doixdoi Reputație: 941 Postat Februarie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2013 Hi, I'm back and blue, but I'm not feeling blue because I'm blue ... and, more important, I'm not listening blues because I'm blue, that's why I'm not feeling blue because I'm blue! Am exagerat???Also,you might have blue blood,therefore,you don`t have to be blue. Link spre comentariu
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Also,you might have blue blood,therefore,you don`t have to be blue.I'm missing a blue madness... to lose myself in it! Link spre comentariu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Astazi sunt iubit mai mult ca niciodata ! Link spre comentariu
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Cum sa ma simt ... MIRIFIC ! Toate merg ca si unse ... yuppyyyyy !!! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2013 Ieri am fost fericit... am fost la o fetita care m-a facut sa intineresc! Azi ma mentin tanar! Sper sa ma tina medicamentul asta pana la urmatoarea intalnire!!! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 7, 2013 Azi ma simt ...ocupat cu cititul noutatilor pe forum Link spre comentariu
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Astazi ma simt singur....Probabil maine la fel.....Ginapoenaruuuuu !!!!!!!! Uuuuuundeee estiiii ???? Vreau sa ma fuuuuuu...................t !!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 9, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Februarie 9, 2013 Azi, ca de altfel si ieri, ma simt minunat, datorita unei persoane minunate, dar sunt prea timid ca sa-i spun numele! Link spre comentariu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Spartane, baga tot ca nu mai tine jucaria. Din raspunsul tau pe chat provizoriu este vorba de Bianca777. Sau te-ai plictisirt de ea si nu vrea sa mai plece, iar tu ti-ai gasit alta fetita?Si de cand regele Spartei este timid? Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Februarie 10, 2013 M-ai prins pe chat-ul provizoriu! )) Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Februarie 10, 2013 Mai sunt si exceptii la regii astia, ca de altfel la orice categorii de persoane! Link spre comentariu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Vulpoi batran, chir daca nu par vulpoi ! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Februarie 10, 2013 Vulpoi nu, dar batran... )) Link spre comentariu
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Partajează Postat Februarie 10, 2013 Azi sunt FRUMOASA ! Mai frumoasa ca in toate zilele...secretul ??..il tin pt mine ! bine, recunosc, m-am infrumusetat si cosmetic asa... dar nu asta e principalul Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 10, 2013 Azi sunt FRUMOASA ! Mai frumoasa ca in toate zilele...secretul ??..il tin pt mine ! bine, recunosc, m-am infrumusetat si cosmetic asa... dar nu asta e principalul Iote cum s-a indragostit Ramonica Link spre comentariu
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Azi sunt FRUMOASA ! Mai frumoasa ca in toate zilele...secretul ??..il tin pt mine ! bine, recunosc, m-am infrumusetat si cosmetic asa... dar nu asta e principalul Bravo, o mică dedicaţie: http://youtu.be/L7BQRGXFLJs Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Februarie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Februarie 12, 2013 Dupa 12 ore de munca , azi ma simt OBOSIT! Link spre comentariu
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Dar taticu-i suparatCa n-are si el baiat Azi sunt suparat...pentru ca n'am si eu baiat !!!!!(glumesc)-Zilele trecute...fiimea a avut prima " despartire" din viata ei. Ma bucur ca vad ca a trecut cu bine !De fapt,ea a fost "aia rea" .Deci...bucuros azi.... oly Link spre comentariu
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Credeam că o să fie o zi mai bună, în general vorbind. Credeam că mâine o să vină primăvara, în suflete. Apoi am văzut un anunţ, aici pe forum, care m-a întristat profund. Nu mă pot bucura pentru ea... Link spre comentariu
daddy2491 Reputație: 134 Postat Februarie 28, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 28, 2013 "I'm insecure,but i'm strong.I'm alone,but i'm loved.I'm sad,but i'm smile.I'm broken,but you'll never know". Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2013 Astazi ma simt bulversat! sa-i dau sau nu ignore pe mess CopiluluiNebun? Link spre comentariu
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Azi mi-s binedispus! M-am pupat cu peste 30 de doamne și domnițe! La mulți ani, pentru voi doamnelor/domnișoarelor și un sărut tadru ca adierea unui vânt de primăvară! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2013 Azi mi-s binedispus! M-am pupat cu peste 30 de doamne și domnițe! La mulți ani, pentru voi doamnelor/domnișoarelor și un sărut tadru ca adierea unui vânt de primăvară! Oh Hg-ule mi-ai adus aminte !!!! Astazi sint disperat!M-am pupat cu buldozerul la munca! Link spre comentariu
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 M-am pupat cu buldozerul la munca! Aha, am priceput, mai să îmi dea o "lacrimă"! http://image1.masterfile.com/em_w/05/18/60/400-05186033w.jpg http://image1.masterfile.com/em_w/05/18/60/400-05186035w.jpg http://image1.masterfile.com/em_w/05/18/60/400-05186032w.jpg http://image1.masterfile.com/em_w/05/18/60/400-05186035w.jpg Link spre comentariu
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Cu drag si de la mine pentru toate doamnele si domnisoarele de pe acest forum un sincer LA MULTI ANI ! cu ocazia primei zile de primavara.Tot ce va doriti doamnelor si domnisoarelor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum