Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 1, 2019 Ca să parafrazez o colegă,Larisssa, care de mâine ne va vizita minunatul nostru oras,orașul celor șapte coline, orașul marilor iubiri,ai ajuns în momentul în care ai trecut de la:"Am futut-o și pe asta!",la "Ce inspirat am fost,că am sunat-o!"Încă ești tânără,încă mai multe de oferit!Încă o dată "La mulți ani!" Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Sa ajungi si la suta sanatoasa si joviala :) ...Dpmdv tineretea unei femei incepe sa se duca dupa 45 de ani LMA :) Deci mai am 5 ani? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Hai, lasă vrăjelile, găina bătrână face ciorbă bună :D Atata au alergat dupa mine ca sunt grasa, ba ca sunt urata... desi nici pe langa nu se punea in discutie ca as vrea ceva... :laugh2Acum sunt si batrana, na! :laugh2 Ca să parafrazez o colegă,Larisssa, care de mâine ne va vizita minunatul nostru oras,orașul celor șapte coline, orașul marilor iubiri,ai ajuns în momentul în care ai trecut de la:"Am futut-o și pe asta!",la "Ce inspirat am fost,că am sunat-o!"Încă ești tânără,încă mai multe de oferit!Încă o dată "La mulți ani!" Ma bucur pentru tine, desi nu vad relevanta.Nu mai ofer nimic, sa se stearga la bot, am de luat! :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 Deci mai am 5 ani? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Atata au alergat dupa mine ca sunt grasa, ba ca sunt urata... desi nici pe langa nu se punea in discutie ca as vrea ceva... :laugh2Acum sunt si batrana, na! :laugh2 Ma bucur pentru tine, desi nu vad relevanta.Nu mai ofer nimic, sa se stearga la bot, am de luat! :laugh2 Faza aia a tineretii de unde nu prea mai intorc barbatii capul pe strada ma refer :laugh2In rest sufletu poti sa l ai tanar mereu ;) ... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Faza aia a tineretii de unde nu prea mai intorc barbatii capul pe strada ma refer :laugh2In rest sufletu poti sa l ai tanar mereu ;) ... :) De la 14 ani am inceput sa aud comentarii pe strada... Atat de scarbita am fost ca si in ziua de azi ies in public numai cu muzica in urechi, iar de priviri nu am scapat nici imbracata in ceva complet nesemnificativ...Mai astept! :laugh2 :hug1 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 :) De la 14 ani am inceput sa aud comentarii pe strada... Atat de scarbita am fost ca si in ziua de azi ies in public numai cu muzica in urechi, iar de priviri nu am scapat nici imbracata in ceva complet nesemnificativ...Mai astept! :laugh2 :hug1 Lasa ca nu mi am propus sa te indulcesc prea rau imi place ca te cunosc oarecum acra si prefer sa ramai asa nu de alta dar te prinde :) :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Lasa ca nu mi am propus sa te indulcesc prea rau imi place ca te cunosc oarecum acra si prefer sa ramai asa nu de alta dar te prinde :) :laugh2 Acra? Asa ma vezi tu? :)N-ai decat.Nici nu m-am gandit ce ti-ai propus. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 Acra? Asa ma vezi tu? :)N-ai decat.Nici nu m-am gandit ce ti-ai propus. Acra ...mnah nu mereu dar atunci cand trebuie suficient de cat sa controleze anumite situatii de pe aici
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Acra ...mnah nu mereu dar atunci cand trebuie suficient de cat sa controleze anumite situatii de pe aici In afara de acru si dulce vad ca altceva nu stii. :laugh2 :hug1Sunt multe gusturi si culori... ;) 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 :) De la 14 ani am inceput sa aud comentarii pe strada... Atat de scarbita am fost ca si in ziua de azi ies in public numai cu muzica in urechi, iar de priviri nu am scapat nici imbracata in ceva complet nesemnificativ...Mai astept! :laugh2 :hug1 depinde ce fel de priviri erau ;)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Nu mai ofer nimic, sa se stearga la bot, am de luat! :laugh2 palme, muie...scuze, nu m-am putut abtine :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 depinde ce fel de priviri erau ;) Oripilate! :laugh2 :laugh2 :laugh2 ;) palme, muie...scuze, nu m-am putut abtine :) N-are nimeni curaj, dar ti-ar placea, este? :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Gusturi doar 4 (sau 5 caci parca au mai gasit unul): dulce, sarat, amar, acru. Iar culori sunt 9 dar o infinitate de nuante. Mai pune si combinatiile gusturilor, ies ceva mai multe... :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Gusturi doar 4 (sau 5 caci parca au mai gasit unul): dulce, sarat, amar, acru. Iar culori sunt 9 dar o infinitate de nuante. culori de baza sunt 3. atatea tipuri de receptori ai si tu in ochi. restu' sunt compuse.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Oripilate! :laugh2 :laugh2 :laugh2 ;) N-are nimeni curaj, dar ti-ar placea, este? :laugh2 sa-mi placa ce?
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 culori de baza sunt 3. atatea tipuri de receptori ai si tu in ochi. restu' sunt compuse.Rosu, albastru, verde. La fel cum senzorii camerelor foto/video compun restul culorilor in functie de cantitatea de lumina (spectrul UV), la fel si ochiul uman.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Rosu, albastru, verde. La fel cum senzorii camerelor foto/video compun restul culorilor in functie de cantitatea de lumina (spectrul UV), la fel si ochiul uman. de ce-mi spui mie ceva ce stiu deja? :) 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 lolamanda iasa pa strasse si atrage toate privirilelol
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Le-am pus la nuante (chiar daca nu e termenul cel mai potrivit). Al naibii plictiseala dar si cand incepe iuresul... Probabil din cauza asteptarii am inceput sa mai aberez. Deloc. Mai vorbim si in general, de lucruri serioase m-am cam saturat si eu. ;) Rosu, albastru, verde. La fel cum senzorii camerelor foto/video compun restul culorilor in functie de cantitatea de lumina (spectrul UV), la fel si ochiul uman. Verde este compus, era galben. :hug1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2019 :laugh2 Multumesc din suflet! :hug1 Cand am ajuns la 30 deja simteam ca s-a dus tineretea fara sa ma bucur de ea, acum parca m-am bucurat ca am scapat de aspectul asta! :laugh2Oricum ma simt zglobie, dar acum nu mai pot fi acuzata ca nu sunt sexy, etc, sunt baba, ce mai vreti?! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :kiss3Pizdă, ce să vrem!! 😄 3 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Pizdă, ce să vrem!! Bleah! :rax2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 In afara de acru si dulce vad ca altceva nu stii. :laugh2 :hug1Sunt multe gusturi si culori... ;) Depinde cu care parte a limbi gandesti situatia
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Nu pot sa ma uit la mancare, zile la rand, ieri m-am obligat sa dorm, iar acum 2 zile mi-a iesit herpes la gura de scarba ce mi-a fost sa mananc din ciorba care stiam ca e buna....Mi-e tot mai scarba... Simptom? Nu e. Am de facut schimbari! 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 1, 2019 Mi-am adus aminte de Ilişoi, mare - maaare scriitor prieten cu ambroziile, descria într-o paletă coloristică de-a dreptul savuroasă despre canoanele ce le suportă cu stoicism omul, a doua zi după beții istorice. Era prin '90 și ceva în drum spre Mana, localitatea băștinoasă a lui Goma, drum plin de peripeții și beții crunte cu localnicii... Măncarea era la ăia doar ptr femei și copii :)) Scriitorului nostru îi era oarecum mai uşor de pronunțat și articulat rusa dacă își înmuia în mod repetat limba în votcă. Lamentabila scuză ptr un om care bea de plăcere.Zicea la un moment dat ceva gen : "de-abia pe la 10 am reușit să ma dau jos din pat. De fapt...mai mult m-am rostogolit pe podea și m-am târât în patru labe pâna la baie, ca un câine otrăvit căutându-și cotlonul unde să-şi dea ultima suflare... " :)))) Herpesul de la ficat trimite mesaje, de ce le mai multe ori... Toxinfecție se numeşte. Fătuca asta daca n-ar avea apucături de gardian-temnicer când o ia pe ulei, în rest n-ar fi om rău, chiar daca bea multă apă diminețile :))) Mă întreb daca se adapă suficient cu H2O în timpul zilei, înainte s-o ia seara de la capăt, când reia procesul ciclic :))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 depinde ce fel de priviri erau ;) Esti legatura mea cu "imi bag pula!", azi am fost inconjurata de vreo 5 asa numiti ingeri....Nu am vrut sa aud ce vor, am refuzat indiferent ce era.Au si recunoscut cateva chestii... eu ziceam ca am ghinion... :)Spune-mi ca o iau razna, mi-e mai usor sa cred asta decat ca am fost cobai toata viata. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 In politica nu ma bag, as vrea sa te ajut, imi pare rau, sincer. :hug1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum