Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da, Gogule, nimic nou sub soare, cum scrie in Ecleziast, dar nivelul de ipocrizie si, implicit, al scarbei mele fata de leana (@amada) si ceasca (@picon) a mai atins un minim.

Astia ingroapa pe toti pe nimfomane.com, se simt curati si indreptatiti in actiunile lor.Un delir continuu.

Ai de :) mea, admin sarmala...

E bine că a atins un minim. Mai grav era dacă atingea un maxim.

Cretinule!

În ura ta, nu ai remarcat că eu nu sm făcut decât anunțul și am răspuns scurt la câteva întrebări. Asta spune multe despre tine, întruchipare a ipocriziei și jigodismului.

Spui că pisicul te-a banat pentru că ai sugerat să închidă topicul. Pe bune, jigodie? Dacă spuneai "sarmalagiule, închide topicul", nu te bana. Știi ce spun?

Recitește ce ai scris, javră!

• Minus 1
Postat

E bine că a atins un minim. Mai grav era dacă atingea un maxim.

Cretinule!

În ura ta, nu ai remarcat că eu nu sm făcut decât anunțul și am răspuns scurt la câteva întrebări. Asta spune multe despre tine, întruchipare a ipocriziei și jigodismului.

Spui că pisicul te-a banat pentru că ai sugerat să închidă topicul. Pe bune, jigodie? Dacă spuneai "sarmalagiule, închide topicul", nu te bana. Știi ce spun?

Recitește ce ai scris, javră!

Daca eram in locul tau, o opream pe nevasta-ta virtuala, @amada, din delirul ei evlavios si pe frate-to, @pipilica, care ar tine topicul sus, doar pentru a arata unde ajung curvele.

Esti nebun, Gogule...

Sarmalagiul m-a banat pentru ca am vrut sa cumpar covrigi muierilor din neamul lui, de fapt, prost fiind, el nu a sesizat capcana, daca spuneam sa stearga topicul, nu o facea, asta arata cam ce fel de fiinta e.

Va dati piosi, in memoriam, ba, dar trimiteti Cristosi lui @vistantric(si altor useri) pe alte topice.Mai ramanea sa-l luati si pe @parnassus la perpulis...Treziti-va, bai, nebunilor, din delir...

Aici crapati, si tu si amada, pacat, ca nu locuiti impreuna.

Postat

Daca eram in locul tau, o opream pe nevasta-ta virtuala, @amada, din delirul ei evlavios si pe frate-to, @pipilica, care ar tine topicul sus, doar pentru a arata unde ajung curvele.

Esti nebun, Gogule...

Sarmalagiul m-a banat pentru ca am vrut sa cumpar covrigi muierilor din neamul lui, de fapt, prost fiind, el nu a sesizat capcana, daca spuneam sa stearga topicul, nu o facea, asta arata cam ce fel de fiinta e.

Va dati piosi, in memoriam, ba, dar trimiteti Cristosi lui @vistantric(si altor useri) pe alte topice.Mai ramanea sa-l luati si pe @parnassus la perpulis...Treziti-va, bai, nebunilor, din delir...

Aici crapati, si tu si amada, pacat, ca nu locuiti impreuna.

Păi, băga-mi-aș toată pula în creierii tăi afumați, de ce o întorci acum? Acum, sunt ipocrit că nu i-am oprit să posteze, de parcă puteam! Fiecare e responsabil de ce scrie și nu pot eu să opresc pe nimeni, chiar dacă aș vrea. Nu te-ai gândit nici că am lipsit ore întregi de pe forum ieri. În altă ordine de idei.

Pisicuts te-a banat...știi tu de ce! E vorba de confidențialitate/detalii private etc, nu te face că nu știi, jigodie ordinară!

Așa că, taci în p.m. rebutule și stai ascuns!

• Minus 1
Postat

Păi, băga-mi-aș toată pula în creierii tăi afumați, de ce o întorci acum? Acum, sunt ipocrit că nu i-am oprit să posteze, de parcă puteam! Fiecare e responsabil de ce scrie și nu pot eu să opresc pe nimeni, chiar dacă aș vrea. Nu te-ai gândit nici că am lipsit ore întregi de pe forum ieri. În altă ordine de idei.

Pisicuts te-a banat...știi tu de ce! E vorba de confidențialitate/detalii private etc, nu te face că nu știi, jigodie ordinară!

Așa că, taci în p.m. rebutule și stai ascuns!

Daca e vorba de detalii private, nici nu are rost sa zic, cum ai dat pe goarna despre @de ce, @phoenix, @bubutz...

Est ipocrit de felul tau, nu doar pentru ca faci pe piosul si afisezi atitudine de inmormantare pe un topic, iar pe altul iei mortii userilor la rand.

Delir continuu, Ceasca...:)

Postat

Daca e vorba de detalii private, nici nu are rost sa zic, cum ai dat pe goarna despre @de ce, @phoenix, @bubutz...

Est ipocrit de felul tau, nu doar pentru ca faci pe piosul si afisezi atitudine de inmormantare pe un topic, iar pe altul iei mortii userilor la rand.

Delir continuu, Ceasca...:)

Marș, mă, jigodie! Cine se scuză se acuză.
  • Minus 1
Postat

Marș, mă, jigodie! Cine se scuză se acuză.

Normal.Imi amintesc cum te-ai scuzat, cand ai scris ca @de ce e in treaba lui...

Te asteapta @Amada..Cealalta gaura neagra din universul nimfomanelor.

Sunteti nebuni, fara indoiala.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mijkine iar ai alta clona ??? ai de plm de cretinoid, dependent de umilinta :))))

PS: intreaba chinezu de tine 

• Like 1
Postat

Normal.Imi amintesc cum te-ai scuzat, cand ai scris ca @de ce e in treaba lui...

Te asteapta @Amada..Cealalta gaura neagra din universul nimfomanelor.

Sunteti nebuni, fara indoiala.

Jigodie, tu chiar nu ar trebui să vorbești!

Marș, am spus!

• Minus 2
Vizitator
Postat

Locuri de vizitat pe care le-am pus pe lista sufletului meu... Cappadocia, Anatolia, Armenia, Georgia, Adzerbadjan....

• Like 2
Vizitator
Postat

Tu si nevasta-ta, Amada.

Nu găsești o poză cand avea Leana 40? Ca atunci sa culca cu Iliescu :)))

• Like 1
Vizitator
Postat

Că nea Nicu, sunt sigur ca dădea el, păla întreprinderi, când să ducea în vizită :)))

Vizitator
Postat

Chiar ieri, îmi povestea cucoana pe care vreau s-o ard, cum erau 45 de femei și doar 5 bărbați, ce era acolo :)))

Postat

Tu si nevasta-ta, Amada.

Pic de umor nu ai! Trist, foarte trist!

• Minus 1
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Chiar ieri, îmi povestea cucoana pe care vreau s-o ard, cum erau 45 de femei și doar 5 bărbați, ce era acolo :)))

Gang bang ...doar ca invers
Vizitator
Postat

Simt ca o sa-l f*t pe Marean!

• Like 1
Postat

Eu sunteti de plans.

I ai dat de l ai julit:))))
Postat

I ai dat de l ai julit:))))

E julit oricum. De chinezoi.

• Minus 1
Vizitator
Postat

E julit oricum. De chinezoi.

E obsedat si nu-si da seama, nu e zi sa nu vorbeasca despre noi...  :slap2

Am vazut, am ignorat. ;)

• Like 2
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Si de asta nu putem noi, ca te oftici tu.

On om normal nu tine langa o cearta, ori se impaca, ori se retrage... Tu nu esti normal, clar.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...