Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Te-ai suparat. :no2Imi pare rau.Asta se intampla cand esti frustrat pe viata.Lasa ca o fie bine si pentru tine.Iti vei gasi si tu baiatul potrivit.Candva.Bafta. :laugh2 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 3, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 3, 2019 Da-ti doua palme si revino-ti, pudelule. 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Tu da-ti doua palme si revino...Peste doua luni.Atat tine o croaziera.Aide :laugh2 mea.Prost te-a mai facut. 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 3, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 3, 2019 Neajutorathttps://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52466020_1905798572861888_1157159799809376256_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=b7024da2493bf971f5c7e02c8b4c8978&oe=5CE6F1D1 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ma îndrept spre depresie :blushing2 :( 1 Link spre comentariu
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ma îndrept spre depresie :blushing2 :( Ce ai patit ba psihopat cretinoid? Nu te-ai mai indragostit de o curva recent si simti ca intri in depresie? Ce ratat sa moara dusmanii lui iness da strabism Link spre comentariu
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Chiar ma gandesc daca mintea ta si a lui bolovanu din timisoara pot intelege faptul ca voi la 60+ ani ati futut o curva **spam editat** care va putea fi nepoata, ce mi-as dori sa va cunosc personal ca sa va castrez pe amandoi, **spam editat**i psihopati in sevraj care nu recunosc fapta! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ce ai patit ba psihopat cretinoid? Nu te-ai mai indragostit de o curva recent si simti ca intri in depresie? Ce ratat sa moara dusmanii lui iness da strabismSa nu moara dușmanii lui Ines si ai prințeselor dragi, sa evolueze. Link spre comentariu
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 InesDa ines, inesuka, raluca matache, tot aia Link spre comentariu
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ba parnaie antotdeauna am apreciat la tine ca nu ati dai arama pa fatza pa forum, asa cum facem noi restul, esti un psihopat adevarat, tu te activezi doar de fatza cu printesele, asa te vrem, o sa facem studiu da caz cu tine la facultate:Mic gros aka parnasius, psihopatul care se indragosteste numai de curve ca nu e capabil de sentimente reale cu alte femei, iar sentimentele false pe care curvele ii le ofera sunt defap pentru el, acele sentimente reale. GENIAL! CONTINUATI VA ROG! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Chiar ma gandesc daca mintea ta si a lui bolovanu din timisoara pot intelege faptul ca voi la 60+ ani ati futut o curva **spam editat** care va putea fi nepoata, ce mi-as dori sa va cunosc personal ca sa va castrez pe amandoi, **spam editat**i psihopati in sevraj care nu recunosc fapta!Principial nu meritați răspunsul meu. Am iubit o studenta de la drept, anul I. :) Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 @Avocat Pentru Prințese am sentimente. Cu civilele, mai complicat. :) Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Tanya? sa iti zic un secret, nici bacul nu il are luat, a renuntat la liceu in clasa 10-a prin 2014, pentru un pularau prost pe nume Gabriel, de care s-a indragostit la 13 ani si a pestiti-o la toata Valea Jiului pana la 16 ani cand a luat-o Nicu si s-a bagat pe nimfomane.com la 16 ani ca si curva, si pe care ai futut-o tu la 17 ani. Minciunile alea cu studenta la anul 1 sunt cacaturi de ale ei, dar tu fiind un idiot indragostit nu o sa vezi adevarul niciodata... stiu doare dar asta e vieata, aia prosti ca tine sunt luati la pula an timp ce aia smecheri continua sa o futa dupa ce a stat 2 ani departe de ea ca asa au zis aia de la DIICOT pentru ca nu avea voie sa se vada cu ea, Gabriel nu a facut puscarie ca si Frigescu si Nebunu pentru ca avea 17 ani, a lasat-o si gravida prostu, dar in fine, asa ca sa te tin la curent si sa te dezamagesc si pe tine si de idiotu ala de bolovan din timisoara, ca tot ce ti-a zis a fost o minciuna frumoasa, dar continua te rog sa traiesti in lumea ta imaginara HAHAHHAAVorbind despre domnișoara Tanya, mi-a prezentat CI în contextul unor alegații defăimătoare.(decembrie 2017). :) 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Deci parnaie tocmai a recunoscut ca a futut-o pa tanya aka cristina baclea cand avea 17 ani! INCA UN **spam editat** CONFIRMAT! ATATA VOIAM DE LA TINE!A mai zis unu' ca sunt criminal in serie, si datorita mie dispar Prințesele una după alta :) Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Bla bla da crezi ca nu m-am prins? Eu am fost ala stai parcat ca iti vine si tie randul sa dispari :habarnam Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Înțeleg ca sunt ușor dusmanit :) Link spre comentariu
kovacs_ Reputație: 706 Postat Martie 3, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Partajează Postat Martie 3, 2019 Înțeleg ca sunt ușor dusmanit :)Lasă-l bre sa dea tot din el... mai are câteva ore. Dar precum ciupercile... maine o luam de la capat :( 2 Link spre comentariu
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 3, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Partajează Postat Martie 3, 2019 Ce seamănă fătuca de pe Tweeter cu colega măgrăoanei, căreia mahalaGioarsa-i este ''purtător de cuvănt'', ca să mă exprim elegant... Nu că n-ar fi ușor de recunoscut prin limbaju-i bezmetic de la ușa cortului și inside info pe care le toarnă ca turbată, e la mijloc o pură coincidență a fizionomiei, sper. https://nimfomane.com/forum/topic/118812-maria-0765662513/page-6 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2019 Ce seamănă fătuca de pe Tweeter cu colega măgrăoanei, căreia mahalaGioarsa-i este ''purtător de cuvănt'', ca să mă exprim elegant... Nu că n-ar fi ușor de recunoscut prin limbaju-i bezmetic de la ușa cortului și inside info pe care le toarnă ca turbată, e la mijloc o pură coincidență a fizionomiei, sper. https://nimfomane.com/forum/topic/118812-maria-0765662513/page-6 Despre care Tweeter vorbesti? Turbata e in poza. ;) Link spre comentariu
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 3, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Partajează Postat Martie 3, 2019 Despre care Tweeter vorbesti? Turbata e in poza. ;) Nu nu, aia de pe tweeter nu-i așa slobodă la gură. Încă. Cea care scrie e artista de Storage Wars la rubrica "Anunțuri". Toată lumea e a ei, taie și spânzură pe unde apucă, limbajul ei colocvial n-are limite. Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Despre ce puișorii miei dragi vorbiți, căci nu înțeleg nimic! De regula sunt înțelegător. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Încep sa cred ca v-ați tras spre potol grețos. :) Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2019 Încep sa cred ca v-ați tras spre potol grețos. :) Mai gretos ca tine? N-avem sanse. :no2 Nu nu, aia de pe tweeter nu-i așa slobodă la gură. Încă. Cea care scrie e artista de Storage Wars la rubrica "Anunțuri". Toată lumea e a ei, taie și spânzură pe unde apucă, limbajul ei colocvial n-are limite. Mai, care aia? Maria? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 3, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 3, 2019 Oare ? Eu nu cred , sunt altii "de lux" Ce repede se enerveaza ala ....lol 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Bine :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum