keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 M-as fi simțit perfect, doar ca iar m-a rănit ea. :)cine ? Patricia? nu se poate :slap2 !!!io zic sa dai o fuga la Cellini ii iei uni inel din aur alb cu ceva pietricele pe acolo si "ii ceri mana" ... pe bune. Sunt curios ce reactie o sa aiba :eek . Daca te refuza il returnezi in 30 zile .... P.S. sa ne faci o "recenzie la intalnire", da? :wink2 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Ma simt fresh !!!Io's mohoarat si fara chef ... :cry2 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Ma simt fresh !!!😎Idem.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 cine ? Patricia? nu se poate :slap2 !!!io zic sa dai o fuga la Cellini ii iei uni inel din aur alb cu ceva pietricele pe acolo si "ii ceri mana" ... pe bune. Sunt curios ce reactie o sa aiba :eek . Daca te refuza il returnezi in 30 zile .... P.S. sa ne faci o "recenzie la intalnire", da? :wink2Nu mai am "+".
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Ianuarie 12, 2018 cine ? Patricia? nu se poate :slap2 !!!io zic sa dai o fuga la Cellini ii iei uni inel din aur alb cu ceva pietricele pe acolo si "ii ceri mana" ... pe bune. Sunt curios ce reactie o sa aiba :eek . Daca te refuza il returnezi in 30 zile .... P.S. sa ne faci o "recenzie la intalnire", da? :wink2Really? 🤨
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Ianuarie 12, 2018 cine ? Patricia? nu se poate :slap2 !!!io zic sa dai o fuga la Cellini ii iei uni inel din aur alb cu ceva pietricele pe acolo si "ii ceri mana" ... pe bune. Sunt curios ce reactie o sa aiba :eek . Daca te refuza il returnezi in 30 zile .... P.S. sa ne faci o "recenzie la intalnire", da? :wink2Faci mișto de mine ? =))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Really? Faci mișto de mine ? =))nu fac misto ... doar glumeam :wink2imi esti prea simpatica sa fac misto de tine .... :kiss3 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 cine ? Patricia? nu se poate :slap2 !!!io zic sa dai o fuga la Cellini ii iei uni inel din aur alb cu ceva pietricele pe acolo si "ii ceri mana" ... pe bune. Sunt curios ce reactie o sa aiba :eek . Daca te refuza il returnezi in 30 zile .... P.S. sa ne faci o "recenzie la intalnire", da? :wink2 nu fac misto ... doar glumeam :wink2imi esti prea simpatica sa fac misto de tine .... :kiss3Cica-i stric topingul. Si am fost cu drona la ea, de mi-a sarit o elice. :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Cica-i stric topingul. Si am fost cu drona la ea, de mi-a sarit o elice. :)pai daca ti-a "sarit" elicea pe/in ea ... are toate motivele. Hai sa-ti dau un "hint" ... cel mai rau le enerveaza pe femei atunci cand le ignori ... Parerea mea :hihat 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 Vesela si pusa pe sotii. 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Cred ca ne-am tampit un pic. :) 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Ianuarie 12, 2018 nu fac misto ... doar glumeam :wink2imi esti prea simpatica sa fac misto de tine .... :kiss3Te puuuupic :* 10
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 MIIINUUUUNAAAT :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 10 2
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 MIIINUUUUNAAAT :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Bravoooo!!!Da.mi reteta...
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Bravoooo!!!Da.mi reteta...E secret...doar in particularðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 10 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Era sa zic ... :)
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 E secret...doar in particularðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Te astept 😉😉😉
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 12, 2018 Ca o pulă
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Ianuarie 12, 2018 Boschet, te feresti de intrebare. Ai sau nu ai filme cand Sabrina Giulia se fute cu negri si arabitoi si tu privesti ?!?!?Stii tu la cine ma refer. la ratusca aia proasta, botuxata, siliconata, RAPANDULA naibii !!! Rinane nici fata de peste nu ai si mai pune niste kile pe tine ca esti slab de tot. Sa ramai pe info si sa te consoleze Rozica, ca de la o vreme numai asta face. Ai de pwla mea clovn. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Boschet, te feresti de intrebare. Ai sau nu ai filme cand Sabrina Giulia se fute cu negri si arabitoi si tu privesti ?!?!?Stii tu la cine ma refer. la ratusca aia proasta, botuxata, siliconata, RAPANDULA naibii !!! Rinane nici fata de peste nu ai si mai pune niste kile pe tine ca esti slab de tot. Sa ramai pe info si sa te consoleze Rozica, ca de la o vreme numai asta face. Ai de pwla mea clovn. RAPANDULA.jpgMie-mi place fata! E de iubit. :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Mie-mi place fata! E de iubit. Este iubibila :)
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Tocmai au schimbat nebunii de la Qatar ora zborului.Conexiune de doar 95 minute.Nu am timp de business lounge. Asta e, cand ma gandesc, ca unii bombardeaza retelele sociale cu WizzAir si BlueAir, zic sa mai reduc nivelul vanitatii. 1
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Boschet, te feresti de intrebare. Ai sau nu ai filme cand Sabrina Giulia se fute cu negri si arabitoi si tu privesti ?!?!?Stii tu la cine ma refer. la ratusca aia proasta, botuxata, siliconata, RAPANDULA naibii !!! Rinane nici fata de peste nu ai si mai pune niste kile pe tine ca esti slab de tot. Sa ramai pe info si sa te consoleze Rozica, ca de la o vreme numai asta face. Ai de pwla mea clovn. RAPANDULA.jpgCui slujesti si de ce esti asa de fericit? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum