Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento

De fapt, nu vreau nimc, doar să te fac să înțelegi că ai grave probleme. Nu m-ar interesa, dacă nu ai deranja prin ceea-ce faci. Nu e nevoie să donezi bani, ci să-i folosești pentru propria eventuală însănătoșire. Capisci?

Nu stiam ca stai la pula mea sa vezi ce si cat fut de imi contorizezi timpul pe forum. Cate postari am facut azi ? in compartie cu 48291 de postari ale tale. Sa stii ca exista viata in afara forumului mosulica depresiv si complexat. In ce polemici am intrat de mentionezi asta in postarea ta ? Te cheama Dabija ? care te fute grija de altii ? Mosule esti cel mai ranchinos lingau pupirincurist limbist care l-am putut intalni pe acest forum virtual, il intreci detasat pe Dolores. Te bagi mereu aiurea in seama, macar daca ai face-o cu folos, dar nu e cazul pentru ca inteligenta ta te tradeaza. Te mai crezi si amuzant ? razi la glumele tale singur ? aham.

Nu vrei sa ma mustrezi cu suta ta de recenzii ? cu bomboanele si cu florile tale luate din Piata Obor cand mergi la copile mino re ? :)

• Like 9
Link spre comentariu

De fapt, nu vreau nimc, doar să te fac să înțelegi că ai grave probleme. Nu m-ar interesa, dacă nu ai deranja prin ceea-ce faci. Nu e nevoie să donezi bani, ci să-i folosești pentru propria eventuală însănătoșire. Capisci?

Băiete, nu am postat referitor la ce ai zis, ci cum ai zis/scris! Asta o fac cu mulți semidocți și semianalfabeți, în cazul tău fiind vorba și de analfabetism funcțional

Hai, că vă las, a început Liverpool-Chelsea!

Tocmai ce ai confirmat inca o data ca esti pedofiI =)))
  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Ei, ce Napoleon Bonaparte, enigme legate de moartea lui JFK si Elvis Presley, ce subiecte referitoare la Interventia CIA in Panama din 1988, Razboiul din Afganistan, explozia atomica din Arhangelsk de sambata ???

Nu dom'le, Picon ! 

Picon in stanga, Picon in dreapta. 

Daca vreodata va veni la putere un presedinte sau sef de Guvern care stie de existenta nimfomane.com, si isi la schimba numele in Iosif Ivanovici Picon sau Gabriela Picon sau Picon Constantinescu-Picon, oare unii isi vor face harakiri ?

Intreb si eu (da, ca prostu' :) )

• Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ei, ce Napoleon Bonaparte, enigme legate de moartea lui JFK si Elvis Presley, ce subiecte referitoare la Interventia CIA in Panama din 1988, Razboiul din Afganistan, explozia atomica din Arhangelsk de sambata ???

Nu dom'le, Picon ! 

Picon in stanga, Picon in dreapta. 

Daca vreodata va veni la putere un presedinte sau sef de Guvern care stie de existenta nimfomane.com, si isi la schimba numele in Iosif Ivanovici Picon sau Gabriela Picon sau Picon Constantinescu-Picon, oare unii isi vor face harakiri ?

Intreb si eu (da, ca prostu' :) )

asa este Lopixe cand bagi in seama toti prostii fuduli, noi sa fim sanatosi  ;)

• Like 5
Link spre comentariu

ce vrei defapt badie ? ce 2 forumuri ? care iti este suferinta badie ? nu am donat niciodata bani persoanelor care sufera de dementa, dar poate fi un inceput

Auzi mă popândăule, te-am băgat io în seamă ? Vezi-ți mă dreak de treaba ta, ai înțeles ? 

Link spre comentariu

Auzi mă popândăule, te-am băgat io în seamă ? Vezi-ți mă dreak de treaba ta, ai înțeles ? 

te-am bagat in seama cu ceva cerrone ? iar ma chemi la interval smardoiule ?

• Like 7
Link spre comentariu

Madi, nu fi emo.

Tavaleste-te cu vreun tanar, fa miscare, incearca sa bei apa.

Totul e simplu.

Filofteio, scuza-ma ca-ti spun asa, dar in ochii mei tu nu esti barbat, eu ma zbat de o buna bucata de timp sa rezolv ceva...

M-am obisnuit de-a lungul timpului ca orice fac trebuie sa fie greu, nu am nimic de reprosat nimanui. Trebuie sa existe un echilibru, altfel daca nu aveam piedici, tanc rusesc fiind...

Ce nu inteleg este placerea ta de a ma sicana cu tampenii. 

Te ajuta sa te simti mai bine? Sper. Pentru ca mie nu-mi faci nici bine, nici rau, doar ma uit la comentariile tale ca la scaparile unui turbat, total paralel cu realitatea.

Ti-am promis ca te ignor, ti-am ignorat aberatia, dar cauta sa vezi unde a ratat natura la tine.

• Like 1
Link spre comentariu

Filofteio, scuza-ma ca-ti spun asa

Madi, nu trebuie sa-ti ceri scuze, pentru ca ma simt aiurea. Acum chiar nu-s ironic.

De ce nu-s barbat, totusi. Nu ca m-ar deranja ideea, dar vreau sa stiu cum arat in imaginatia ta.

Arunca o varsta, o inaltime, o greutate si ce mai doresti tu. Un semn de carte, un trifoi, un penis roz.

Link spre comentariu

Madi, nu trebuie sa-ti ceri scuze, pentru ca ma simt aiurea. Acum chiar nu-s ironic.

De ce nu-s barbat, totusi. Nu ca m-ar deranja ideea, dar vreau sa stiu cum arat in imaginatia ta.

Arunca o varsta, o inaltime, o greutate si ce mai doresti tu. Un semn de carte, un trifoi, un penis roz.

Amada, repet: Madi vine de la Madalina.

Poate pricepi pana la urma ca am un nume si personalitate.

Nu mi-am pus problema de felul cum arati, nu m-a interesat. O spun la modul cel mai serios, fie ca nu-ti place.

Link spre comentariu

Iti zic cum mama naibii vreau, Madi. Si ai face bine sa inceapa sa-ti placa, pentru ca n-o sa ma opresc.

Pe cine mama naibii intereseaza ce-mi place? Asta e argumentul tau forte?

Draga, nimeni nu da un scuipat pe ce-i place altuia.

Tu nu dai pe ce-mi place mie sa cred, eu nu dau pe ce spui tu despre mine, dar hai oricum, pentru increderea in adevarul din tine.

Nu-s barbat, poftim. Is o fetita dragalasa.

Madi :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...