Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Impreuna pentru alcoolica @Amada Sa aiba si ea bani de un laptop/PC functional, nu doar de bautura. Laptopul meu este suficient de bun, nu pentru emulator, trec peste, nu schimb procesorul pentru o prostie de joc.E mai bine de tine ca scrii de pe telefon. ;) 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Tu traiesti, de fapt, supravietuiesti, 6 luni, daca imi vand telefonul.Daca vand laptopul, utilizat doar la munca, deja ai zestre si te poti gandi la maritis.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Tu traiesti, de fapt, supravietuiesti, 6 luni, daca imi vand telefonul.Daca vand laptopul, utilizat doar la munca, deja ai zestre si te poti gandi la maritis. Lasa arfele de cocalar pentru tarancile de la coada vacii care cred in Mos Craciun. ;) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 E si normal, are filtru pentru aer, nu apa. ;) I-am activat si VT din bios, i-am marit din VM in system, actualizat DirectX, adobe, placa video, bla, bla, bla...Exact ca un cur merge! La 4 giga ram trebuia sa mearga binisor. La CPU consuma prea mult.Am incercat o multime de emulatoare azi, ori nu deschide, ori merge de-ti bagi ceva in ele! :slap2A revenit versiunea jocului onine, merge bine. :)ce cpu ai, de curiozitate? ai incercat sa pui o versiune mai veche de bluestack?
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Goago, :) mea, eu nu inteleg, ce ai cu tarancile de la coada vacii, care cred in Mos Craciun, cand tu esti in cel mai jos punct cu putinta. Ca mai sunt 2-3 disperati sau bolnavi psihici, care ti-au raspuns la apelul penibil, gen mchammer, nu cred ca e ceva cu care sa te mandresti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 ce cpu ai, de curiozitate? ai incercat sa pui o versiune mai veche de bluestack? Nu mai incerc, mi-am pierdut timpul destul cu asta. ;) :hug1 Goago, :) mea, eu nu inteleg, ce ai cu tarancile de la coada vacii, care cred in Mos Craciun, cand tu esti in cel mai jos punct cu putinta. Ca mai sunt 2-3 disperati sau bolnavi psihici, care ti-au raspuns la apelul penibil, gen mchammer, nu cred ca e ceva cu care sa te mandresti. Canta la asta masa, nu am marunt. 1
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Nu cred ca o sa ai voluntari pt asa ceva:)) Nu prea are importanta ce crezi tu, insa eu am clientela formata pe partea de dominare, penetrare, feminizare, jocuri de rol. Unii dintre clienti abia asteptau sa imi achizitionez asa ceva.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Miss Kin, vad ca dai din coada, iar ai chef de luat pipi pe la papa? 1 6
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Nu prea are importanta ce crezi tu, insa eu am clientela formata pe partea de dominare, penetrare, feminizare, jocuri de rol. Unii dintre clienti abia asteptau sa imi achizitionez asa ceva.Miss Kin are chef de un dildo in kur, ca s-a udat deja, vorbind cu amada :)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Canta la asta masa, nu am marunt.Primeste si resturile din farfurie, nu e pretentios 1 6
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Canta la asta masa, nu am marunt. Nici macar marunt nu ai, la cat de calica esti.Traiesti din si la mila altora. Miss Kin, vad ca dai din coada, iar ai chef de luat pipi pe la papa?Te pomenesti, ca vrei sa-i arati Maya Bay alcoolicei, coptule?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Te pomenesti, ca vrei sa-i arati Maya Bay alcoolicei, coptule?Du-te si te culca, fai chizda 1 6
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Du-te si te culca, fai chizdaPuriule, debranseaza-te de la internet, ca e lumea rea p-acilea.S-au dus vremurile lu' matale, cand toti stateati drepti la vizita Tovarasului si nici nu mai esti la tine in sat, unde stateati drepti, cand trecea Popa. Degeaba folosesti jargon si limbaj de dupa blocuri, pe cine :) mea crezi ca impresionezi?Pe voi va tin muierile sub papuc si o dati in Casanova cu curvele online.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Nici macar marunt nu ai, la cat de calica esti.Traiesti din si la mila altora. Te pomenesti, ca vrei sa-i arati Maya Bay alcoolicei, coptule? Daca esti prost, macar nu mai semnaliza. https://78.media.tumblr.com/3d77f84df497df8940194dd5bddf8cb5/tumblr_inline_oshexajsDP1qedqhh_540.gif 2
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 11, 2018 Baaaa, distrati va ca viata e scurta, ascultati ce va spun chiar foarte scurta...gata din seara asta ma las de motor...chiar ca e donator de organe: 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2018 Baaaa, distrati va ca viata e scurta, ascultati ce va spun chiar foarte scurta...gata din seara asta ma las de motor...chiar ca e donator de organe: https://youtu.be/XILyHZyyCikEra s-o pățești? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 11, 2018 Macar a murit vesel baiatu :D https://www.youtube.com/watch?v=Ya89z-hA40k
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 11, 2018 Era s-o pățești?M am cacat pe mine, dar nu asta e cel.mai grav...il vand ma cac in el motor 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 M am cacat pe mine, dar nu asta e cel.mai grav...il vand ma cac in el motor Cu cat il dai? :)
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2018 Cu cat il dai? :)Da' bravo, îți iei și motor!😄 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Da' bravo, îți iei și motor!As vrea eu, trebuie sa dau si de A daca e... :( 1
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 12, 2018 Așa da,care " prințesa" știe să și onduleze "calitățile" in stilul asta? Usurel,nu face ti rand:))) 2
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 12, 2018
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 12, 2018
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum