keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 asta.i facut cu un tel mai ”naspa”... naspa ... ne-naspa "personajele" sunt foaaaaarte bine "evidentiate". 2 10 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ma simt incredibil de incomod. M-am rotunjit zdravan in ult 2-3sapt,ca sa nu mai spunenm ultima si nu am reusit sa imi inchei femoaru de la rochie de blugi in dreptu pieptului si chiar de o fortam imi tot ieseau sfarcurile afara. Asa ca am pusa repede o camasa si am tras-o in jos de piept ca un corsajj brau si am luat.o la fuga incantata dde solutie. Dar acu ma simt oribil se pare ca m.am implinit si la solduri si ma strange in draci e in forma de a doar de la solduri in jos.mi.au iesit ochii ca la melc si am mers prea repede,am aj prea departe sa ma intorc sa ma schimb.imi vine sa o rup de p mine,dar nici chilot n.am 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Hiiiiiiii! ))))) Link spre comentariu
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ma simt incredibil de incomod. M-am rotunjit zdravan in ult 2-3sapt,ca sa nu mai spunenm ultima si nu am reusit sa imi inchei femoaru de la rochie de blugi in dreptu pieptului si chiar de o fortam imi tot ieseau sfarcurile afara. Asa ca am pusa repede o camasa si am tras-o in jos de piept ca un corsajj brau si am luat.o la fuga incantata dde solutie. Dar acu ma simt oribil se pare ca m.am implinit si la solduri si ma strange in draci e in forma de a doar de la solduri in jos.mi.au iesit ochii ca la melc si am mers prea repede,am aj prea departe sa ma intorc sa ma schimb.imi vine sa o rup de p mine,dar nici chilot n.amNu ne interesează Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Deceiver nu mai rade ca numa mie mi se pot intampla de-astea merewu .) astalaltul colorado cu cont nou baga.ma in lista de ignore ca nci mie nu imi convine sa imi faci notificari inutile. Eu evit persoanele neplacute,nu ma bag in seama cu ele cu sila. Ai putea proceda aidoma 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Deceiver nu mai rade ca numa mie mi se pot intampla de-astea merewu .)astalaltul colorado cu cont nou baga.ma in lista de ignore ca nci mie nu imi convine sa imi faci notificari inutile. Eu evit persoanele neplacute,nu ma bag in seama cu ele cu sila. Ai putea proceda aidomaNu râdeam,dragă. Nu știi exclamație aia,"hiiiiiiiiiiii",când tragi aer după h? ))) Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Macar n.am gresit papucii.am ceva tenessi cumva lungi,de vara,cu o platforma medie si ceva cristale, primiti cadoo luna treuta. Pt ca vreau sa traversez la pas,batraneste si in domol un parc mare dupa ce termin drumurile 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ma simt incredibil de incomod. M-am rotunjit zdravan in ult 2-3sapt,ca sa nu mai spunenm ultima si nu am reusit sa imi inchei femoaru de la rochie de blugi in dreptu pieptului si chiar de o fortam imi tot ieseau sfarcurile afara. Asa ca am pusa repede o camasa si am tras-o in jos de piept ca un corsajj brau si am luat.o la fuga incantata dde solutie. Dar acu ma simt oribil se pare ca m.am implinit si la solduri si ma strange in draci e in forma de a doar de la solduri in jos.mi.au iesit ochii ca la melc si am mers prea repede,am aj prea departe sa ma intorc sa ma schimb.imi vine sa o rup de p mine,dar nici chilot n.amNe doare la basckeți. 9 15 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 15, 2017 maidanezi peste tot,de toate culorile si varstele ))) zici marsh,ei aud cutzu utzu. Tipic potailor nimanui,fara pedigree 1 5 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Pentru că ai devenit mov ?Ihhmm, ai ghicit. 5 8 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Septembrie 15, 2017 ... astia cu conturi SP sau cum plm s-or prescurta, vreau si eu sa fiu banat, m-am saturat de acelasi jeg zilnic ... P.S. Vb f serios, vreau sa ajung la - 4000 sau cate plm trebuie ca sa fi banat automat ! 