pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 22, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Mai 22, 2018 Emoționat. Azi o să fut una din prințesele lui Parnassus.😄😄😄 Dă bre un PM Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 asa rau e? :sAșa se pare.Dă bre un PMCui? Lui? 3 Link spre comentariu
eva bruneta Reputație: 486 Postat Mai 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22, 2018 Se putea și mai rău. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 22, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Mai 22, 2018 Cui? Lui? Nu. Mie.😉 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 Nu. Mie.Ok. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 :laugh2data viitoare sa nu uiti sa iei si niste lecitina :DCe spuneai? :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Ne sculam de dimineațăSa ne ducem pe la piațăCu doua sacosi în mânăAm uitat banii acasă și am luat o... :)))) :laugh2 Ce poetic esti de dimineata, ce-ai facut aseara? :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 :laugh2 Ce poetic esti de dimineata, ce-ai facut aseara? :laugh2am amânat-o pe dimineață :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 am amânat-o pe dimineață :))) :laugh2 De aia esti asa binedispus. ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 :laugh2 De aia esti asa binedispus. ;)https://imgur.com/iIGaprv Link spre comentariu
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 22, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Partajează Postat Mai 22, 2018 hello, hello! ma simt foarte vioi :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Obosita .... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 22, 2018 Din păcate! Nu poți să-ți închipui cât de revoltat am fost și sunt! Eram eu oricum, în război cu ei, eu și la mișto, dar pentru măgăria din seara asta cu tine, fac prăpăd. Pisicuts ar fi trebuit să-i baneze de mult și dacă reapăreau, să-i tot baneze de la primele postări, până se potoleau. Este o problemă faptul că forumul e aproape nemoderat, dar mai mare este problema că asemenea ipochimeni au descoperit acest site. Ursule , calmeaza-te .... de ce esti tartan , ca faci identic pe topicele fetelor care nu le agreezi ? Du-te si vinde niste ceapa sau fute misto din sold =)) PS: "Păi, nu fac eu bine că îi fut în noroc?" - urat din partea ta sa-ti futi propriul noroc toata ziua pe aici :angry: 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 Ursule , calmeaza-te .... de ce esti tartan , ca faci identic pe topicele fetelor care nu le agreezi ? Du-te si vinde niste ceapa sau fute misto din sold =)) PS: "Păi, nu fac eu bine că îi fut în noroc?" - urat din partea ta sa-ti futi propriul noroc toata ziua pe aici :angry:Băi prostu' satului, dacă ți-ai vedea tu treaba ta, de știuleții tăi și nu ai mai minți, ce-ar fi? Du-te bă, tare și lasă-ne! Chiar ești masochist, retardatule? 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 22, 2018 Adica , LASA-NE , ai vrut sa zici , Cu toate ca pe mine personal nu ma deranjeaza prezenta ta , doar fariseismul unui om senil de-a binelea , pe care ti-l etalezi fara nonsalanta . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 Adica , LASA-NE , ai vrut sa zici , Cu toate ca pe mine personal nu ma deranjeaza prezenta ta , doar fariseismul unui om senil de-a binelea Lasă-ne am zis, retardatule!"Pe mine personal" este o exprimare pleonastică. Ori spui "pe mine ", ori "personal ", sfertodoctule! Așa e când ești cretin congenital și te bagi in seamă, în loc să-ți vezi de lungul nasului!Du-te tare! 4 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 22, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Mai 22, 2018 In forma. Pregatita s-o iau dar si s-o dau. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 22, 2018 Lasă-ne am zis, retardatule!"Pe mine personal" este o exprimare pleonastică. Ori spui "pe mine ", ori "personal ", sfertodoctule! Așa e când ești cretin congenital și te bagi in seamă, în loc să-ți vezi de lungul nasului!Du-te tare! Bine telectualule ....pe jumatate , ca pe cealalta ti-a ruinat-o scleroza . Multumit tartane ? ....nu te-am eliberat de toata Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Neata! Iar va sculati cu noaptea in cap. :) OT: Ma recuperez dupa nervii avuti aseara, nu pe forum. a fost luna plina ieri :)) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 Bine telectualule ....pe jumatate , ca pe cealalta ti-a ruinat-o scleroza . Multumit tartane ? ....nu te-am eliberat de toata Taci și sapă, țărane! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 a fost luna plina ieri :)) :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 22, 2018 Tac și sap, bosulica ! Asa tartane . Te-ai dus la Vis pe topic sa-ti dea terore psihologica ? Vino-ncoace , ca-ti dau eu d'aia psihotronica ca esti senil si te lovesti in permanenta la ceas in fata probelor concrete . Ce ti-am spus eu mai devreme ? Ursule , calmeaza-te .... de ce esti tartan , ca faci identic pe topicele fetelor care nu le agreezi ? Du-te si vinde niste ceapa sau fute misto din sold =)) N-ai si tu alta treaba sau o puicuta de jumilit pe ziua de azi ? Parca asa te laudai de dimineata Emoționat. Azi o să fut una din prințesele lui Parnassus.😄😄😄 .sau iti place sa futi pe altii la creier si din taste , ca de obicei , si sa-ti gasesti motive sa arunci cu aceleasi invective in stanga sau dreapta ? Zvapaiatule . :ewpu 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Eu, dormit bine dupa o activitate laborioasa. Mai mult din partea Printesei :) 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 22, 2018 Asa tartane . Te-ai dus la Vis pe topic sa-ti dea terore psihologica ? Tartan.jpg Vino-ncoace , ca-ti dau eu d'aia psihotronica ca esti senil si te lovesti in permanenta la ceas in fata probelor concrete . Ce ti-am spus eu mai devreme ? N-ai si tu alta treaba sau o puicuta de jumilit pe ziua de azi ? Parca asa te laudai de dimineata .sau iti place sa futi pe altii la creier si din taste , ca de obicei , si sa-ti gasesti motive sa arunci cu aceleasi invective in stanga sau dreapta ? Zvapaiatule . :ewpuDu-te bă și vezi-ți de amarul tău! Nu msi ai ce scrie și mă urmărești pe ce topice intru?#tarane 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 22, 2018 De aici te-am ginit adineauri , tartane ...cand am vrut sa-ti raspund Vrei sa te mint ? Nu cobor la nivelul tau de fariseu si sa postez inchipuiri :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum