sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 azi ma simt ca dracu,mi-a cazut pisicu de pe geam..dupa 2h mi-am dat seama ca nu mai este langa mine Pffff....imi pare rau sa aud asta. Sincer. Multa sanatate si noroc. Si atentie, pisicile sunt prostanace si uita ce au patit, in cateva zile va fi din nou pe geam. Si eu am pierdut un motan, la varsta de 2 ani. A cazut de la 7. ((( De atunci sunt paranoica cu geamurile, plasele, usile...cand vine vorba de motan, NIMIC nu mai conteaza. 1
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Ingineru a scapat? El nu s-a contrat cu "zburatoarea".
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 ...cand vine vorba de motan, NIMIC nu mai conteaza. Mda... Roberto stie ca e pe locul 2? Cum crezi ca ai scapat de mine, cum iarasi nu esti atenta la toate intelesurile posibile din postare.Da-mi material pana la 40 de postari ca sa pot edita ce scriu.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Postat Septembrie 5, 2014 Mi-ar placea sa zbor ca pisicu... asa vad si cate vieti am si eu...Ventrino niciodata nu am fost puternica, m-am prefacut atatia ani ca sunt bine ca stiu sa zambesc ,ca stiu sa rad..dar toate astea sunt o MARE MINCIUNA,mereu am fost cu frica,mereu i-am ajutat pe altii fara sa ma gandesc vreodata la mine si la ce mi-a folosit? LA NIMIC Vei trece si peste aceste suparari sau greutati din viata ta. Important este sa nu iti pierzi speranta. NICIODATA. 1
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Cum ma simt? Indicator (reactiv).
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 Cum ma simt? Indicator (reactiv).Nu mergea mai bine Vitriol?
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Nu mergea mai bine Vitriol? Inca nu. Acesta e un cont temporar, pisicuts are obiceiul sa repete banarea intr-un interval scurt. Multumesc de sugestie, voi tine minte si poate ca va fi noul nickname.
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 Acum sunt acid.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2014 Cat e ph_ul?
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 ma simt minunat 2
eu107 Reputație: 88 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Septembrie 6, 2014 Somnoros,obosit.Entuziasmat de a strabate lumea si satul dupa un mic dejun copios.Astazi vreau sa fac ceva nou!
jane.p Reputație: 34 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:here Oras:here Postat Septembrie 6, 2014 Ma simt si sunt calm.Neasteptat de calm.
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 6, 2014 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 6, 2014 foarte nasol simt ca o iau razna 2
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2014 Plictisit cu vremea asta ploioasa nu ma pot duce cu bicla.
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 6, 2014 Stare generala buna. Azi am facut atat de multe lucruri incat daca ma intrebi acum nu mai stiu ce si cate am facut.Este bine sa fii ocupat, trece timpul mai repede, dar nu e bine mereu asa. Vad schimbari mari pe forum.Banati cel putin 10-12-15 persoane ? Numai bagabonti ))Sa le fie de bine si ii asteptam inapoi cu forte proaspete dar mai temperati.Sau , gasiti-va ma de lucru nu mai frecati menta )))
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 azi m-am simtit excelent
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Stare generala buna. Azi am facut atat de multe lucruri incat daca ma intrebi acum nu mai stiu ce si cate am facut.Este bine sa fii ocupat, trece timpul mai repede, dar nu e bine mereu asa. Vad schimbari mari pe forum.Banati cel putin 10-12-15 persoane ? Numai bagabonti ))Sa le fie de bine si ii asteptam inapoi cu forte proaspete dar mai temperati.Sau , gasiti-va ma de lucru nu mai frecati menta ))) eu nu sunt bagabont, da ? dar se vede ca nici bunul simt nu este de dorit ?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 eu nu sunt bagabont, da ? dar se vede ca nici bunul simt nu este de dorit ?Ce pula mea cauti, mă, la curve? Tu esti om serios? ) Serios acum, pretenii tăi stiu ce extra preocupări ai?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Ce pula mea cauti, mă, la curve? Tu esti om serios? )Serios acum, pretenii tăi stiu ce extra preocupări ai? Injuraturi, nu am proferat asa ceva la adresa nimanui, norocul tau ca esti verde.Atata timp cat nu am sotie si iubita, pe care sale insel, caut ce vreau eu. Conteaza pentru cineva, ce extra preocupari are aproapele ? Atata timp cat isi face meseria si isi indeplineste indatoririle sociale ? Poate au si ei asemenea preocupari, nu prea i-am intrebat, de fapt, nu prea am prieteni
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 Azi ma simt ca un nou născut.!
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Postat Septembrie 7, 2014 Confuz si ametit. Noroc ca e duminica.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 Confuz si ametit. Noroc ca e duminica.La fel si eu....tu care esti?
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 7, 2014 Excelent.....sper sa castig la loto
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum