pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Am reusit sa dorm in reprize... numai cosmaruri oribile.Ma dor oasele, ma simt obosita...Sa va spun ceva, poate nu stiati, la intreruperea brusca a medicatiei antidepresive, cu pastile de somn, intri in sevraj!Astept sa-mi treaca.Trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca dorm atunci cand pot, nu zilnic ca orice om normal, decat sa-mi distrug corpul si mintea cu pastile.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 27, 2019 Nu este sevraj in sensul traditional al cuvantului.Ii spune sindrom de discontinuitate.Orice om normal nu intrerupe medicatia brusc, ci gradual, timp de minimum 4 saptamani. Peste 2-3 saptamani depresia va recidiva. Tu, in loc sa incerci metode alternative, prin care sa combati efectele adverse, iar te-ai crezut phd-ista. 1 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Nu este sevraj in sensul traditional al cuvantului.Ii spune sindrom de discontinuitate.Orice om normal nu intrerupe medicatia brusc, ci gradual, timp de minimum 4 saptamani.Peste 2-3 saptamani depresia va recidiva. Tu, in loc sa incerci metode alternative, prin care sa combati efectele adverse, iar te-ai crezut phd-ista. Hai ca tu vesnic le stii pe toate... :)Ce metode alternative? Sa iau alte pastile, sa ma duc sa plang la vreo psiholoaga, dau o fuga la plafar?Bag pula in depresie!Stiu ce am de rezolvat si stiu ce am de facut, nu trebuie s-o fac cu zambetul pe buze! 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Era sa uit, este sevraj, atotstiutorule!Pastilele gen Diazepam sau Xanax fac parte din alt grup de pastile, iar mie imi dadeau si 3 pe zi, de darnici ce erau.Drogatii de heroina le papa ca pe bomboane.La externare era una singura sa nu le iau pe toate.Psihiatrii nostri zici sa sunt traficanti de altfel de droguri!Nu te anunta nimeni ca ramai impotent sau ca o sa te chinui o gramada pana te obisnuiesti fara ele...Eu spun Punct!O saptamana ii dau corpului sa-si revina, iar psihic oricum sunt atenta daca vad ca ma duc la vale...Pastreaza-ti sftaturile pentru idioti!Una din conditii la intreruperea tratamentului este sa devii nervos, nu vrei sa afli ce fac eu la nervi.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 27, 2019 Tu ar trebui sa intelegi doua chestii.1.Depresia este un dezechilibru chimic la nivelul receptorilor.Nu are rost sa tin prelegeri. 2.Esti total ignoranta in acest domeniu.De fapt, esti cam afon la orice. Cand vei accepta, ca ai o viata de rahat si cand vei inceta sa mai crezi, ca poti tu sa transferi din necazurile tale altor persoane, doar ca sa simti, ca rahatul in care te scalzi are vreun sens sau sa simta si ei ceva din nefericirea ta, atunci poti sa incepi recuperarea. Ti-o zic cu toata compasiunea, pe care pot sa o am in haznaua asta. 1 1
jaycee Reputație: 1758 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 27, 2019 Am reusit sa dorm in reprize... numai cosmaruri oribile.Ma dor oasele, ma simt obosita...Sa va spun ceva, poate nu stiati, la intreruperea brusca a medicatiei antidepresive, cu pastile de somn, intri in sevraj!Astept sa-mi treaca.Trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca dorm atunci cand pot, nu zilnic ca orice om normal, decat sa-mi distrug corpul si mintea cu pastile. alcool deloc , eu asa am facut
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Tu ar trebui sa intelegi doua chestii.1.Depresia este un dezechilibru chimic la nivelul receptorilor.Nu are rost sa tin prelegeri.2.Esti total ignoranta in acest domeniu.De fapt, esti cam afon la orice. Cand vei accepta, ca ai o viata de rahat si cand vei inceta sa mai crezi, ca poti tu sa transferi din necazurile tale altor persoane, doar ca sa simti, ca rahatul in care te scalzi are vreun sens sau sa simta si ei ceva din nefericirea ta, atunci poti sa incepi recuperarea. Ti-o zic cu toata compasiunea, pe care pot sa o am in haznaua asta. Tu crezi ca m-ai gasit vulnerabila si ti-ai facut loc? :) Gresit!Nicicand nu am fost mai puternica ca acum!Depresia mea este una logica, bine intemeiata, dezechibru pe ma-ta, arogantule! Traieste in globul tau inchis si nu accepta ca se poate si altfel, doar tu ma cunosti mai bine dact m-am studiat eu toata viata, nu-i asa? :) alcool deloc , eu asa am facut Daca zice unul ceva, hai si restul.Nu te supara, dar am obosit sa tot spun lumii ca nu beau zilnic. 1
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Aprilie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Aprilie 27, 2019 Tu crezi ca m-ai gasit vulnerabila si ti-ai facut loc? :) Gresit!Nicicand nu am fost mai puternica ca acum!Depresia mea este una logica, bine intemeiata, dezechibru pe ma-ta, arogantule! Traieste in globul tau inchis si nu accepta ca se poate si altfel, doar tu ma cunosti mai bine dact m-am studiat eu toata viata, nu-i asa? :) Daca zice unul ceva, hai si restul.Nu te supara, dar am obosit sa tot spun lumii ca nu beau zilnic. Nici eu nu beau zlnic, dar si cand beau... 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Nici eu nu beau zlnic, dar si cand beau... :laugh2 :laugh2 :laugh2Ma bufneste rasul, dar mi-e si rusine cand imi amintesc cat aberam pe aici cand o luam pe ulei zdravan... :laugh2 :blushing2
jaycee Reputație: 1758 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 27, 2019 si eu am renuntat la antidepresive brusc , stiu cum este si cu visele - voiam sa spun ca nu tb alcool deloc macar sase luni :) 1
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Aprilie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Aprilie 27, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2Ma bufneste rasul, dar mi-e si rusine cand imi amintesc cat aberam pe aici cand o luam pe ulei zdravan... :laugh2 :blushing2 Cand beau ma bagi sub masa, asta am vrut sa zic. Ai grija ca te prind din urma! 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Cand beau ma bagi sub masa, asta am vrut sa zic. Ai grija ca te prind din urma! Neah, nu mai am antrenament, la cateva pahare ma gasesti dormind. :laugh2 si eu am renuntat la antidepresive brusc , stiu cum este si cu visele - voiam sa spun ca nu tb alcool deloc macar sase luni :) :iagreeAm "reusit" sa nu dorm o luna, nu exagerez, ramaneam in semi-somn, nu am baut deloc atunci.Certuri, chestii, pe langa asta... Incepuseram sa aud si sa vad lucruri inexistente...Daca pretul unui somn bun, este o betie, fie! :hug1
jaycee Reputație: 1758 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 27, 2019 nu prea se poate cu toti sacii in caruta :)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 27, 2019 Hai ca tu vesnic le stii pe toate... :)Ce metode alternative? Sa iau alte pastile, sa ma duc sa plang la vreo psiholoaga, dau o fuga la plafar?Bag pula in depresie!Stiu ce am de rezolvat si stiu ce am de facut, nu trebuie s-o fac cu zambetul pe buze!Cucoana,asculta la Misskin ca omul stie,a trecut prin depresii crunte cand a fost parasit de chinezoi. 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 nu prea se poate cu toti sacii in caruta :) Doar nu am de ales, uneori "trebuie" este suficient. ;)Am vazut de ce sunt in stare terapeutii, poate am avut ghinion, o fi si unii buni, dar eu nu mai incerc. Cucoana,asculta la Misskin ca omul stie,a trecut prin depresii crunte cand a fost parasit de chinezoi. De asta are, saracu', atatea cunostinte la subiect... :) 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 27, 2019 Fă Amy,la Spitalul 9 nu erai tu cumva star aplaudat frenetic de către doctori şi influensăriță ptr colegele de la dilibau? Cum le zice la ăştia...trend setterşi. Aloo, Obregia, tu nu găteşti nika bun astăzi? Bp în mânuțele tale iscusite de gospodiniță, ălea de le duci la gură când tuşeşti sau caşti... :))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Fă Amy,la Spitalul 9 nu erai tu cumva star aplaudat frenetic de către doctori şi influensăriță ptr colegele de la dilibau? Cum le zice la ăştia...trend setterşi. Aloo, Obregia, tu nu găteşti nika bun astăzi? Bp în mânuțele tale iscusite de gospodiniță, ălea de le duci la gură când tuşeşti sau caşti... :))) Orez cu legume, nu astept oaspeti.Mare lucru ca am mancat macar ceva azi, ieri deloc.A fost dezamagirea vietii mele sa vad ca persoana responsabila de creierul meu, isi bate joc de el!Dai in niste efecte secundare si fizic de.... :no2Stii ceva? Nebun esti sau nu esti, pastilat sau ba! Inca stau bine! :laugh2 :rax2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2019 Postat Aprilie 27, 2019 Ce ma framanta de o vreme:cum pot unii sa extragă miezul (sâmburele) din măslină, apoi s-o umple cu diverse chestii. Dar nu înțeleg! :no2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 27, 2019 Ce ma framanta de o vreme:cum pot unii sa extragă miezul (sâmburele) din măslină, apoi s-o umple cu diverse chestii. Dar nu înțeleg! :no2Cam la fel cum extragi tu diverse fluide din pizda. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 27, 2019 Ce ma framanta de o vreme:cum pot unii sa extragă miezul (sâmburele) din măslină, apoi s-o umple cu diverse chestii. Dar nu înțeleg! :no2Există o chestie cu care se pot extrage sâmburii din diverse chestii, inclusiv măsline. Se găsesc la orice raion de lucruri pt. bucătărie din magazine. 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 27, 2019 Nu exista depresie "logica", asta este o aberatie.Ca mai toate bolile psihice, este un ansamblu de factori externi, dar si predispozitie genetica, iar tu indeplinesti criteriile, la prima vedere. Nu am sa explic acum etiologia si patogenia depresiei si nici nu am sa insir elemente din viata ta, expuse de tine, care te fac candidat pentru depresie.Tu intelege, ca depresia se trateaza, intra in remisie, pentru ca totul se rezuma la receptori, serotonina si, nu in ultimul rand, psihoterapie comportamentala, asta in cazurile usoare. Pe tine te-au indopat cu Diazepam, pentru ca esti anxioasa, cand puteau sa-ti dea Pregabalina. Iar ce descrii tu sunt simptome clare ale sindromului de discontinuitate, eu te sfatuiesc, sincer, sa reiei tratamentul, pentru ca depresia va recidiva, prabusirea va fi mai adanca, iar recuperarea mai anevoioasa. De unde stiu aceste lucruri? Am vandut medicamente din China celor de la SLAM. Din fericire, am schimbat domeniul. M-am facut debarasator pe fregata pakistaneza. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Nu mai citesc prostiile tale, sa-ti fie clar!Este o diferenta iuntre a fi deprimat pentru ca esti bolnav psihic si pentru ca ai motive reale pentru depresie!Pa, futu-ti gatul ma-tii de schizofrenic, nu intelegi civilizat!
pussy_killer Reputație: 138 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Aprilie 27, 2019 Ce ma framanta de o vreme:cum pot unii sa extragă miezul (sâmburele) din măslină, apoi s-o umple cu diverse chestii. Dar nu înțeleg! :no2Âși bagă pula-n ele (dânsele). Restu/s detalii. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 A inviat sau mai are? :)Nu am decat 4 biserici in zona... :laugh2
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2019 Nu exista depresie "logica", asta este o aberatie.Ca mai toate bolile psihice, este un ansamblu de factori externi, dar si predispozitie genetica, iar tu indeplinesti criteriile, la prima vedere. Nu am sa explic acum etiologia si patogenia depresiei si nici nu am sa insir elemente din viata ta, expuse de tine, care te fac candidat pentru depresie.Tu intelege, ca depresia se trateaza, intra in remisie, pentru ca totul se rezuma la receptori, serotonina si, nu in ultimul rand, psihoterapie comportamentala, asta in cazurile usoare. Pe tine te-au indopat cu Diazepam, pentru ca esti anxioasa, cand puteau sa-ti dea Pregabalina. Iar ce descrii tu sunt simptome clare ale sindromului de discontinuitate, eu te sfatuiesc, sincer, sa reiei tratamentul, pentru ca depresia va recidiva, prabusirea va fi mai adanca, iar recuperarea mai anevoioasa. De unde stiu aceste lucruri? Am vandut medicamente din China celor de la SLAM. Din fericire, am schimbat domeniul. M-am facut debarasator pe fregata pakistaneza.În primul rând, Medicamentele nu ajută. Tratează efectul, asta în cel mai fericit caz. Niciodată un medicament nu poate trata Cauza depresiei sau anxietății. Dacă vrei să ieși să din depresie , ai de lucrat tu cu tine , cu Sinele tău. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum