postat

BUNA DIMINEATA

Azi Imi iubesc prietenii , iar  pe dusmanii ii ador , pentru ca invidia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor :laugh2post-194745-0-09751000-1478593287_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 15

Postat

sa faci matreata =)) 

unde ai facut ? jos sau sus ?  jos se poate rezolva totusi cu usurinta :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...