Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amada, fara suparare, da' cu mine ce mai ai bre? Ce doamne iarta-ma ti-am mai facut?

• Oras:Oz
Postat

Anonna, nici in scoala nu m-am batut cu fetele, doar cu baietii, pe una singura am paruit-o pt ca a zis ca-i pare bine ca nu mai am mama...

Eu am nevoie de adversar pe masura...

Nu mai fi dracoasa cu mine, o sa te ignor.

Altfel, numai bine!

:hug1

las că ai tată, în continuare

Postat

Inginere, nu te supara dar esti de-a dreptul neanderthalian. Sau matol. Sau drogat. Sau toate la un loc. Sunt glume care nu se fac, mai ales daca nu stii povestea vietii omului. Cel mai corect ar fi sa postezi niste scuze si sa cam dispari.  Macar cateva zile, pana iti mai revii.

Postat

Nu are sens sa dau prea multe detalii...

Dar in momentul in care am spus ca vreau un job normal...

Crede-ma ca doar angajatorul avea MULT de castigat, nu pulifricii in cautarea unui job...

Pretuiesc oamenii care contribuie si isi dau silinta, dau flit instant celor care vor sa stea in fund pe principiul comunist...

Sunt dura? Nu, sunt justa!

PS. Nu am arfe, stiu sa motivez un om, stiu cum sa ma debarasez de el....

Mi-ar placea un job, serios.

Si senzatia cand seful nu are ce sa-mi reproseze este priceless... :)

sincer mai bine ca tine (sau ca mine), deja am cativa fosti amici care acum sunt CEO (in imaginatie), ori predau fizica la viitoare studente la medicina (nu se mai da fizica de mult la admitere), altu zice ca are 16 mil salar, si ma suna sa-mi ceara 20 lei imprumut, zic hai, el,  stai ca tocmai a plecat prietena de la mine, imi spal  vasele si vin (normal, am inchis telefonul cam pe cand trebuia sa vina) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Picon,

Am zis eu ca mi-ai mai facut si altceva?

Eu accept in viata orice teapa pe care mi-o "ofera", dar am tendinta sanatoasa sa invat din ce imi arata...

Nu tin pica pe nimeni, asta nu inseamna ca nu invat din experiente...

Un om la pamant, indiferent ce mi-a facut, o sa primeasca bratul meu, apoi va trebui sa se ridice singur...

Un om care m-a lovit fara sa-i fac nimic, va primi dezgustul lumii pentru ca nu sunt singura...

Este extrem de usor sa faci rau cuiva, eu lupt sa ignor.

Deci, ce-ti doresti?

Postat

Inginere, nu te supara dar esti de-a dreptul neanderthalian. Sau matol. Sau drogat. Sau toate la un loc. Sunt glume care nu se fac, mai ales daca nu stii povestea vietii omului. Cel mai corect ar fi sa postezi niste scuze si sa cam dispari.  Macar cateva zile, pana iti mai revii.

de ce? nu e bine să vezi jumătatea plină a paharului? dacă dispar eu, o să fi tu sarea și piperul pe forum? daca stai de vb cu Amada.Dulcica înseamnă că ai nevoie de tată să te bată la cur

Postat

@Picon,

Am zis eu ca mi-ai mai facut si altceva?

Eu accept in viata orice teapa pe care mi-o "ofera", dar am tendinta sanatoasa sa invat din ce imi arata...

Nu tin pica pe nimeni, asta nu inseamna ca nu invat din experiente...

Un om la pamant, indiferent ce mi-a facut, o sa primeasca bratul meu, apoi va trebui sa se ridice singur...

Un om care m-a lovit fara sa-i fac nimic, va primi dezgustul lumii pentru ca nu sunt singura...

Este extrem de usor sa faci rau cuiva, eu lupt sa ignor.

Deci, ce-ti doresti?

ohohohoho, tu ști că..ca tine BDSM-iste e plin pe la sate, și încă o fac gratis, io cred că orășenii vin la tine pentru că le sună în cap tulnicu, chemarea străbunilor, am mai cunoscut un nebun ajuns mare psihologizat, cu nșpe atestate la toți guru psihopopologii, se credea normal la cap, dar in solitudine asculta tulnicu aborigenilor din Australia (îi sunau în cap vocile monștrilor care l-au crescut, in continuare, dar nu era conștient)

Postat

Inginere,

Nici nu am citit tot ce ai scris, sorry.

Dar prea stai cu steagul nebunilor in brate...

Marea majoritate nu te inteleg, nici daca scrii mai simplu...

Lasa lumea in ignoranta ei, nu este nebuna, nici proasta, este doar prea egoista ca sa incerce sa inteleaga ce vrei sa spui...

Postat

@Picon,

corect era @Piton dar dar asta e, inconstientul mai dă rateuri, adica tu esti real pitonul, el doar o viperă mai mică

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

ohohohoho, tu ști că..ca tine BDSM-iste e plin pe la sate, și încă o fac gratis, io cred că orășenii vin la tine pentru că le sună în cap tulnicu, chemarea străbunilor, am mai cunoscut un nebun ajuns mare psihologizat, cu nșpe atestate la toți guru psihopopologii, se credea normal la cap, dar in solitudine asculta tulnicu aborigenilor din Australia (îi sunau în cap vocile monștrilor care l-au crescut, in continuare, dar nu era conștient)

Dezgustator! Eram 44 in cazarma, inainte sa le creionez urechea. Putinul care ne-a mai ramas s-a zgaiat dincolo de gard. Stii ce a zis inainte de culcare, da? "Niciodata piciorul pe calapod". Am realizat instant ca sfarsitul e aproape (dar nu in pripa).

• Like 4
Postat

corect era @Piton dar dar asta e, inconstientul mai dă rateuri, adica tu esti real pitonul, el doar o viperă mai mică

:hihat :D

Pitonul ataca numai ce vrea sa inghite, vipera musca orice...

O seara frumoasa!

Postat

:D

Pai crezi ca trecea de mine?  :laugh2

Am 1,90 pe tocuri (fara 1,80), nu ma bate vantul, plus ca ma luasera tremuratul de nervi...

Doamneee, cat mi-as dori si eu sa vina unu' de 1,50m si sa faca figuri la mine sa vezi ce cap in gura-i dau =))

Acum pare funny, insa te cred ca erai plina de nervi...nu merita sa te consumi atat pentru niste....unii (cine vorbeste, eu  :laugh2 )

@Sorina, ce naiba tigare e aia ca arata oribil??

Davidoff =))

imi place poza , am asteptat momentul ca sa iti trimit citeva tentative pentru tabloul pe care urmeaza sa il ridici de la amsterdam. fumeaza intii si studiaza-le dupa.

Obi, ca sa inteleg perfect ce ai facut tu acolo, ca sa intru-n film, cred ca e necesar ceva mai mult de un cui. Cred ca se cere un Hofmann... :P

Era sa fac accident cu motocicleta  :no2  era sa o comit extrem de grav !

Cu ce sa faci tu accident?!?! Aloooo, vezi ca nu orice Wc motorizat aka scuter se numeste motocicleta. Asa cum nici orice labagiu nu se cheama curvar =))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Obi, ca sa inteleg perfect ce ai facut tu acolo, ca sa intru-n film, cred ca e necesar ceva mai mult de un cui. 

Poti incerca sa iei legatura cu colegu' inginer pentru sugestii ;)

P.S. later edit - unde esti Berarule? Ziceai ceva, pe un alt thread, despre inside jokes? Aia nu-i nimic! Poftim, ia de-aci si spune-mi de intelegi ceva din ultima (aprox). pagina, pagina si jumate...

Postat

Inginerule, esti de-a dreptul mitocan si grobian. Ma idiotule, tatal meu e de mult in lumea celor drepti! De unde stii tu, ca Amada n-o fi in aceeasi situtie? Ne cunosti tu vietile? Cine iti permite mai distrusule la creierii capului sa iei in discutie parintii, sa faci glume de cacat, din mintea ta bolnava? Nu iti este un pic rusine? Dupa ce ca faci glume tampite, nici nu intelegi ce ti se spune si continui cu porcariile tale! Iesi dracu' de aici si du-te unde a intarcat mutu' iapa, ca nu intelegi nimic si iei in discutie lucruri sfinte pentru orice om normal: parintii.

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Ce spun acum poate parea la suparare...

Dar cine vrea, ma intelege.

Obiectiv, devii ceva egal cu Picon...

Cand te-am intrebat care este treaba cu tara in care te afli.... mi-ai spus ca vii cu stapana TA in Romania...

Ai impresia ca esti cel mai tare si ca eu ar trebui sa invat de la stapana ta...

Invata!

Fiecare Stapana te invata ce-i convine....

Asta nu v-a invatat nimeni peste hotare...?

:laugh2  :slap2

draga mea , picon e unic, nu voi putea niciodata sa ajung la nivelul lui, a mult mai domn decit mine si mult mai modest.

pe mine nu ma stapineste [inca ]nimeni.  STAPINA de care iti vorbeam imi este prietena si o consiliez citeodata

de baut ,beau si eu tot tarii, dar nu doresc sa par tare ,ca si pe tine , pe mine ma recomanda ...kilogramele[in plus].

nu am afirmat niciodata ca ar trebui sa inveti de la STAPINA[prietena] mea, te-am invitat sa participi la o sesiune de dominare cu un sclav adevarat, daca tu asta ai inteles , imi pare rau , in nici un caz STAPINA[prietena] mea nu va da cuiva lectii.ar fi un efort inutil din partea ei.

nu stiu ce ti-a casunat pe mine , te-a suparat altcineva si m-ai gasit tap ispasitor, nu-mi aduc aminte sa te fi calcat pe coada pina acum dar daca iti place sa ne jucam de-a dominarea, cu placere , pot fi submisiv dar stiu foarte bine sa si domin. esti averizata...

considera poza de mai jos ca un prim sfat pe care imi permit sa ti-l dau, reflecteaza , apoi recunoaste ca mai ai mult de invatat pentru a te putea numi STAPINA. 

cu respect si condescendenta:

post-58400-0-06227100-1403141340_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Cat plm mai dureaza vremea asta de tot cacatul?!?!?! Inca doua zile si fac depresie, pe cuvantul meu de onoare. NU MAI SUPOOOOORT !!!!!

Postat

pai mai Anonna, eu nu suport ploaia si de luni tot ploua :((. Nu imi vine sa ma ridic din pat, ma doare lenea cand stau si pe scaun la laptop, sa ies din casa este ceva ce pare imposibil pentru mine....cand ploua ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...