siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Minunat. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 #lamulcieani 2020 :) https://media.stiridiaspora.ro/image/201912/w460/urare_anul_nou_2020_sri_serviciul_roman_de_informatii_fb.jpg Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 31, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2N-am cu cine, de ce as supune saracuta la smuls de par din radacina... Stii cum e?! :rax2 :laugh2Давно никто не засаживал ей в киску крепкий хуйзачем ??почему?? Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 La mulți ani tuturorŞi ție, Măduțo Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Sa intrati cu bine, toti, in noul an ! La cat mai multi ani fericiti, tuturor ! 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 https://newyear2020.website/wp-content/uploads/2019/08/5d3a081b9b2d4.png 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Fetele, iubiti mai mult si nu va mai lasati prostite in 2020 ! Pup ! :) :) Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 implinit Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Sa intrati cu bine, toti, in noul an ! La cat mai multi ani fericiti, tuturor !Multumim!!! La fel iti dorim!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 La Multi Ani 2020 ! Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Rupta. Peste program nu au dat un leu in plus! :slap2Sa se mai duca cine vrea, la 2021 sarbatoresc! Cacati! :blushing2 :256 Link spre comentariu
danut121 Reputație: 93 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Rupta. Peste program nu au dat un leu in plus! :slap2Sa se mai duca cine vrea, la 2021 sarbatoresc! Cacati! :blushing2 :256De ce nația Nostra de romanii este asa? Atat de rai am ajuns sa consumam numai ce primim? Sau suntem prostii si am uitat sa ne trăim viața?Mulțumesc eu in numele zgarcitilor pentru serviciile oferite! Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 De ce nația Nostra de romanii este asa? Atat de rai am ajuns sa consumam numai ce primim? Sau suntem prostii si am uitat sa ne trăim viața?Mulțumesc eu in numele zgarcitilor pentru serviciile oferite! Multumesc frumos! :hug1Am fost complimentata de clienti, pacat ca angajatorul nu stie ce pierde...In fine.Un an nou superb ca sufletul tau! :) 1 Link spre comentariu
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Multumesc frumos! :hug1Am fost complimentata de clienti, pacat ca angajatorul nu stie ce pierde...In fine.Un an nou superb ca sufletul tau! :)Da-ti demisia,patronul nu te merita.Lasa-l sa isi smulgă parul din cap când v-a realiza ce om valoros a pierdut 1 Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Da-ti demisia,patronul nu te merita.Lasa-l sa isi smulgă parul din cap când v-a realiza ce om valoros a pierdut :*Am fost deja la un hotel cu multe stele... Intrarea nu e usoara, dar am o sansa. ;) Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 :*Am fost deja la un hotel cu multe stele... Intrarea nu e usoara, dar am o sansa. ;)Meseria e bratara de aur :) Poate unii voiau sa vada curva moarta si drac mort Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Meseria e bratara de aur :) Poate unii voiau sa vada curva moarta si drac mort :laugh2 Ar trebui sa creada ca le alearga moartea... :laugh2 :hug1Prea multe vrajeli avem in Bucuresti, ma multumeam cu vrabia din mana daca era reala... Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 :laugh2 Ar trebui sa creada ca le alearga moartea... :laugh2Eeeei... alearga la viteza Amada, n-am ce sa zic... Patronul tau chiar e Scaraoschi :) Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Eeeei... alearga la viteza Amada, n-am ce sa zic... Patronul tau chiar e Scaraoschi :) :laugh2Am invatat de la cei mai buni... Cat de terminat nu ar fi cineva, cat de nepasator, are un loc slab pe care calc la iesire...Eu nu stiu sa pierd. Dau tot ce am cand e cazul, distrug tot ce are, daca e cazul...Sunt pe cont propriu de la 5 ani, ma bufnea rasul cand baiatul mamei credea ca ma dreseaza... :laugh2Vreau sa iubesc macar inca o singura data... am de a face cu...Job gasesc, nu muncesc cei care nu vor. Link spre comentariu
toleranta_o Reputație: -7 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 :*Am fost deja la un hotel cu multe stele... Intrarea nu e usoara, dar am o sansa. ;)Sper că nu de Rin e vorba. Neah, acolo e uşoară "intrarea" :))) Pfff,din prima zi a anului păcatuiesc cu gândul. Să-mi fie ruşine! Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 :laugh2Am invatat de la cei mai buni... Cat de terminat nu ar fi cineva, cat de nepasator, are un loc slab pe care calc la iesire...Eu nu stiu sa pierd. Dau tot ce am cand e cazul, distrug tot ce are, daca e cazul...Sunt pe cont propriu de la 5 ani, ma bufnea rasul cand baiatul mamei credea ca ma dreseaza... :laugh2Vreau sa iubesc macar inca o singura data... am de a face cu...Job gasesc, nu muncesc cei care nu vor.Daca vrei sa iubesti si sa simti ca traiesti cel mai frumos ar fi prin California... :laugh2 Acolo e mereu primavara. Pe aici e iarna si e foamea mare. Ca tot zici ca ai invatat de la cei mai buni. Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Sper că nu de Rin e vorba. Neah, acolo e uşoară "intrarea" :))) Pfff,din prima zi a anului păcatuiesc cu gândul. Să-mi fie ruşine! Nu. E sub, prea sub.Dar acomodeaza fete la care si eu as fi mers, daca nu erau curve cu ochii pe ceas... Daca vrei sa iubesti si sa simti ca traiesti cel mai frumos ar fi prin California... :laugh2 Acolo e mereu primavara. Pe aici e iarna si e foamea mare. Ca tot zici ca ai invatat de la cei mai buni. Trebuie sa bat mile pentru...Dreamul ala este pentru idioti daca femeia tot local se cauta...Sorry, trantesc ce cred. Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Am peste un an fara sex...Nu-mi lipseste.Nu sexul.Ba ce am citit aici m-a scarbit.Ratati,obsedati de pizda! Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Trebuie sa bat mile pentru...Dreamul ala este pentru idioti daca femeia tot local se cauta...Sorry, trantesc ce cred. Nu se cauta nici local nici international :) Te trezesti ca iti pica precum o caramida in cap. Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Nu. E sub, prea sub.Dar acomodeaza fete la care si eu as fi mers, daca nu erau curve cu ochii pe ceas... Trebuie sa bat mile pentru...Dreamul ala este pentru idioti daca femeia tot local se cauta...Sorry, trantesc ce cred.Amada, de ce nu te apuci de facut bani tu singurica, fara sa ai nevoie sa fii sclava cuiva ? :) Olympus Pen E-PL9, un aparat foto mai de domnisoare, dar foarte performant ! ;) https://www.olympuspassion.com/wp-content/uploads/2019/07/Desyaque-Jaay.jpg Maxim 2500 Ron, nu e asa scump. Zic si eu, nu dau cu parul (da tu daca vrei dar ai avea o ocazie buna sa incepi 2020 intr-o nota optimistica). Doar zic.... :blushing2 :blushing2 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum