deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Mă simt melancolică.. Când ne vedem trebuie sa te duc la un mall sa iti treacă melancolia 35 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Chiar ca ai salvat lacrimi )))) si cele de moment si cele de viitor ,.. cand iti aduci aminte .. de film ))Cine stie pentru ce alt episod din viata le-am salvat! 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Când ne vedem trebuie sa te duc la un mall sa iti treacă melancolia Da. Corect . Pana atunci mai plang putin la film )))) 5 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Când ne vedem trebuie sa te duc la un mall sa iti treacă melancolia La MegaMall! Neaparat! 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 La MegaMall! Neaparat! Aaa nu , am fost acolo o data și nu mi-a plăcut 38 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 La MegaMall! Neaparat! Am niște magazine ff drăguțe , și un mall preferat 38 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Da. Corect . Pana atunci mai plang putin la film )))) ) 35 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 ...Forumul extremelor. De la mame-n pula la gingasii, duiosenii si plapandenii. Pai de aia iubesc forumul asta... ca mai exista oameni ca tine... si ca Ines Si ca Tania, nu ma pot abtine, beraru Bergenbier si Ines stiu de ce Ma simt exceptional, ca sa fiu in topic! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Da-mi un link unde pot vedea filmul. Sa plangem impreuna. Acum vorbesc serios, mie imi dau lacrimile la toate filmele de dragoste si la cele cu happy end in care binele invinge raul. Poate de aia si iubesc forumul asta, ca sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu binele va invinge! Nu-i asa pisicuts?Hai măi nene, dă-o-spanac, înțeleg să fii sensibil, toți avem (sau, majoritatea), o doză mai mare, sau mai mică de sensibilitate, dar să plangi la un film de dragoste! Și cu happy-end! Finalul fericit, e ceea-ce îți dorești tu, este năzuința ta, dar vezi matale...viața nu prea e așa! Practic, e ca un drog, ce faci tu. 6 11 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Am niște magazine ff drăguțe , și un mall preferat Si eu . Intimissimi ❤️ 3 1 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Despre ce vorbiti? 1 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Despre ce vorbiti? Despre shopping 36 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Hai măi nene, dă-o-spanac, înțeleg să fii sensibil, toți avem (sau, majoritatea), o doză mai mare, sau mai mică de sensibilitate, dar să plangi la un film de dragoste! Și cu happy-end! Finalul fericit, e ceea-ce îți dorești tu, este năzuința ta, dar vezi matale...viața nu prea e așa! Practic, e ca un drog, ce faci tu.Finalul a fost trist ... pentru ca actorul principal nu a ramas cu persoana iubita , pentru ca el isi dorea ceva modest , iar fata isi dorea faima si viata de lux. Dar ei se iubeau ... adica . Pentru mine e trist . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Aaa nu , am fost acolo o data și nu mi-a plăcut Mie mi-a plăcut foarte mult. De Andra-Megamall, zic. M-a futut grav. 9 11 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Si eu . Intimissimi ❤️ Este in Promenada . 35 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Despre shopping Mai am pana Luni 😂 Mai descopar eu un film de dragoste , intru in depresie si nu mai vin la Bucuresti ca ma oftic la filmele cu final trist ))))))))))))))) si de nervi stau acasa:))))) 4 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Am niște magazine ff drăguțe , și un mall preferat Gusturile nu se discuta! Dar daca ai fi vizitat Tutti Cafe, nu mai uitai MegaMall! Cat despre magazine sunt cam aceleasi in toate mall'urile! 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Mie mi-a plăcut foarte mult. De Andra-Megamoll, zic. M-a futut grav. Este buna rău Andra zic 36 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Tu asiatico,explica-mi mai exact despre ce e vorba.. 1 5 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Mai am pana Luni Mai descopar eu un film de dragoste , intru in depresie si nu mai vin la Bucuresti ca ma oftic la filmele cu final trist )))))))))))))))Vizioneaza si tu comedii, sa ajungi binedispusa! 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Mai am pana Luni Mai descopar eu un film de dragoste , intru in depresie si nu mai vin la Bucuresti ca ma oftic la filmele cu final trist ))))))))))))))) si de nervi stau acasa:))))) 😂😂😂😂😂 35 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Despre ce vorbiti?Despre iubirile imposibile:) 4 1 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Iar ai numai tampenii in cap ) 2 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Tu asiatico,explica-mi mai exact despre ce e vorba..M-am uitat la un film , cu final trist . O poveste de dragoste imposibila pentru ca fata cand era copila iubea , apoi s-a schimbat si isi dorea doar lux )))))) si a rupt legatura cu iubirea ei , transformand-o intr-una imposibila .Si cum doar o data in viata te simti in extaz ( la 3 metri deasupra cerului ) , oricat ai vrea sa intorci trecutul .. nu va mai fi la fel ! Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Awww,sa stii ce fetita semana cu tine un pic mai mult ) 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum