Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Și să-i vezi cariciu'?😄😄😄

Nu, nu. E post Nu mi mai trebuie .. :))

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

cum se zice la nuantator in engleza ? d-ala pentru blond platinat, daca e =))

Te și epilezi? Întreb pentru un prieten.

• Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Te și epilezi? Întreb pentru un prieten.

doar pe maini si pe picioare

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pe piept, nu?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Pe piept, nu?

Ai omis partea importanta.

• Like 1
Vizitator
Postat

La pu*a , nu?

• Oras:Bucuresti
Postat

Hello, l am duuus. Nu are nici o treaba .

... si ce e aricioi sau aricioaica? cat are? vezi sa-i gasesti pereche ... ca daca e aricioi sa nu sara pe tine  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

... si ce e aricioi sau aricioaica? cat are? vezi sa-i gasesti pereche ... ca daca e aricioi sa nu sara pe tine :laugh2

Medicul era mai prost ca mine.:))

E aricioi.

E micut , cu aproximatie 2 lunite...

Nu il las ,ca face buba la fata ..:))

• Like 1
Postat

Medicul era mai prost ca mine. :))

E aricioi.

E micut , cu aproximatie 2 lunite...

Nu il las ,ca face buba la fata .. :))

si de mancare ce-i dai... mai bea lapte? cica poti s-i dai hrana umeda de pisici ... Gourmet cred ca e buna.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

si de mancare ce-i dai... mai bea lapte? cica poti s-i dai hrana umeda de pisici ... Gourmet cred ca e buna.

I am luat niste insecte , ceva de la royal canin moi, lapte nu i-am dat... o sa incerc maine sa vad daca bea

Postat

I am luat niste insecte , ceva de la royal canin moi, lapte nu i-am dat... o sa incerc maine sa vad daca bea

:clap2  :clap2  :clap2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nu e nici o diferenta intre vocabularul lui xoxo si dani mocanu , de asta zic ;) e fix stilul unora de pe aici

fa tu imi zici mie de manele ? tu care radeai a proasta cu fata aia **spam editat** si o imagine generala de semiretardata in live-u ala de pe facebook si te miscai ca o rupta intruna ?? si fredonai maneaua aia de cacat ?

fa te credeam altfel dar esti doar o copila in pula mea.. mi-e si mila de tine in situatia in care esti si cine stie ce tatuat scrie de pe contul tau uneori..

• Like 2
Vizitator
Postat

fa tu imi zici mie de manele ? tu care radeai a proasta cu fata aia **spam editat** si o imagine generala de semiretardata in live-u ala de pe facebook si te miscai ca o rupta intruna ?? si fredonai maneaua aia de cacat ?

fa te credeam altfel dar esti doar o copila in pula mea.. mi-e si mila de tine in situatia in care esti si cine stie ce tatuat scrie de pe contul tau uneori..

ala cu "ionela" pe piept :))))

• Oras://
Postat

a scos-o deja pe fata aia la produs

de asta se retrage iar :laugh2

Vizitator
Postat

Avem, pân la Otopeni :)))

Postat

Hamad.Nu am timp de SPA.

Am zburat cu avionul, in ultimii 5 ani, cat nu ati facut voi naveta cu autobuzul Chitila - Bukarest.Ori aveti metrou?

Ai de :) mea.

De unde frustarea asta "realizatule" ?

ai cam multe resentimente fatza de niste "sarantoci" de pe forum

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Io am trecut pân Chitila, da'in viteză.

Sulița mea, nici trenurile nu mai sunt ce au fost, păi altfel mergea Eurocity 47 în '99.

• Like 1
Postat

De unde frustarea asta "realizatule" ?

ai cam multe resentimente fatza de niste "sarantoci" de pe forum

Gogule, tu esti din tagma fraerilor neamuzanti, gen @moneytalks, @staudesase, @justitiaru etc.

Mai baga niste mamaliga si revino, dar repede, ca peste 1 ora si 35 minute decolez, si e greu cu VPN in tarile musulmane.

Postat

Katrane, incompetentule, angajat pe pile, sa nu ne arunci in bot.

:)

Porcule ! Sunt in concediu , n-ai grija . Auzi ... incompetent ! Ai termen de comparatie bai basina rasuflata ? 

Angajat pe pile ? Acilea m-ai nimerit ... pe vremea lu' Ceasca , cand m-am angajat eu , fara pile nu intrai in aviatie ... ofticangiule !!! 

• Like 1

Postat

Gogule, tu esti din tagma fraerilor neamuzanti, gen @moneytalks, @staudesase, @justitiaru etc.

Mai baga niste mamaliga si revino, dar repede, ca peste 1 ora si 35 minute decolez, si e greu cu VPN in tarile musulmane.

Ai avut turbulente ? Ca peste Romania a fost naspa cu fronturile noroase ... Haos organizat , tzukahara triplustecher cu avioanele ... m-au sunat 

colegii din tura sa ma porcaiasca , ca stau degeaba ... LOL !!! 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...