Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

azi ma simt o plangacioasa...si nu am nici bani de numarat, nici cu cine face copii...pe ploaia asta nasoala...m-as imbata dar nu am cu ce...asa ca zile si zile...

Link spre comentariu

oly IAR ti-ai sters contul? 

Ce ma...te oftici ?

(facusem prea multe puncte de reputatie si nu le mai puteam duce.....grija lor nu mai aveam acum...plus ca incepuse fetele sa ma cheme sa le fac recenzii ca se poarta promovarile de la colorati :P )

azi ma simt o plangacioasa...si nu am nici bani de numarat, nici cu cine face copii...pe ploaia asta nasoala...m-as imbata dar nu am cu ce...asa ca zile si zile...

minti , ca ai banii pe card cu care poti face copii fiind beata cu apa de ploaie  in orice zi .

ON topic.--M-am trezit de dimineata,cu o rupere de ...ata :P)))))...deci ...ma simt bineee:P

oly mic

Link spre comentariu

Astazi ma simt nedumerit total. Cand era cactusul galben, era mare si tepos, acum cand e verde, vad ca tigara-i mica si arsa pe jumatate. :laugh2  Mey, mey, schimbarile astea ma baga in ceatza :laugh2  Nene Jack cum este bre pana la urma? :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

Am investit in mine si-am suferit o transformare...ce-i asa greu si-asa nedumiribil invidiosuleeeeeeeee??? :laugh2

Sau te simti eclipsat de frumusetea mea incontestabila...ai??? :laugh2

Azi ma simt minunat....sunt singur acasa :rax2

Link spre comentariu
Vizitator CactusJack

Meyy de fromos esti fromos nu am ce zice, dar ti s-a subtiat profilul frate :laugh2

e in trend frate...subtire si cat mai vejtejit...profilu` :laugh2

ASTAZI MA SIMT FUTACIOS RAU   :)

te-ai apucat si tu de fumat fratili meu??? :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola

in ultima vreme, am inceput sa ma gandesc foarte serios la retragerea din viata de nimfoman pacatos! simt ca nu mai este locul meu aici... simt ca primesc prea putin fata de altii, din partea fetelor si ma gandesc serios sa ma opresc.... incep sa am din ce in ce mai multe regrete.... simt ca-mi pare rau ca am facut multe recenzii.... 

Link spre comentariu

@guardiola...intotdeauna primim mai putin decat oferim.Eu te sfatuiesc sa iei o pauza de cel putin 2 saptamani si mai vezi pe urma.Sa nu mai spui ca iti pare rau de ce ai facut.Timpul nu se mai da inapoi.

on-topic: Nu am motiv sa fiu altfel decat sunt.

oly mic

Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola

Este oficial!! Am luat decizia de a ma retrage, temporar, din viata nimfomaniaca! Nu voi mai merge la fete. Consider ca mi-am facut datoria fata de comunitatea noastra, prin recenzii, sfaturi utile, antrenorat :P, membru ONPCCS (Oficiul Nimfoman pentru Protectia Consumatorului de Caprioare Sexy :P), maseur, scriitor si consumator de bere :D. N-o sa renunt la cont, insa nu voi mai fi atat de activ. Din cand in cand, voi mai posta cate o melodie, un film, un sfat, o poanta; pentru doritorii de masaj, programul este acelasi, 

As ruga pe domnii admini, daca se poate, sa-mi schimbe culoarea movulie. Nu vreau sa mai fiu "colorat". Ma multumesc cu statutul de puslama legendara :P. Daca am facut si anumite greseli, rog sa-mi fie iertate, caci n-au fost cu intentie! Asta sunt eu, un romantic incurabil, dupa cum bine spunea un confrate!! Asta este, probabil, marele meu defect.. Nu vreau ca fetele sa se simta deranjate de defectele mele, asa ca am considerat ca e mai bine sa ma retrag, o vreme. Dupa ce-mi voi remedia defectele, ma voi gandi si asupra unei reveniri.

Maestrul Oly are dreptate! N-are rost sa avem regrete, dupa intalniri! Viata merge inainte!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

azi ma simt foarte  bine:   pana la ora 8 am facut 2 ore de "sport "cu prietena...de la 9pana la 10 m-am intalnit cu un prieten si am ras o gramada... dupa ce  am intreat pe forum  ,am observat ca am devenit si eu movuliu....  deci  se pare ca azi o sa am o zi destul de buna..

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

azi ma simt minunat!!!

i-am indeplinit dorinta lui debracatu :laugh2 :laugh2  .. dar nu cu el, cu altu' :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...