machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am si coaie. Am fost in final sa-mi iau banii. Chemasera si un coleg cacatul asta cu ochi, o fi zis ca sunt in stare sa-i rup capul! Aseara a vrut sa-mi opreasca 200 lei pierderi, dupa ce i-am zis patronului ca o sa plateasca ei mai mult daca fac asta... S-au razgandit! Gargara fara coaie dauneaza grav afacerilor! Faci gargara cu coae...? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Da, dar mai bine plangi in 760Li decat in Citaro Ai Citaro? Tot e bine. 2 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 M-am scarbit de forum, am sa incerc sa intru din ce in ce mai rar spre deloc Bine, taratura, pa mine ma gasesti in Piata Victoriei, protestez acolo, mocnit, asa. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Pe lung?si asa dar ma gandeam sa isi ia un job sa plateasca taxe si impozite ca peste putin timp o sa aiba pretentii la pensie Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 si asa dar ma gandeam sa isi ia un job sa plateasca taxe si impozite ca peste putin timp o sa aiba pretentii la pensie Pensia i-o plateste Cacau. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Pensia i-o plateste Cacau.nu stiu cine este.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 28, 2017 nu stiu cine este....Nicio pierdere. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 nu stiu cine este.... numaispune Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Tristă Vaaai, da' nu sar milogii s-o consoleze...? Chear nimeni, baaaaa?!?!?!?!? Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 machiupiciu, nu te-ai prins prostalaule, te-am luat moca pe post de bufon cea mai ieftina tarfa esti tu ) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 machiupiciu, nu te-ai prins prostalaule, te-am luat moca pe post de bufon cea mai ieftina tarfa esti tu ) Taratura, se vede dan kosmos ca nu-ti pasa de ce se intampla p-aicisha... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Faci gargara cu coae...? Esti scarbos cand esti trist.Revino-ti, daca stai sa te afecte orice cretin... nu te vad bine! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Esti scarbos cand esti trist.Revino-ti, daca stai sa te afecte orice cretin... nu te vad bine! Ai baut dupa Clari, ceai? 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ai baut dupa Clari, ceai? Io?! Nu te simti bine, te-as fute daca aveam chef sa-ti revii! Clariiii e o specie aparte, dar ma bucur ca a sesizat ca nu-i doresc raul cand vorbesc cu "pula mea"! Are sanse.What a fuck?! Fac gargara cu coaie?! Tu ai spune asta? 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Io?! Nu te simti bine, te-as fute daca aveam chef sa-ti revii! Clariiii e o specie aparte, dar ma bucur ca a sesizat ca nu-i doresc raul cand vorbesc cu "pula mea"! Are sanse.What a fuck?! Fac gargara cu coaie?! Tu ai spune asta? Bine, .... pui .... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Bine, .... pui .... Sa te fut! 2 3 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Sa te fut!Prezent. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 28, 2017 =)) Sper sa scapi cu bine de strapon... Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 28, 2017 =)) Sper sa scapi cu bine de strapon...Sunt sigur ca stie cum se face... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Sunt sigur ca stie cum se face... Stiu prea bine. Fundul se pregateste cu mangaieri... cu un deget, apoi doua... secontinua pana e pregatit sa primeasca mai mult...Se merge pana la penetrare, in care straponul meu e fleasca, iar el ejaculeaza pentru ca nu se mai poate abtine, desi i-am zis ca nu are voie...Din pacate, ma scarbesti! Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Stiu prea bine. Fundul se pregateste cu mangaieri... cu un deget, apoi doua... secontinua pana e pregatit sa primeasca mai mult...Se merge pana la penetrare, in care straponul meu e fleasca, iar el ejaculeaza pentru ca nu se mai poate abtine, desi i-am zis ca nu are voie...Din pacate, ma scarbesti!Ok. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ok. Raspuns corect, dar e in plus, nu sunt interesata daca imi dai dreptate.Am mai zis, nu sunt interesata in insurati, vreau o jucarie 24/24.O chinui, o ajut, o protejez, o ridic, o mai chinui putin... Nu vreau second hand. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Wow, am vazut un salbatic dand cu sabia...Cineva incearca sa obtina putere.M-a sicanat cu faptul ca voia sa-mi taie gatul, l-am trimis unde consider ca-i este locul.Nu urmaresc politica, care distrus vrea sa-l distrug?!Am avut si un vis aseara... Ai grija ce-ti doresti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Wow, am vazut un salbatic dand cu sabia... Sa ma vezi pe mine,cu lightsaber-ul in Djem So )))Zici ca-s Anakin Skywalker,cand macelaream in Templul Jedi )) BTW,sa-mi bag pwlan el de calculator.De o vreme,pwla semnal video.Am schimbat placa de baza,rami....am bagat adaptor DVI-VGA,se comporta bine acum,sa vedem mai pe seara can' ma intorc. 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 S-a rezolvat.Sugestie, daca se poate, eu am simturile deschise nonstop, sunt mai aparte, motiv pentru care sesizez orice... NU sugerez sa te joci cu mine. Am lasat-o pe asta, daca mai simt una va salt pamantul de sub picioare si gandirea! Don't fuck with me! Sa ma vezi pe mine,cu lightsaber-ul in Djem So )))Zici ca-s Anakin Skywalker,cand macelaream in Templul Jedi )) BTW,sa-mi bag pwlan el de calculator.De o vreme,pwla semnal video.Am schimbat placa de baza,rami....am bagat adaptor DVI-VGA,se comporta bine acum,sa vedem mai pe seara can' ma intorc. Al meu face niste figuri ciudate... Nu-mi fac probleme de ce. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum