Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Chitra ce esti!

Păi nu a fost cuminte! 

• Like 1
  • Oras:....
Postat

va dau un sfat sincer nu palavragiti mult cu femei care ofera si companie pe bani. nu aveti idee cate injuraturi va luati daca nu le si platiti pt asta. nu esti primul bou gentil si plin de dulcegarii al zilei. pt mine si pb multele esti al cateva zecilea. Si daca nu te ocupi de dulcegarii in timp ce ma platesti si fuck off si nici ca nu mi-ar putea pasa mai putin. chiar daca nu am vb demult. ma doare nici in floare ce dracu ai mai facut sau cum te simti.chiar daca vrei sa programezi ceva lung

sfat nu vb gratis mai mult de 10 minute daca nu vreti femei ciufute brrr

Postat

Ce fraEr, vorbitul gratis e pe (sub)forum!  :laugh2

gratis vorbesc cu cine, unde,cat am placerea. ideea e ca numai eu decid. si da nu vb cu nimeni care m-a platit vreodata mai mult de zece mibnute pt curiozitati si dragalasenii..vorbbesc cu multa lume daca stau sa imi pun mintea cu toti doritorii o tin 38 ore/24 numai in dragalasenii moca.adica nu as manca dormi etc si nu mi-as face banii.iar latri cu oftica si crapa fierea in tine ca lumea ma plateste unu dupa altu sa vorbesca cu mine in timp ce tu chemi straini pe forum moca la ceai si nu are nim eni placerea?

eu vb odata , de 2 ori maxim pe an cu o pastiluta la bord. tu cu lunile zilnic pe zeci de pagini de forum

invata sa arati si te comporti a om in general si a femeie placuta poate macar moca te baga cineva in seama

stiu ca ai muri de fericire daca un barbat ar simti sa iti scrie de genul 

e tu sei sempre molto gentile
una perfetta lady
nessuna sa essere così donna come te (copy paste de p skp)
si apoi sa faca un booking de call de cateva ore. dar totusi...du-te mai ia-ti inca o sticla....peretii iti vbor tine si astazi companie

zbori pe ignore loser 

• Oras:Bucuresti
Postat

gratis vorbesc cu cine, unde,cat am placerea. ideea e ca numai eu decid. si da nu vb cu nimeni care m-a platit vreodata mai mult de zece mibnute pt curiozitati si dragalasenii..vorbbesc cu multa lume daca stau sa imi pun mintea cu toti doritorii o tin 38 ore/24 numai in dragalasenii moca.adica nu as manca dormi etc si nu mi-as face banii.iar latri cu oftica si crapa fierea in tine ca lumea ma plateste unu dupa altu sa vorbesca cu mine in timp ce tu chemi straini pe forum moca la ceai si nu are nim eni placerea?

eu vb odata , de 2 ori maxim pe an cu o pastiluta la bord. tu cu lunile zilnic pe zeci de pagini de forum

invata sa arati si te comporti a om in general si a femeie placuta poate macar moca te baga cineva in seama

stiu ca ai muri de fericire daca un barbat ar simti sa iti scrie de genul 

e tu sei sempre molto gentile
una perfetta lady
nessuna sa essere così donna come te (copy paste de p skp)
si apoi sa faca un booking de call de cateva ore. dar totusi...du-te mai ia-ti inca o sticla....peretii iti vbor tine si astazi companie

zbori pe ignore loser 

Ti-am zis de ceva timp sa cauti optiunea ignore.

Mai usurel cu drogurile, dragalasenie!  :laugh2

Mai vrei si bani.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14962732_165296227269361_1474591080370382470_n.jpg?oh=79266356b117f243a60b4ecb64379196&oe=588ABA93 :no2  :350x

• Like 3
  • Minus 17
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:laugh2 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14962732_165296227269361_1474591080370382470_n.jpg?oh=79266356b117f243a60b4ecb64379196&oe=588ABA93

s-au ascuns toti :laugh2

a fost o perioada cam linistita de cand am fost plecat :slap2

• Like 5
  • Minus 14
Postat

Nu pot sa nu observ, cu invidie, ca miky77 e simpatizat atat de anonna cat si de saffro p (aka rozica).

Care o fi reteta succesului?

nu te-ai gandit ca el nu umbla cu lupa la poze? si poate ca , desi initial pleaca urechea la colegu', se pare ca are totusi coloana vertebrala si gandeste singurel ca nu e bine sa se puna rau cu "sex-ul slab" :D :P

• Like 1
  • Minus 1
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13000207_1688917841357604_6270775786628847931_n.jpg?oh=fedfa585740b4fa962a57d2a9b8fa8e8&oe=58C310C7 :laugh2

o sarbatorit intrarea in post  :laugh2

• Like 3
  • Minus 17
Postat

Nu pot sa nu observ, cu invidie, ca miky77 e simpatizat atat de anonna cat si de saffro p (aka rozica).

Care o fi reteta succesului?

secretul succesului este ca ma adaptez destul de usor situatiilor create , chiar si aici  :)

• Like 4
  • Minus 14
Postat

pai da, numai tu esti capul rautatilor pe aici  :rax2 

uneori ..... am spirit de invingator :rax2

nu te-ai gandit ca el nu umbla cu lupa la poze? si poate ca , desi initial pleaca urechea la colegu', se pare ca are totusi coloana vertebrala si gandeste singurel ca nu e bine sa se puna rau cu "sex-ul slab" :D :P

niciodata nu am socotit ca "sex-ul slab"  este cel mai slab , acord prezumtia de a-si castiga locul printre cel tare :rax2

si da uneori mai plec urechea la barfe dar asta nu insemna ca le consider o ceritudine  :no2  :)

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/15032379_1300109176695408_808022987_n.png?oh=184347eeaac38ca8962128d35faeeb96&oe=582AAAAE :rax2  :hug1

• Like 3
  • Minus 17
Postat

Astazi chiar ma simt plin de romantism , probabil datorat  vizitei la munte . Am mai spus in trecut ca aceasta  este singura metoda care uneori imi regleaza feng-shui-ul  si imi mentine caracterul pozitiv :)

Si chiar imi vine sa scriu cateva povesti , decat sa citesc un trolling de proasta factura , pe aici

justsayin

• Like 5
  • Minus 14
Postat

uneori ..... am spirit de invingator :rax2

niciodata nu am socotit ca "sex-ul slab"  este cel mai slab , acord prezumtia de a-si castiga locul printre cel tare :rax2

si da uneori mai plec urechea la barfe dar asta nu insemna ca le consider o ceritudine  :no2  :)

secretul succesului este ca ma adaptez destul de usor situatiilor create , chiar si aici  :)

Hai ca ti s-a suit la cap ! :rax2 

Postat

:)

Nu sunt romantica azi, nu mai sunt demult, dar ma simt relaxata si linistita, imi place mai mult asta decat emotiile, simturile si senzatiile nu dispar.

La vremea asta poti sa te uiti uneori pe geam, in pauza de la mangaieri...  :laugh2

Pffff, imi vine sa ma bag inapoi in pat, dar cred ca m-as plictisi repede fara ocupatie.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Hai ca ti s-a suit la cap ! :rax2 

dupa smiley-urile atasate la final , nu parea sa ma lauzi prea mult astfel incat sa mi se urce la cap  :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...