Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Ai și dus langa șezlong?

si, curge gheață direct. :)
Postat

Banii ca banii...dar eu vorbesc de control!

Ce control, draga? Nu pricep :)

Adica nu stiu actionarii ce fac aia de pe linia de productie? As fi uimit.

Fosilele alea batrane stiu cam tot.

Am pufait ceva vreme, admit. Cea mai proasta decizie pe care am luat-o.

Mai bine caram bolovani in carca, in timp ce un magar ma f.tea in cur.

Pentru 10 lei pe zi.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

😌

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Contrariat. Cât de distrus poți să fii, ca să stai la ora 4 noaptea să dai minusuri? 

'aidepulamea!  :slap2

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Ce i-am amorsat pe lachei! Lol!

Și cum se simt ei, că nu despre ei ziceam!

'aidepulamea!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator renesmee
Postat

Pur și simplu o ador pe fata asta ..

Vizitator picard91
Postat

Lumea de pe Nimfomane ? Un fel lume din Mad Max. Cand o sa apara Mad Max pe Nimfomane.... nu stiu pe unde o sa ne gasim scapare... ! :)

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Lumea de pe Nimfomane ? Un fel lume din Mad Max. Cand o sa apara Mad Max pe Nimfomane.... nu stiu pe unde o sa ne gasim scapare... ! :)

picarde, 

de ce-mi amintesti ca ala s-a sinucis?

PS: bun film. charlize theron tunsa scurt, boita pe la ochi, instant boner, desi eu nu prea halesc blondele :)

Vizitator picard91
Postat

picarde, 

de ce-mi amintesti ca ala s-a sinucis?

PS: bun film. charlize theron tunsa scurt, boita pe la ochi, instant boner, desi eu nu prea halesc blondele :)

Ups !!! :( Uitasem de asta... Sorry ! :(

• Minus 2
Postat

Darnic. Doresc să ofer unei persoane de vârsta a treia o strachină de fasole. Știți vreun hodorog în nevoie?

• Minus 1
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Mai am puține până la o mie, până când deleteasca-se și ăsta.

Guriță slobodă, să înțeleg că a fost pe bune mărturisirea tha că la 1000 de postări îți ștergi (iar) contul și o iei de la capăt??

Păcălici de sub fusta  femeilor rubensiene, cine ți-a spus că eşti fostul user Jack K, tot ăla îți va spune şi despre noul nick că eşti fostul nick lovingboy... Have a little faith in us!

Ești ușor de trasat, ptr că nu ai nimic de spus înfară de lingincurisme și chit-chat. Clevetești mai rău ca o chiszdă!

Înțelegi? Alien forensic team watches and sees everything. And we"re dressed in black, tonight... :)))

PS. Apropo de black, tu pari exact genul masculului  rahitic din specia păianjenilor măncați de femela Black Widow, după împerechere,TU fiind de 30x mai mic decăt partenera lui... ;)

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

Guriță slobodă, să înțeleg că a fost pe bune mărturisirea tha că la 1000 de postări îți ștergi (iar) contul și o iei de la capăt??

Păcălici de sub fusta femeilor rubensiene, cine ți-a spus că eşti fostul user Jack K, tot ăla îți va spune şi despre noul nick că eşti fostul nick lovingboy... Have a little faith in us!

Ești ușor de trasat, ptr că nu ai nimic de spus înfară de lingincurisme și chit-chat. Clevetești mai rău ca o chiszdă!

Înțelegi? Alien forensic team watches and sees everything. And we"re dressed in black, tonight... :)))

PS. Apropo de black, tu pari exact genul masculului rahitic din specia păianjenilor măncați de femela Black Widow, după împerechere,TU fiind de 30x mai mic decăt partenera lui... ;)

mic și al dreaq. Stai, erea sa uit, ios Dreaq.

Ușor de trasat, aide :) mea. Bă, și câte eforturi fac eu să mă ascund numai sub titluri din spn.

Ne vedem dăpă următorul vessel.

Mai bine așa. La tine e invers, te ia miliția, ca zice că umbli cu mi nori.

Vizitator loving boy
Postat

X2

• Oras:pe tron
  • Oras:pe tron
Postat

Te duce capul sa muncesti altceva in afara de santier? 

Stai cuminte, de maine vin in patru labe acasa, asta am ales, altfel puteam sta la birou pe scaun.

Ce-mi place cand va plangeti ca ultimele pizde! Viata e grea?! Nu-mi vine sa cred!

normal dar am picat bacul si tata m-a luat pe santier sa lucrez la firma lui pana dau in toamna dinou acum na-m ce sa fac trebuie sa dau glet si sa car saci de ciment pt taica-miu..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...