Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

unde ai facut ? jos sau sus ?  jos se poate rezolva totusi cu usurinta :rax2

Pute rău hamsterul mort care-ți atârnă sub nas! Se simte și pe forum!

Sclavule, treci înapoi în canalizare, împreună cu stăpânul tău livuță fără puță!

• Oras:Bucuresti
Postat

Pute rău hamsterul mort care-ți atârnă sub nas! Se simte și pe forum!

Sclavule, treci înapoi în canalizare, împreună cu stăpânul tău livuță fără puță!

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

Ia uite cum sare nea livuță fără puță să-și apere sclavii!  :laugh2

livuță, ești prost bă! mănânci căcat!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce poti sa discuti cu un pamfletar de pusti zbuciumat  :slap2

Pana la urma il lasi in damblageala lui . Boala asta are continuitate si agravare cu timpul :)

• Like 4
  • Minus 15
  • Oras:....
Postat

Bobo nu vrei sa zebrezi tu clona clonei lu earlofclit pe nume actual iceteafoot nu de alta dar nu ii mai ajung 3 topice de fan a lui liviu/cinestie ci se intinde pe toate topicele.

Nu pot zapa de el si este dezustator. Multumim babykitten

• Like 4
Postat

Bobo nu vrei sa zebrezi tu clona clonei lu earlofclit pe nume actual iceteafoot nu de alta dar nu ii mai ajung 3 topice de fan a lui liviu/cinestie ci se intinde pe toate topicele.

adica vrei sa-i dea mai repede cu praf de fuga  :laugh2

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Ia uite cum sare nea livuță fără puță să-și apere sclavii!  :laugh2

livuță, ești prost bă! mănânci căcat!

• Like 7
  • Minus 4
Postat

daca ai avea putina minte ai vedea ca-ti bati joc de tine,ai ajuns rasul forumului si tu clono si contul tau principal :laugh2

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Sa sufle numa cu o alice tranchilizanta ca o pisica ninja ca asta nu poate fi ucis.mai ceva ca bruce willis.e gen zmeu sau balaur.tai un cap ies 2 clone :laugh2

adica vrei sa-i dea mai repede cu praf de fuga  :laugh2

• Like 3
Postat

Ce ai fah te.ai lovit la cap?

Eu iti iau apararea si tu ma faci clona? Uiti cine te.a sfatuit sa iti asumi identitatea sa sa fii un user ok?

Care clona? Eu la contu asta am zis din prima postare cine sunt neintrebata si fara sa cer parerea nimanui

masoara-ti cuvintele cu mine si hai sictir.pe faza asta cu mine nu mai ai ce vb

daca ai avea putina minte ai vedea ca-ti bati joc de tine,ai ajuns rasul forumului si tu clono si contul tau principal :laugh2

• Like 1
Postat

potoleste-te ca nu e chiar asa .....daca nu ai urmarit filmul acesta mergi mai departe si nu mai face valuri  aiurea :no2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

potoleste-te ca nu e chiar asa .....daca nu ai urmarit filmul acesta mergi mai departe si nu mai face valuri  aiurea :no2

bă nea livuță, ce-ai ajuns, băă!... au început sclavii să sară să te muște, băă!...  :laugh2

Postat

Acu ca am recitit cred ca a vrut liviu sa ma citeze pe mine si sa adauge despre mine despre stalker.nu cred ca la mine se referea...

Da plm cand ma citezi normal ca eu cred ca vb cu mine :laugh2

• Like 1
Postat

Acu ca am recitit cred ca a vrut liviu sa ma citeze pe mine si sa adauge despre mine despre stalker.nu cred ca la mine se referea...

Da plm cand ma citezi normal ca eu cred ca vb cu mine :laugh2

• Like 7
  • Minus 4
Postat

?????wtf

lol

fey asta sunt roz kendra aloooo

prostule, las-o in pace du-te draq de boschetar ,mananca-ti rahatul singur

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vezi ca incurci persoanele.

Nici nu sti cu cine te certi :(

• Like 3
Postat

Huh? Tu cu cine plm vorbesti ca eu nu mai inteleg nimic...miky cheama militia.

Vreau ordine si disciplina :))

• Like 1

Postat

L-au naucit clonele. Daca venea mod cu ponei, eu cu povesti cu zombi,pisicuts cu o poza cu ghei,lupix cu un aparat foto,gresea thecat topicul si punea o poza cu ghiveci aburind,il pierdeam pe vecie. Faceam carusel in mijlocu circului :)))

Vezi ca incurci persoanele.

Nici nu sti cu cine te certi :(

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...