obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu banati ploscarii sexagenari.Cum fac astia galerie, The Kop e vax albina. Orice curte tre' sa aiba un bufon. Il voi ruga pe pisicuts sa aiba mila de tine. =)) 3 15 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Și apoi vă plângeți că nu mai sunt recenzii corecte. Și uite așa se pierde sensul forumului și devine o anexă pentru Publi24...Tot din cauza voastra ;) recenzii? Pai astea erau recenzii ? :))) jignirile sunt recenzii ? Ia mai gandeste-te . Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Oamenii seriosi cu recenzii nu deranjeaza pe nimeni . Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 ðŸ‘🽠Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Atât că s-ar putea supăra pisicuts... Și atunci puteți fi și o mie de conturi. Cred că a început și el să fie supărat că dispar useri ce au fost cu forumul de la început. ;) ai o impresie proasta despre pisicuts 2 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Curvarii nu sunt oameni seriosi. 2 14 Link spre comentariu
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 De cine sa-mi bat joc, daca nu de tine si restul majoretelor semifilfizoane de 60 ani? Am sa o rog pe baragladina asta @ines sa nu te baneze, da-te-n amarul tau de ham-ham neamuzant. Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Tot din cauza voastra ;) recenzii? Pai astea erau recenzii ? :))) jignirile sunt recenzii ? Ia mai gandeste-te .Hmmm... Știi tu cum erau recenziile?! Poate cândva îți voi da un link... Am căutat zilele trecute topicul cu Interviul Săptămânii al lui Dromaderu dar nu-l mai găsesc... Unul din cele mai citite topice de pe forum. 1 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Și apoi vă plângeți că nu mai sunt recenzii corecte. Și uite așa se pierde sensul forumului și devine o anexă pentru Publi24...Vrei sa spui ca tu nu minusezi:))))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Daca te bati cu pumnu in piept la mistocareala, atunci fii tare si pt cand esti minusat. Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Vrei sa spui ca tu nu minusezi:)))))Doar jucătorii de Fazan... Și când am prins foste conturi verzi ce au banat useri ;) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Putin imi pasa . Eu fac ce am vazut ca fac si altii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Azi e duminica . Gata cu haiducia ) 24 2 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Lasa-l drac de minusat si plusat bai Ines,zici ca ai 9 ani uneori..de parca vreun om care are ceva in cap e interesat de partea asta Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 De cine sa-mi bat joc, daca nu de tine si restul majoretelor semifilfizoane de 60 ani? Am sa o rog pe baragladina asta @ines sa nu te baneze, da-te-n amarul tau de ham-ham neamuzant. Spermofagule! 1 14 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Daca te bati cu pumnu in piept la mistocareala, atunci fii tare si pt cand esti minusat.La mine te referi?! Mă vezi pe mine afectat de minusuri? Ce să fac cu plusurile și minusurile de pe forum? Am o eu o suspiciune. Promiți să răspunzi sincer la o întrebare serioasă? Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Iar daca nu iti convine , gandeste-te ca nu am inventat eu SP . Eu doar l-am gasit expus si l-am cumparat sa ma joc cu el. Ca tot am 9 ani , copiii se joaca cu ce gasesc interesant . Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 La mine te referi?! Mă vezi pe mine afectat de minusuri? Ce să fac cu plusurile și minusurile de pe forum?Am o eu o suspiciune. Promiți să răspunzi sincer la o întrebare serioasă?In general ma refer . Astept intrebarea , ia sa vad . Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Dar in particular? Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Daca se inventeaza ceva de cacat pt fraieri pt a se face ceva banuti in plus tu trebuie sa pui in aplicare?pacat de tine ca esti fata de treaba si sufletista..dar mult prea naiva si copilaroasa,uneori. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/23283328_1683871251652530_61829513_n.jpg?oh=c6648253a1a262d782cecf7c549254d8&oe=5A0096F1 :laugh2neata lume! 4 19 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 In general ma refer .Cât de des vin clienți ce se laudă cu reputația și culoarea de pe forum?! Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Cât de des vin clienți ce se laudă cu reputația și culoarea de pe forum?!Tu crezi ca eu ii intreb ce reputatie au pe forum ? Eu ii intreb cum vor sa se desfasoare actiunea si ce pozitie prefera. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Cât de des vin clienți ce se laudă cu reputația și culoarea de pe forum?! Te asteptai sa fie sincera? =)) 2 14 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Tu crezi ca eu ii intreb ce reputatie au pe forum ? Eu ii intreb cum vor sa se desfasoare actiunea si ce pozitie prefera.Tu ai înțeles întrebarea?! Eu spuneam câți vin și se laudă cât de "tari" sunt ei pe forum, asta înainte de acțiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum