Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Și să-i vezi cariciu'?😄😄😄Nu, nu. E post Nu mi mai trebuie .. :)) 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 cum se zice la nuantator in engleza ? d-ala pentru blond platinat, daca e =)) 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2018 cum se zice la nuantator in engleza ? d-ala pentru blond platinat, daca e =))Te și epilezi? Întreb pentru un prieten. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114543 Postat Iunie 22, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 22, 2018 Te și epilezi? Întreb pentru un prieten. doar pe maini si pe picioare 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2018 doar pe maini si pe picioarePe piept, nu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Pe piept, nu?Ai omis partea importanta. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 doar pe maini si pe picioareLa pu*a , nu?
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Hello, l am duuus. Nu are nici o treaba .... si ce e aricioi sau aricioaica? cat are? vezi sa-i gasesti pereche ... ca daca e aricioi sa nu sara pe tine :laugh2 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 ... si ce e aricioi sau aricioaica? cat are? vezi sa-i gasesti pereche ... ca daca e aricioi sa nu sara pe tine :laugh2Medicul era mai prost ca mine.:)) E aricioi.E micut , cu aproximatie 2 lunite... Nu il las ,ca face buba la fata ..:)) 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Medicul era mai prost ca mine. :))E aricioi.E micut , cu aproximatie 2 lunite...Nu il las ,ca face buba la fata .. :))si de mancare ce-i dai... mai bea lapte? cica poti s-i dai hrana umeda de pisici ... Gourmet cred ca e buna. 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 si de mancare ce-i dai... mai bea lapte? cica poti s-i dai hrana umeda de pisici ... Gourmet cred ca e buna.I am luat niste insecte , ceva de la royal canin moi, lapte nu i-am dat... o sa incerc maine sa vad daca bea
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 I am luat niste insecte , ceva de la royal canin moi, lapte nu i-am dat... o sa incerc maine sa vad daca bea :clap2 :clap2 :clap2 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Supercharged :)https://i.imgur.com/Wf76BUi.gif
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Nu e nici o diferenta intre vocabularul lui xoxo si dani mocanu , de asta zic ;) e fix stilul unora de pe aici fa tu imi zici mie de manele ? tu care radeai a proasta cu fata aia **spam editat** si o imagine generala de semiretardata in live-u ala de pe facebook si te miscai ca o rupta intruna ?? si fredonai maneaua aia de cacat ? fa te credeam altfel dar esti doar o copila in pula mea.. mi-e si mila de tine in situatia in care esti si cine stie ce tatuat scrie de pe contul tau uneori.. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 fa tu imi zici mie de manele ? tu care radeai a proasta cu fata aia **spam editat** si o imagine generala de semiretardata in live-u ala de pe facebook si te miscai ca o rupta intruna ?? si fredonai maneaua aia de cacat ? fa te credeam altfel dar esti doar o copila in pula mea.. mi-e si mila de tine in situatia in care esti si cine stie ce tatuat scrie de pe contul tau uneori.. ala cu "ionela" pe piept :))))
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 22, 2018 fa tu imi zici mie de manele ? tu care radeai a proasta cu fata aia **spam editat** si o imagine generala de semiretardata in live-u ala de pe facebook si te miscai ca o rupta intruna ?? si fredonai maneaua aia de cacat ? fa te credeam altfel dar esti doar o copila in pula mea.. mi-e si mila de tine in situatia in care esti si cine stie ce tatuat scrie de pe contul tau uneori.. a scos-o deja pe fata aia la produsde asta se retrage iar :laugh2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Hamad.Nu am timp de SPA.Am zburat cu avionul, in ultimii 5 ani, cat nu ati facut voi naveta cu autobuzul Chitila - Bukarest.Ori aveti metrou? Ai de :) mea.
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 22, 2018 Hamad.Nu am timp de SPA.Am zburat cu avionul, in ultimii 5 ani, cat nu ati facut voi naveta cu autobuzul Chitila - Bukarest.Ori aveti metrou? Ai de :) mea. De unde frustarea asta "realizatule" ?ai cam multe resentimente fatza de niste "sarantoci" de pe forum 2 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Io am trecut pân Chitila, da'in viteză. Sulița mea, nici trenurile nu mai sunt ce au fost, păi altfel mergea Eurocity 47 în '99. 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 De unde frustarea asta "realizatule" ?ai cam multe resentimente fatza de niste "sarantoci" de pe forumGogule, tu esti din tagma fraerilor neamuzanti, gen @moneytalks, @staudesase, @justitiaru etc. Mai baga niste mamaliga si revino, dar repede, ca peste 1 ora si 35 minute decolez, si e greu cu VPN in tarile musulmane.
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Katrane, incompetentule, angajat pe pile, sa nu ne arunci in bot. :) Porcule ! Sunt in concediu , n-ai grija . Auzi ... incompetent ! Ai termen de comparatie bai basina rasuflata ? Angajat pe pile ? Acilea m-ai nimerit ... pe vremea lu' Ceasca , cand m-am angajat eu , fara pile nu intrai in aviatie ... ofticangiule !!! 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 a scos-o deja pe fata aia la produsde asta se retrage iar :laugh2fatza nu fata
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Gogule, tu esti din tagma fraerilor neamuzanti, gen @moneytalks, @staudesase, @justitiaru etc. Mai baga niste mamaliga si revino, dar repede, ca peste 1 ora si 35 minute decolez, si e greu cu VPN in tarile musulmane. Ai avut turbulente ? Ca peste Romania a fost naspa cu fronturile noroase ... Haos organizat , tzukahara triplustecher cu avioanele ... m-au sunat colegii din tura sa ma porcaiasca , ca stau degeaba ... LOL !!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum