Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

...Forumul extremelor. De la mame-n pula la gingasii, duiosenii si plapandenii.

Pai de aia iubesc forumul asta... ca mai exista oameni ca tine... si ca Ines  :rax2

Si ca Tania, nu ma pot abtine, beraru Bergenbier si Ines stiu de ce  :laugh2

Ma simt exceptional, ca sa fiu in topic!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Da-mi un link unde pot vedea filmul. Sa plangem impreuna. Acum vorbesc serios, mie imi dau lacrimile la toate filmele de dragoste si la cele cu happy end in care binele invinge raul. Poate de aia si iubesc forumul asta, ca sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu binele va invinge! Nu-i asa pisicuts?

Hai măi nene, dă-o-spanac, înțeleg să fii sensibil, toți avem (sau, majoritatea), o doză mai mare, sau mai mică de sensibilitate, dar să plangi la un film de dragoste! Și cu happy-end! Finalul fericit, e ceea-ce îți dorești tu, este năzuința ta, dar vezi matale...viața nu prea e așa! Practic, e ca un drog, ce faci tu.

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Hai măi nene, dă-o-spanac, înțeleg să fii sensibil, toți avem (sau, majoritatea), o doză mai mare, sau mai mică de sensibilitate, dar să plangi la un film de dragoste! Și cu happy-end! Finalul fericit, e ceea-ce îți dorești tu, este năzuința ta, dar vezi matale...viața nu prea e așa! Practic, e ca un drog, ce faci tu.

Finalul a fost trist ... pentru ca actorul principal nu a ramas cu persoana iubita , pentru ca el isi dorea ceva modest , iar fata isi dorea faima si viata de lux. Dar ei se iubeau ... adica . Pentru mine e trist .

Link spre comentariu

Despre shopping :)

Mai am pana Luni 😂 Mai descopar eu un film de dragoste , intru in depresie si nu mai vin la Bucuresti ca ma oftic la filmele cu final trist :)))))))))))))))) si de nervi stau acasa:)))))

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tu asiatico,explica-mi mai exact despre ce e vorba..

M-am uitat la un film , cu final trist . O poveste de dragoste imposibila pentru ca fata cand era copila iubea , apoi s-a schimbat si isi dorea doar lux :))))))) si a rupt legatura cu iubirea ei , transformand-o intr-una imposibila .

Si cum doar o data in viata te simti in extaz ( la 3 metri deasupra cerului ) , oricat ai vrea sa intorci trecutul .. nu va mai fi la fel !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...