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 ... astia cu conturi SP sau cum plm s-or prescurta, vreau si eu sa fiu banat, m-am saturat de acelasi jeg zilnic ... P.S. Vb f serios, vreau sa ajung la - 4000 sau cate plm trebuie ca sa fi banat automat ! Supara-l pe Pisoi putin si-ti iei zborul sa revii cu alt cont. Nu am avut curajul sa vad ce am aberat aseara... 1 3 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Supara-l pe Pisoi putin si-ti iei zborul sa revii cu alt cont. Nu am avut curajul sa vad ce am aberat aseara... Nu mai revin ... si oricum infectul nu ma baneaza ! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Nu mai revin ... si oricum infectul nu ma baneaza ! Pfff, trebuie sa-ti spun eu cum sa-l superi? Ar trebui sa stii mai bine. Am vazut ca nu-i plac pozele cu Picon... Baga tare! picon e rasuflat deja, toata lumea stie cum arata, fie din poze sau zile de joi si nu numai... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 ... astia cu conturi SP sau cum plm s-or prescurta, vreau si eu sa fiu banat, m-am saturat de acelasi jeg zilnic ... P.S. Vb f serios, vreau sa ajung la - 4000 sau cate plm trebuie ca sa fi banat automat !-400, e destul -400 man ! Ai ajuns la -401, pa si pusi. :laugh2 Desi cred eu ca are boala doar pe cate "unia"... 1 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ma simt D.zeul vostru! 3 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ma simt minunat...inca o zi in care dracarys si daenerys imi sug pula😂😂😂 16 8 Link spre comentariu
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ma simt minunat...inca o zi in care dracarys si daenerys imi sug pula😂😂😂Ne confunzi cu ma-ta cocalare somer.In rest e adevărat. 1 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ne confunzi cu ma-ta cocalare somer.In rest e adevărat.Liniste clonatilor...nu i frumos sa vb cu gura plina...sugeti linistiti😂😂 19 8 Link spre comentariu
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Liniste clonatilor...nu i frumos sa vb cu gura plina...sugeti linistiti😂😂Asta cu gura plina o stii de la ma-ta?Nici la ea nu se intelege ce zice cand o vizitez eu, este? 1 2 Link spre comentariu
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Nu mai revin ... si oricum infectul nu ma baneaza !După 36 de re-reveniri, cine sa te mai creadă si pe tine? 3 3 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2017 M-am pricopsit cu acest cont verde si nu e ceea ce-mi doream ... Obiectivitatea aprecierilor nu mai poate fi obiectiva in acest caz deoarece, observ ca mult mai usor pot da aprecieri. Pot sa punctez si sa depunctez dupa bunul plac si ajung sa devin o mica carcotasa dornica sa fiu pupata in partea dorsala doar sa nu mai dau puncte negative asa cum marea majoritate a celor ce au platit aceasta obtiune.Sunt totusi, o persoana matura ce va ramane pe picioarele ei si imi voi spune parerile personale la fel ca si inainte si voi aprecia , la fel ca si inainte, pe aceia ce au o gandire logica si de bun simt. Ceilalti, vor primi acelasi tratament ca si pana acum cu o mica diferenta si putin... I am the QUEEN!!!!! 3 5 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Motane, ar trebui sa existe un buton care sa stearga automat notificarile din contul banat. Asta ar ajuta traficul si ar ingreuna facilitatea de a gasi imediat thread-urile de interes pentru cei banati. 2 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 16, 2017 ... astia cu conturi SP sau cum plm s-or prescurta, vreau si eu sa fiu banat, m-am saturat de acelasi jeg zilnic ... Vorbește și tu cu ”Eva Adam” sau cu Annona ...și se rezolvă. 7 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Fresh!Dupa o zi de la 8 pana la 22... Nu-i bai, duc, si daca nu duc, car! Sa ma fut, sa nu ma fut... N-am chef. Savurez un coniac, o baie, o melodie... ma culc tarziu, ma trezesc devreme... si-l iau pe sefu' la perpulis daca nu a rezolvat cu soft-ul... 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum