Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu zici nimic ? Ai facut atac de panica ? Te intrebi de unde stiu :))))))) acum iti inteleg si reactiileE normal , dupa ce decartezi 10.000 si ii decartezi degeaba , sa fii dezamagita :))))) n-am soba,sa ma trag langa ea,ca mergea,sa "ascult" povesti la ea :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ai de :) mea, rar mai vezi "sclavai", precum chuck sau dylan. Astia doi incearca glume, dar asteapta sa vada, daca si ceilalti rad. O sa rad eu,can' o sa trebuiasca sa te duci in fundu curtii sa te kaci,pe frigu asta :))) Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Gogule, stii cum e?Apreciez sinceritatea, sub oricare forma ar apare. Dar fariseii, care aici fac pe pudibonzii moralisti, dar in afara forumului injura mai cu talent decat aprozaresele, niciodata. Printre reprezentantii de seama : obsedatul, picon, raffaelo, natia lor de...de...de prosti i-au mai facut. Sti care e culmea ... faptul ca ii cunosc personal pe toti cei enumerati de tine ... si ce crezi ? ... sincer te cam inseli ...Te rog nu confunda mistoul si cinismul cu felul de a fi al cuiva. Sintem in virtual si chiar pe un forum al desfraului ... P.S. Si nu, nu iau apararea nimanui, cred ca o pot face si singuri. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sti care e culmea ... faptul ca ii cunosc personal pe toti cei enumerati de tine ... si ce crezi ? ... sincer te cam inseli ...Te rog nu confunda mistoul si cinismul cu felul de a fi al cuiva. Sintem in virtual si chiar pe un forum al desfraului ... P.S. Si nu, nu iau apararea nimanui, cred ca o pot face si singuri. nu s-a ars inca transformatoru' la vazluy :))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 n-am soba,sa ma trag langa ea,ca mergea,sa "ascult" povesti la ea :)))Pai sa -ti spuna si cat de desteapta e si cum a decartat 10.000 pt atentie temporara , apoi luata in batjocura :))))))Apoi cum s-a crizat , apoi a inceput sa dea ea sfaturi de inteligenta :)))) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Mda ... si fac numai bine, chiar sint respectati !Ghindare, norocul idiotului cu tine, ca esti bun la inima si l-ai bagat in seama. Altfel se agita si el ca mucea pe langa cei mari, sa para si el interesant. 2 4 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu o întind să caut cafea la nisip. Intru mai încolo. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Pai sa -ti spuna si cat de desteapta e si cum a decartat 10.000 pt atentie temporara , apoi luata in batjocura :)))))) eh....am spus ca nu intru adanc,decat in anumite lokuri :)))ce face ea,nu ma priveste :) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 NICIODATĂ nu i-am auzit pe Raffaello sau Obsedatul înjurând. Și nici pe forum nu am citit vreo înjurătură scrisă de ei.:)Recunosc, pe idiot imi face placere sa-l injur. Are ...asa...un aer masochist, si-o cere! :) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 eh....am spus ca nu intru adanc,decat in anumite lokuri :)))ce face ea,nu ma priveste :)Era vorba nu de ce face. Ci era vorba ca ceea ce face nu coincide cu ceea ce se vrea a fi ;) si se da a fi. La revedere:)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ghindare, norocul idiotului cu tine, ca esti bun la inima si l-ai bagat in seama. Altfel se agita si el ca mucea pe langa cei mari, sa para si el interesant. io cred ca vrea sa sara peste "scremere" :)))la frig,se contracta...intelegi tu :)) 2 3 Link spre comentariu
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sti care e culmea ... faptul ca ii cunosc personal pe toti cei enumerati de tine ... si ce crezi ? ... sincer te cam inseli ...Te rog nu confunda mistoul si cinismul cu felul de a fi al cuiva. Sintem in virtual si chiar pe un forum al desfraului ... P.S. Si nu, nu iau apararea nimanui, cred ca o pot face si singuri.Misto, ai dreptate.Ironia e departe de ei.Cinism, niciodata.Pentru a fi cinic, ai nevoie de malitiozitate si de o anumita detasare, precum si de o doza de cultura.Astia nu au asa ceva. Si ce :) mea scriu despre orfanii astia existentiali? Esti in Germania.Am vrut sa ma duc la Venus, dar nu s-a potrivit programul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Era vorba nu de ce face. Ci era vorba ca ceea ce face nu coincide cu ceea ce se vrea a fi ;) si se da a fi.La revedere:)))) Toti purtam masti,draga Ines :) Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Roz dear, despre ce vorbeste donsoara ines ? 2 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ce sa zic rapandula trista? Am treaba ca omu nu postez schizofrenic ca si cum is bagata in priza...si nu ma lungesc cu tampe a discutii ca nu am ce discuta cu gunoaie.Vezi fraiero ca pe langa cu cine ai vb minte cum respira aerul si nimic ce spune nu e demn de incredere eu in viata mea nu am dayt un leu unui barbat..ar fi si culmea!tu lui pisicuts i.ai platit in drtaci sa stergi parerea pertinenta amulta useri cum ca esti de cacathai pa distruso ca eu chiar am o viata.Si ghici ce idioato?eu nu o sa stau in viata mea in un barbat.am zeci de optiuni la care pot apela oricand de ani de zile nu de ieri.si nici unu nu mi.a dat.o la mwe cum ai lins tu pavhete de gume pe ziscarboasa fiinta... Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Despre o suma frumusica Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Rozi nu va mai certati,fiecare din voi aveti farmecul vostru..fara caterinca! Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ia -ti la ramd postarile de pe multiplele conturi aici pe forum ))) si mai taci Nu te mai da ce nu esti ca oricum ai tulburari de comportament grave. Nu face pe desteapta , avand in vedere ca te fraiereste lumea atat de usor ))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ce sa zic rapandula trista? Am treaba ca omu nu postez schizofrenic ca si cum is bagata in priza...si nu ma lungesc cu tampe a discutii ca nu am ce discuta cu gunoaie.Vezi fraiero ca pe langa cu cine ai vb minte cum respira aerul si nimic ce spune nu e demn de incredere eu in viata mea nu am dayt un leu unui barbat..ar fi si culmea!tu lui pisicuts i.ai platit in drtaci sa stergi parerea pertinenta amulta useri cum ca esti de cacathai pa distruso ca eu chiar am o viata.Si ghici ce idioato?eu nu o sa stau in viata mea in un barbat.am zeci de optiuni la care pot apela oricand de ani de zile nu de ieri.si nici unu nu mi.a dat.o la mwe cum ai lins tu pavhete de gume pe ziscarboasa fiinta...Ba da! Te-a fraierit P. :))) de 10.000 :)))) aruncati pt nimic :)))) si ti-ai mai luat si batjocura pe langa asta :))))))))Du-te de aici si lasa-ma ca de astea ca tine...:))))) mi-e si lene sa scriu . Somn usor. Disperato. Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Misto, ai dreptate.Ironia e departe de ei.Cinism, niciodata.Pentru a fi cinic, ai nevoie de malitiozitate si de o anumita detasare, precum si de o doza de cultura.Astia nu au asa ceva. Si ce :) mea scriu despre orfanii astia existentiali? Esti in Germania.Am vrut sa ma duc la Venus, dar nu s-a potrivit programul. Cu scuzele de rigoare ... te inseli, dar cine sint eu sa-ti schimb parerea. P.S. Despre care Venus vorbesti ... Clubul din Saarbruecken sau cel din Offenburg ? Link spre comentariu
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ba da! Te-a fraierit P. :))) de 10.000 :)))) aruncati pt nimic :)))) si ti-ai mai luat si batjocura pe langa asta :))))))))Du-te de aici si lasa-ma ca de asta ca tine...:))))) mi-e si lene sa scriu . Somn usor. Disperato.10.000, de ce?Rupii indiene, lire turcesti, sarmale? Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Da apeleaza o data la optiuni , ca de 4 luni m-ai ametit cu fraza asta si tot nu o pui in aplicareSau intai astepti sa primesti ce ai pierdut ? Intelege ))) ai pierdut )) pt ca faci pe desteapta in fata altora , insa in viata ta nu te ghidezi dupa anumite principii ))) asa ca lasa ma cu fraza ta cu sunt eu proasta ca eu nu iti halesc ))) Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Deci pizdicuts a vizitat-o pe ines la Oradea ? Si a dat din casa ?... oare unde o fi recenzia, ca sint tare curios ! Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Asta s.a lovitt la cap. Eu nu am platit macar un abdonament ca mi se pare lame sa ii dau astuia un eurocent...in conditiile in care i.am facut oricum super trafic.Ce tuta idioata ma jur:)))ce halucinatii autiste Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Cu scuzele de rigoare ... te inseli, dar cine sint eu sa-ti schimb parerea. P.S. Despre care Venus vorbesti ... Clubul din Saarbruecken sau cel din Offenburg ? eee,se crede Maestru in ironii fine... https://i.imgur.com/BLPFKZ3.gif eu as zice...https://i.imgur.com/a2VGs1A.gif 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum