Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Omule ai un misto mult prea fin din ce am vazut la adresa lor ...De asta fac si eu o ironie nu te cred in halu in care sa te afisezi cu vreuna din ele ;)

Tu nu ai cum să faci vreo ironie. Tu însuți ești o ironie... a sorții.
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Mmm, o zi buna incepe cu o amiaza perfectă...o tartă si o cafea pe gustul meu!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

O soferita este oprita pentru control si pusa sa sufle in fiola 

Nedumerita pentru ca nu i se mai intamplase il intreaba pe agent

Si cand o bag in gura trebuie sa va privesc in ochi sau cum?

Politistul raspunde

Sufla cucoana in fiola si taci 

• Like 2
Link spre comentariu

O soferita este oprita pentru control si pusa sa sufle in fiola 

Nedumerita pentru ca nu i se mai intamplase il intreaba pe agent

Si cand o bag in gura trebuie sa va privesc in ochi sau cum?

Politistul raspunde

Sufla cucoana in fiola si taci

Am râs.
  • Minus 5
Link spre comentariu

πCoane fa-ti un selfie cu ranjetul tau imens care ne indeamna la consens

Românul s-a născut poet, după cum se vede. 

Iarași furi idei și postări?

Supozitorule, iar te mâncă-n cur, văd!

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Aicisea

Românul s-a născut poet, după cum se vede. 

Supozitorule, iar te mâncă-n cur, văd!

De multe ori cand vad postarile tale imi vin in minte cuvintele lui Lion Feuchtwanger:
"Omul are nevoie de doi ani pentru a invata sa vorbeasca si de saizeci de ani ca sa invete sa taca."
Nu o sa pricep niciodata de ce insisti cu atata ardoare sa iti pui in lumina lipsurile intelectuale si de caracter.
  • Like 7
Link spre comentariu

De multe ori cand vad postarile tale imi vin in minte cuvintele lui Lion Feuchtwanger:
"Omul are nevoie de doi ani pentru a invata sa vorbeasca si de saizeci de ani ca sa invete sa taca."
Nu o sa pricep niciodata de ce insisti cu atata ardoare sa iti pui in lumina lipsurile intelectuale si de caracter.

Dacă tot te dai intelectual de net, măcar învață din ce citești și învață să-ți vezi de lungul nasului, să dai curs celor citite, cum ar fi citatul de mai sus. Nu ești decât un mațe-fripte care își pierde timpul pe aici, atacând, jignind, mințind, făcând haos, dintr-o ciudoșenie greu de înțeles. Forumul ar fi un loc mai respirabil fără specimene de teapa ta și fără prezența voastră fetidă. Urmează o nouă banare, un nou cont plătit, iar tu nu înțelegi un luru simplu: ești în plus și nedorit. 

• Minus 4
Link spre comentariu

Nu te mai strofoca cu el  :laugh2 E exemplu in carne si oase al vorbei Orice om ii este greu atunci cand nu ii este usor!!!  

• Like 4
Link spre comentariu

Dacă tot te dai intelectual de net, măcar învață din ce citești și învață să-ți vezi de lungul nasului, să dai curs celor citite, cum ar fi citatul de mai sus. Nu ești decât un mațe-fripte care își pierde timpul pe aici, atacând, jignind, mințind, făcând haos, dintr-o ciudoșenie greu de înțeles. Forumul ar fi un loc mai respirabil fără specimene de teapa ta și fără prezența voastră fetidă. Urmează o nouă banare, un nou cont plătit, iar tu nu înțelegi un luru simplu: ești în plus și nedorit. 

Vorbesti prea des despre inteligenta si intelectuali. Adica exact ceea ce iti lipseste si nu vei fi vreodata.

• Like 6
Link spre comentariu

picon este de fapt un troll mojic care distruge topicele fetelor cu acordul Conducerii asta e problema de fond.

picon este fix ce spune despre altii, si guiță necontenit, il doare, dar conducerea il va rasplatii cu premiul cel mare "trolul anului' si poata odata cu premiul il si baneaza ca sa se restabileasca normalitatea pe forum

• Like 5
Link spre comentariu

Nu te mai strofoca cu el  :laugh2 E exemplu in carne si oase al vorbei Orice om ii este greu atunci cand nu ii este usor!!!  

Tu mai treci pe la școală, băiețică! 

Vorbesc prea des despre inteligenta si intelectuali. Adica exact ceea ce imi lipseste si nu voi fi vreodata.

eu sunt de fapt un troll mojic care distruge topicele fetelor cu acordul Conducerii asta e problema de fond.

Ai dreptate, dar și tu ar trebui să mai treci pe la școală. 

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...