Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cine urmeaza ? 

No ideea ! :laugh2 :laugh2

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15726553_1321589771246196_3740195391560381985_n.jpg?oh=ea5e3f38d6e133c099cc0c17719d20b7&oe=58DE35D3 :laugh2

NEATA! :hug1

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Molesita. http://images.zaazu.com/img/sleep-anim-male-sleep-sleeping-smiley-emoticon-000368-large.gif

E buna si bautura cateodata, ieri am facut mai mult decat chiria pe o luna fara sex.

Mi se tot spunea ca omul nu se schimba...  :laugh2  Eheeeee, acum ceva timp parca aveam alergie la bani.  :laugh2  :slap2

Inca sunt tot pe minus la cat mi-am batut joc de interesele personale... Banca o sa fie o provocare crancena. Urmeaza. Doar dupa ce imi achit facultatea integral.

Slava... ,vorba vine ca nu sunt religioasa, unii oameni se schimba!  :X

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

ieri am facut mai mult decat chiria pe o luna fara sex.

macar i-ai  :sado   bine  :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15726553_1321589771246196_3740195391560381985_n.jpg?oh=ea5e3f38d6e133c099cc0c17719d20b7&oe=58DE35D3 :laugh2

NEATA! :hug1

Hai ca vin dar nu sa beau o cafea. :D

:boob

• Like 2
  • Minus 18
Postat

Simt nevoia sa va impartasesc ce s-a petrecut in dormitorul meu aseara. Din cauza de ... gigi :D , aveam o lene dureroasa asadar i-am propus sotului meu infirbantat sa jucam niste roluri...de fiecare data alt rol si alegem pe rand. Cum sunt femeie, am cazut de comun acord sa aleg prima.  :laugh2

- Ce alegi?

- Aleg sa ne jucam de-a papusa gonflabila.  :laugh2 

Soc si groaza ... liniste ... brebenelul dadea semne de ... lasitate cand deodata aud:

- Ok, hai. Stii cum tine papusa gonflabila gura?!?!  :laugh2 

:shocked

Nu are sens sa va mai spun continuarea. Mi-am furat-o ... grav, m-am lecuit de lene. Sunt curioasa de-a ce ne jucam azi. :D

• Like 8
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Simt nevoia sa va impartasesc ce s-a petrecut in dormitorul meu aseara. Din cauza de ... gigi :D , aveam o lene dureroasa asadar i-am propus sotului meu infirbantat sa jucam niste roluri...de fiecare data alt rol si alegem pe rand. Cum sunt femeie, am cazut de comun acord sa aleg prima.  :laugh2

- Ce alegi?

Soc si groaza ... liniste ... brebenelul dadea semne de ... lasitate cand deodata aud:

Nu are sens sa va mai spun continuarea. Mi-am furat-o ... grav, m-am lecuit de lene. Sunt curioasa de-a ce ne jucam azi. :D

Haha... =)) =)) SUPER TARE ! :hug1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

- Ce alegi?

De-a v-ați ascunselea?
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

In puii mei, tre' sa instalez Kodi pe PC, ca Android-Box-ul l-a sechestrat taica-meu la Tv-ul din sufragerie, caut niste stream-uri cu meciul dintre Goffin si Tsonga care sta sa-nceapa si ioc.... :slap2

Vizitator
Postat

Ba esti nebun !!!! Ce par are Joe, l-am confundat cu Gael ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

- Ce alegi?

Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat.

"Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.

O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat.

"Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.

O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta.

Amandino,Amandino.....nu-i frumos!!!! :refoz :refoz :no2 :no2

• Like 7
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...