n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 @n-am.ce.face.acum,Nu te du,eventual pleacă. A draq daca scapi de mine! :laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Aprilie 3, 2018 @n-am.ce.face.acum,Ce-ai să faci ?Tragi o fugă la Iași?Cred că ai numai gânduri bune la adresa mea?Eu am facut-o in glumă. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 @n-am.ce.face.acum,Ce-ai să faci ?Tragi o fugă la Iași?Cred că ai numai gânduri bune la adresa mea?Eu am facut-o in glumă. Pai am glumit si eu, vorbeam deste forum. :) Link spre comentariu
prometheus90 Reputație: 13 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Bine ma simt am furat 4400 euro si am scapat :) deliapisi a zis ca am 99.9% sanse sa reusesc . 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Aprilie 3, 2018 @n-am.ce.face.acum,Nici nu-mi doresc să scap de tine.Îmi face plăcere să te urmăresc. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Azi m-as simti foarte bine :) Astazi ar fi trebuit sa ma simt bine ... :no2 :habarnam Ai inceput cu stangul, nu mai folosi "m-as", ci "o sa"... :) Azi e o zi frumoasa, a treia in care am dormit cu totul vreo 3 ore... :laugh2N-am treaba, mai duc. :)Nimic special, plictiseala ca si pe forum. 1.*azi...mă voi simti bine-spui cu un fel aroganță relaxată 2.*azi m-as...simti bine-ca si cum gusti deja, plus o mica vizualizare3.*stop gând-păstrând pentru cateva minute senzatia, cât poți tu. 19 19 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 1.*azi...mă voi simti bine-spui cu un fel aroganță relaxată2.*azi m-as...simti bine-ca si cum gusti deja, plus o mica vizualizare3.*stop gând-păstrând pentru cateva minute senzatia, cât poți tu. Deci, Maria Voastra, in loc sa va simtiti bine faceti "Stop gand, stop gand, stop gand..."De asta e oprit! :slap2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 https://i.imgur.com/UQK583x.gif Ma duc sa-mi iau o bere. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Deci, Maria Voastra, in loc sa va simtiti bine faceti "Stop gand, stop gand, stop gand..."De asta e oprit! :slap2Bănuiesc ca stii cum e realitatea...Gândul oricum se opreste natural si senzatia e cea care este de neoprit, se invarte-n cerc pana la confuzia cu-un asa-zis gand, etc. Scopul este de amplificare a senzației...nu de a o aduna in cantitate mare, ceea ce facem deseori confuzia cu forta. Nu. Senzatia/dorința este un fenomen extrem de fin si deosebit, iar o intensitate bruscă...dăunează dacă se realizeaza in mod repetat. Tehnica... 20 19 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 https://i.imgur.com/5Nlris3.gif :))) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Bănuiesc ca stii cum e realitatea...Gândul oricum se opreste natural si senzatia e cea care este de neoprit, se invarte-n cerc pana la confuzia cu-un asa-zis gand, etc. Scopul este de amplificare a senzației...nu de a o aduna in cantitate mare, ceea ce facem deseori confuzia cu forta. Nu. Senzatia/dorința este un fenomen extrem de fin si deosebit, iar o intensitate bruscă...dăunează dacă se realizeaza in mod repetat. Tehnica...hmmm...cred ca despre asta e vorba:https://ro.wikipedia.org/wiki/Criptografie 3 3 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 https://i.imgur.com/UQK583x.gif Ma duc sa-mi iau o bere. Du-te tare ... https://www.youtube.com/watch?v=rTXB76hVHO4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Du-te tare ... https://www.youtube.com/watch?v=rTXB76hVHO4târziu :)))M-am dus valsand :D Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 On topic:ma simt excelent!!Am primit o oferta "last minute" de nerefuzat de la un bun prieten, de Paste plec la munte, cu petrecere in crama cu lautari, foc de tabara in creierii muntilor, si nu in ultimul rand foc cu artificii in semineu!Chiar mi-a lipsit asta! Sarbatori fericite tuturor! :rockettes-1PS: care mergeti de Inviere la Sfanta Manastire Caldarusani, sau prin zona, pregatiti pachet de-acasa, nu ca anu' trecut, sa puteti sa "crapati", sa nu lesinati de foame pana iese popa cu lumina din Sfanta Biserica. Has moro car peleu :laugh2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 3, 2018 On topic:ma simt excelent!!Am primit o oferta "last minute" de nerefuzat de la un bun prieten, de Paste plec la munte, cu petrecere in crama cu lautari, foc de tabara in creierii muntilor, si nu in ultimul rand foc cu artificii in semineu!Chiar mi-a lipsit asta! Sarbatori fericite tuturor! :rockettes-1PS: care mergeti de Inviere la Sfanta Manastire Caldarusani, sau prin zona, pregatiti pachet de-acasa, nu ca anu' trecut, sa puteti sa "crapati", sa nu lesinati de foame pana iese popa cu lumina din Sfanta Biserica. Has moro car peleu :laugh2Aha, mergi la ... 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Da! Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 3, 2018 E și mai frumoasă când doarme așa mică, mică, strânsă în brațele mele... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 3, 2018 E și mai frumoasă când doarme așa mică, mică, strânsă în brațele mele...Cine bre? 1 3 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Aprilie 4, 2018 neata! imi menajez tensiunea, ma rezum la o cafea pe zi https://image.prntscr.com/image/fZuY6DcmRWanhs7Coj7h2g.png 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 neata! imi menajez tensiunea, ma rezum la o cafea pe zi https://image.prntscr.com/image/fZuY6DcmRWanhs7Coj7h2g.pngNeata :hug1 ... pai la stacana aia de cafea intra o juma' de kil de cognac ... scapi de tensiune si dai in altceva :laugh2 3 3 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Cine bre? EA. 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Aprilie 4, 2018 ”nebunatica”/zurlie/pusa pe sotii” , toate la un loc :laugh2 :laugh2 :laugh2 11 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 M-au trezit vecinii cu bocanitul. :slap2De 4 zile nu mai aud nimic decat cu castile in urechi...Acum nu mai bocane, 'mi-as ceva in ei! 'Neata! :) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 :) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 4, 2018 EA.Aham... 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum