Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Imi iau ''zborul'' spre tarile calde  :crazylove

Vacanță plăcută!  :hug1  :hug1

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

obosit si iritat pe prostia omeneasca :)

PS: de ce iritat ? ptr. ca astazi cand ma intorceam de la munte m-a oprit  militia (de martor) sa-i ia unuia permisul care circulahaotic in fata mea  . Cum dracu' sa fi atat de prost , sa vezi politistul in mijlocul intersectiei de la 100 de metri , tu sa ai semnul Stop si sa-i dai inainte fara pic de tendinta de a frana !?  :no2 

O fi lumea atat de haotica in ultima perioada sau ... , ca vad ca in ultima luna am parte sa vad sau sa asist la fel de fel de evenimente pe soselele noaste  : accidente mortale , luari de permise ....etc :slap2

• Like 7
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

obosit si iritat pe prostia omeneasca :)

PS: de ce iritat ? ptr. ca astazi cand ma intorceam de la munte m-a oprit  militia (de martor) sa-i ia unuia permisul care circulahaotic in fata mea  . Cum dracu' sa fi atat de prost , sa vezi politistul in mijlocul intersectiei de la 100 de metri , tu sa ai semnul Stop si sa-i dai inainte fara pic de tendinta de a frana !?  :no2

O fi lumea atat de haotica in ultima perioada sau ... , ca vad ca in ultima luna am parte sa vad sau sa asist la fel de fel de evenimente pe soselele noaste  : accidente mortale , luari de permise ....etc :slap2

Lumea este dezamagita, blazata, frustrata, trista, prea mult zgomot urban, prea multa goana dupa himere si efemer... Lumea a ajuns intr-o trista postura, aceasta:

https://f4.bcbits.com/img/a1793060892_5.jpg

Alte natii din Europa/de pe alte continente nu sunt asa. Noi parca ne indreptam spre sfarsitul existentei, ca natie, ca popor, cu buna stiinta si de buna voie... :(

• Like 1
Postat

Lumea este dezamagita, blazata, frustrata, trista, prea mult zgomot urban, prea multa goana dupa himere si efemer... Lumea a ajuns intr-o trista postura, aceasta:

https://f4.bcbits.com/img/a1793060892_5.jpg

Alte natii din Europa/de pe alte continente nu sunt asa. Noi parca ne indreptam spre sfarsitul existentei, ca natie, ca popor, cu buna stiinta si de buna voie... :(

Io cred ca delasarea si prostia ,a adus cu timpul si fenomenul acesta extins de tristete :no2

Uneori chiar sunt un om baftos si asta chiar ma bucura si ma face sa ma detasez  :)

• Like 4
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Io cred ca delasarea si prostia ,a adus cu timpul si fenomenul acesta extins de tristete :no2

Uneori chiar sunt un om baftos si asta chiar ma bucura si ma face sa ma detasez  :)

Si eu, dar din pacate exista o mare masa de oameni, de romani, din tara sau de aiurea care nu vor/nu pot/nu stiu sa faca asta....

• Like 1
Vizitator
Postat

Dragi colegi si stimate domnite/doamne din SE-ul tarii, Tulcea/Constanta, stie/e pasionat careva dintre voi de pasari (adica alea care zboara :) ) !!!

M-ar interesa daca stiti cand se intorc in Delta Dunarii Kingfishers (Pescarusii Albastri), pentru ca iarna nu stau aici, migreaza. Daca stiti va foarte multumesc, as dori sa incerc sa surprind cateva cadre cu ei ! :hihat :hihat

Arata asa:

http://ro.pix-answers.com/PixWordsData/pack_03/2555.jpg

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...