Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms

o cam ia pe arataura tanti asta, mai stiu vro doua p`aici

Ce-i a lor... e al lor. Toanta ailaltă are și gmail cu stăpâna.ablablabla. Dar stăpâna Ileana CosânzSiana e chiar  foarte talentată la scris, bagajul ei retoric e de o diversitate și o perversitate cum rar întâlnești. Merită citită. Morala imoralității în persoană! E și normal, experiența vorbește, are și ea o vârstă :)))  I-a cam pus cu botul pe labe pre mulți la topicul ei de la Esxcremente de Lux. Au fugit oamenii ca de dreaq după ce i-a împulăit în fel și chip. A dat quote la același mesaj de 10 ori, deși amărășteanul eclipsat și inhibat fugise schelălăind de p'acolo de mult! Duduia e armă de vânătoare când scrie, parol.

Adevăr este și că  între un geniu și un nebun, de multe ori singura diferență este aplicabilitatea în societate a teoriilor primului...

Ce mă trezește din letargie și mă resuscitează din lenea cronică a duminicii, este că de câte ori scanez forumul și-mi sare în ochi topicul ei cu dominare, fetiș și stapâne, am greșita impresie că stapâne nu e pluralul de la stăpână, ci mi se adresează, în vocativ. Sunt fanul ei nr 1 din această cauză, a cazului vocativ... :)))

• Like 2
Link spre comentariu

Ce-i a lor... e al lor. Toanta ailaltă are și gmail cu stăpâna.ablablabla. Dar stăpâna Ileana CosânzSiana e chiar  foarte talentată la scris, bagajul ei retoric e de o diversitate și o perversitate cum rar întâlnești. Merită citită. Morala imoralității în persoană! E și normal, experiența vorbește, are și ea o vârstă :)))  I-a cam pus cu botul pe labe pre mulți la topicul ei de la Esxcremente de Lux. Au fugit oamenii ca de dreaq după ce i-a împulăit în fel și chip. A dat quote la același mesaj de 10 ori, deși amărășteanul eclipsat și inhibat fugise schelălăind de p'acolo de mult! Duduia e armă de vânătoare când scrie, parol.

Adevăr este și că  între un geniu și un nebun, de multe ori singura diferență este aplicabilitatea în societate a teoriilor primului...

Ce mă trezește din letargie și mă resuscitează din lenea cronică a duminicii, este că de câte ori scanez forumul și-mi sare în ochi topicul ei cu dominare, fetiș și stapâne, am greșita impresie că stapâne nu e pluralul de la stăpână, ci mi se adresează, în vocativ. Sunt fanul ei nr 1 din această cauză, a cazului vocativ... :)))

Duduia, clar a intrat in jobul asta cu niste depresii si sechele psihice care s-au accentuat vizibil, nu ai ce discuta cu ea ca ti-o ia mintea razna.

Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

In doujdeminute incepe Game of Thrones.

Nu vreau sa imi sariti in cap, ca fac spoil, insa nu ma pot abtine: la minutul 43, secunda 18 cica o sa i se vada pizda lu' Cersei; close-up, cu labiile.

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

In doujdeminute incepe Game of Thrones.

Nu vreau sa imi sariti in cap, ca fac spoil, insa nu ma pot abtine: la minutul 43, secunda 18 cica o sa i se vada pizda lu' Cersei; close-up, cu labiile.

Mi se fâlfâie atât de Game of Thrones, cât şi de piszda® lu' Cersei (nici nu ştiu cine e... în viaţa mea nu cred c-am văzut, în total, mai mult de 3 minute din serialul ăla)

Nu, însă, şi de vechi cunoştinţe, oameni faini...

Salutări! :hihat

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Mi se fâlfâie atât de Game of Thrones, cât şi de piszda® lu' Cersei (nici nu ştiu cine e... în viaţa mea nu cred c-am văzut, în total, mai mult de 3 minute din serialul ăla)

Nu, însă, şi de vechi cunoştinţe, oameni faini...

Salutări! :hihat

Salutari, thecat-ule!

Cu mana pe inima iti spun ca de la Bute-ncoace n-am mai trait asemenea dezamagire. Nu ca ar fi avut episodul de azi noapte vreo problema, ca si-a pastrat spiritul, cum se zice. Se pare, insa, ca in ultimii doi ani, de la sezonul precedent pana-n prezent, am imbatranit suficient de mult incat sa regret amarnic ca mi-am ciuntit somnul ca sa vad copaci vorbitori, dragoni si alte fenomene care cu siguranta ar rupe inima unui pusti rebel.

Ma simt la fel de vinovat ca si cum as fi facut un long-night de Veronica, Ciresarii si Toate Panzele Sus! Semn ca ma duc pe pula.

O saptamana brici tie si celorlalti!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Salutari, thecat-ule!

Cu mana pe inima iti spun ca de la Bute-ncoace n-am mai trait asemenea dezamagire. Nu ca ar fi avut episodul de azi noapte vreo problema, ca si-a pastrat spiritul, cum se zice. Se pare, insa, ca in ultimii doi ani, de la sezonul precedent pana-n prezent, am imbatranit suficient de mult incat sa regret amarnic ca mi-am ciuntit somnul ca sa vad copaci vorbitori, dragoni si alte fenomene care cu siguranta ar rupe inima unui pusti rebel.

Ma simt la fel de vinovat ca si cum as fi facut un long-night de Veronica, Ciresarii si Toate Panzele Sus! Semn ca ma duc pe pula.

Oooo, salut nene! Ce mai faci, toate bune?
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aci...
  • Oras:Pe aci...

Salutari, thecat-ule!

Nu-mi strica feng shui-ul... eu făceam planuri pt diseară la hbo....alea alea

Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

Previzibil primul episod.

Jon Snow calare pe dragon, Cersei face sex cu Euron, apoi Arya se revede cu Gendry si The Hound, apoi reticenta Sansei fata de Denerys, apoi sosirea lui Jaime la Winterfell si clar, ca primul Stark, pe care il vede, e ologul, apoi cum Sam afla de la Denerys, ca i-a executat tatal si fratele, apoi scena urmatoare ii spune lui Jon adevarul despre parintii lui, in :) mea, foarte previzibil.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator jack k

Se termină și Supernatural. Sezonul 15 e ultimul. Ar trebui să-l încheie cum au încheiat Stargate SG1 cu un film.

Abia aștept să mă întâlnesc cu Tataie :) în episodul 20 :)

Link spre comentariu
Vizitator romuzica

Se termină și Supernatural. Sezonul 15 e ultimul. Ar trebui să-l încheie cum au încheiat Stargate SG1 cu un film.

Abia aștept să mă întâlnesc cu Tataie :) în episodul 20 :)

Nu mi-a placut cum s-a incheiat niciuna din seriile SG. Iar SG: Continuum si SG: Universe au avut cele mai cacacioase incheieri din serie, de fapt nu s-a incheiat nimic, semne de intrebare cu carul.... Pacat ca au abandonat proiectul, cel putin la SG: Universe ar mai fi putut face cateva sezoane bune...

Sa vedem, sper sa nu "bulibaseasca" si Star Trek: Discovery, pentru ca pana acum imi place cum se deruleaza firul narativ.

Link spre comentariu

Imi vine sa urlu de cata imbecilitate am parte :((( 

somebody help me to stupidity !!!!!

apropos... nu m-am asteptat niciodata la ceva inteligent din ceea ce fac si sunt constienta ca pula nu stie carte dar pe bune..."pasarea" mea se exita maxim cand da de oameni inteligenti ...pe bune!!!

-Vreau sa vin la tine doar pentru un facesitting... atat ... cat ma costa?

cum sa nu ajungi sa-l injuri pe un asemenea imbecil ?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jack k

Nu mi-a placut cum s-a incheiat niciuna din seriile SG. Iar SG: Continuum si SG: Universe au avut cele mai cacacioase incheieri din serie, de fapt nu s-a incheiat nimic, semne de intrebare cu carul.... Pacat ca au abandonat proiectul, cel putin la SG: Universe ar mai fi putut face cateva sezoane bune...

Sa vedem, sper sa nu "bulibaseasca" si Star Trek: Discovery, pentru ca pana acum imi place cum se deruleaza firul narativ.

SG1 se cam dezumflase, au încheiat serialul cu predarea tehnologiei asgard. Filmele, cele două, au pus capăt celor două probleme SG1- Goa'uld și Ori. Atlantis a avut alte probleme iar SGU a fost un fiasco. A început bine, dar insuficienta imaginație din păcate.

Si Supernatural s-a cam epuizat, au apărut cam toți. Au mai rămas Jack, The Empty (The Shadow) și multiversul de rezolvat.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Imi vine sa urlu de cata imbecilitate am parte :(((

somebody help me to stupidity !!!!!

apropos... nu m-am asteptat niciodata la ceva inteligent din ceea ce fac si sunt constienta ca pula nu stie carte dar pe bune..."pasarea" mea se exita maxim cand da de oameni inteligenti ...pe bune!!!

-Vreau sa vin la tine doar pentru un facesitting... atat ... cat ma costa?

cum sa nu ajungi sa-l injuri pe un asemenea imbecil ?

Mamaie,stiu ca adevarul e crunt si doare,dar realitatea este ca nu mai vrea nimeni sa te fută,nici măcar sa-ti dea o muie.Din cand in cand mai gasesti câte-un rătăcit d’asta cu vreo fantezie bolnavă....
  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie,stiu ca adevarul e crunt si doare,dar realitatea este ca nu mai vrea nimeni sa te fută,nici măcar sa-ti dea o muie.Din cand in cand mai gasesti câte-un rătăcit d’asta cu vreo fantezie bolnavă....

intru totul de acord cu tine, stimabile... nu vor sa ma futa dar sa le pun bucile pe fata in timp ce ii umplu de respect (a se citi "flatulenta"/basini/gaze), vor ... nu ti se pare cam "strange"? prefera sa miroasa basinile puturoase ale unei babute decat basinile parfumate ale unei tinerici =)) 

• Like 1
Link spre comentariu

intru totul de acord cu tine, stimabile... nu vor sa ma futa dar sa le pun bucile pe fata in timp ce ii umplu de respect (a se citi "flatulenta"/basini/gaze), vor ... nu ti se pare cam "strange"? prefera sa miroasa basinile puturoase ale unei babute decat basinile parfumate ale unei tinerici =))

Daca asta vor bolnavii,asta dă-le!Câte femei nu si-ar dori sa facă bani in modul asta,fără sa fie atinse,slobozite,muite
  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Daca asta vor bolnavii,asta dă-le!Câte femei nu si-ar dori sa facă bani in modul asta,fără sa fie atinse,slobozite,muite

eee , nici chiar asa, mie mi ciuda cand vreunu nu apuca sexu normal( se termina la oral in 5-10 minute) :rant

mie imi place sa ma f@t :feet , ioi ioi :iagree

• Like 4
Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ai stat la noada ei sa dai bilete ?

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...