Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Te enervasi , de ai trecut din nou la injuraturi de parinti ?

MM sa i te adresezi  aleia care a dat nastere unui p_edofil libidinos , eventual sa-i lasi si un buchet de flori pe mormant , drept multumire .

Lasa-l ma ca el ne trage pe noi de urechi ca suntem nesimtiti analfabeti si toate alea da la domnia lui in ograda nu se pune in discutie 

Deh pana la urma si vb aia ...Sa moara si capra vecinului 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Te enervasi , de ai trecut din nou la injuraturi de parinti ?

MM sa i te adresezi  aleia care a dat nastere unui p_edofil libidinos , eventual sa-i lasi si un buchet de flori pe mormant , drept multumire .

Prostovane, 10 mm = zece milimetri, adică diametrul creierașului tău! Ai înțeles, bă, 10 mm?

Lasa-l ma ca el ne trage pe noi de urechi ca suntem nesimtiti analfabeti si toate alea da la domnia lui in ograda nu se pune in discutie 

Deh pana la urma si vb aia ...Sa moara si capra vecinului 

Tu ești mai bine dotat: 11 mm. 

Am lucrat la uzina Steagu Rosu vreo cativa ani daca au inchis.o ce vina am ? 

O singură vină, că ești un prost neșcolit. 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Prostovane, 10 mm = zece milimetri, adică diametrul creierașului tău! Ai înțeles, bă, 10 mm?

Asta e domle nu toti e cu posibilitati materiale pe lumea asta 

Link spre comentariu

Degeaba poti sa ai si 50 chestia  e sa se scoale in anumite situatii ori pe tine te a iertat viata de grija asta 

Link spre comentariu

Asta e domle nu toti e cu posibilitati materiale pe lumea asta 

De aceea, ar trebui să stai în banca ta!

Degeaba poti sa ai si 50 chestia  e sa se scoale in anumite situatii ori pe tine te a iertat viata de grija asta 

Era vorba de creiaraș, prostălăule! 

Mai bine înghițea!

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

De aceea, ar trebui să stai în banca ta!

Era vorba de creiaraș, prostălăule! 

Mai bine înghițea!

Tu vb care dupa ce a scuipat de beata ce era a picat in moaca cu galusca n flegma?

Link spre comentariu

Cum o fi cu sexu asta...? Amada, tu ești sigură că ai activat în domeniu ?

Așteptam de la o doamnă matură sa ne lumineze și pe noi :)

Mie imi este mai usor sa ignor pentru ca nu ma trezesc sculata zilnic, ci doar uneori... Sunt 2 perioade pe luna cu exces de hormoni, dar deseori preocuparea psihica depaseste nevoia fizica...

Am nevoie ca oricare altul/a, pot sa nu daca e cazul. 

:hug1

OT: In medical. S-a revoltat piciorul drept, iar la urgenta au ras de mine si mi-au spus ca sunt perfect sanatoasa! Cred ca-mi imaginez de niste zile ca nu pot calca fara sa-mi vina sa injur de durere... Medicina romana nu m-a dezamagit nici acum! ;)

Link spre comentariu

Mie imi este mai usor sa ignor pentru ca nu ma trezesc sculata zilnic, ci doar uneori... Sunt 2 perioade pe luna cu exces de hormoni, dar deseori preocuparea psihica depaseste nevoia fizica...

Am nevoie ca oricare altul/a, pot sa nu daca e cazul. 

OT: In medical. S-a revoltat piciorul drept, iar la urgenta au ras de mine si mi-au spus ca sunt perfect sanatoasa! Cred ca-mi imaginez de niste zile ca nu pot calca fara sa-mi vina sa injur de durere... Medicina romana nu m-a dezamagit nici acum! ;)

Vorbeste cu Vis ca ea stie... :) e cu fazele Lunii dar e girl talk

Si cu piciorul n-ai ce sa faci, te primeste in spitalul public doar daca esti pe moarte. Eu am mai fost in ultimele luni cu chestii destul de grave si mi-au spus sa iau Ibuprofen... . ca ce e la ei e peste puterile omenesti. Si am fost la mai multe spitale.

Tratament la pat :laugh2

Link spre comentariu

Vorbeste cu Vis ca ea stie... :) e cu fazele Lunii dar e girl talk

Si cu piciorul n-ai ce sa faci, te primeste in spitalul public doar daca esti pe moarte. Eu am mai fost in ultimele luni cu chestii destul de grave si mi-au spus sa iau Ibuprofen... . ca ce e la ei e peste puterile omenesti. Si am fost la mai multe spitale.

Tratament la pat :laugh2

:laugh2

In cazul asta tratamentul e stabilit!  :laugh2

Ce sa vorbesc cu o aiurita, aia si de o femeie se fereste sa fie naturala....  :no2

Teatrul nu ma pasioneaza.

Te-ai facut bine? :)

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Ce sa vorbesc cu o aiurita, aia si de o femeie se fereste sa fie naturala....  :no2

Când ai dureri de picioare ai probleme și cu depresia cel mai probabil. Negativitatea se manifestă în picioare și este și normal, pentru că dacă energia nu curge  către în sus ea coboară. Așa că încearcă să faci puțină yoga, meditație sau ceva ce îți face plăcere. Găsește-ți un hobby, ia-ți un animal de casă și caută bucuria vieții.

Data viitoare când mai simți dureri fizice, încearcă să te duci către interior și să-ți întrebi sinele ce nu este în regulă, de ce anume ar trebui să te detașezi și ce emoții le ții blocate. Durerea funcționează ca un indiciu spiritual că ai nevoie de vindecare la nivel spiritual.

https://femininlasuperlativ.ro/ce-spune-boala-despre-problemele-emotionale/

Link spre comentariu

Nu prea... ma simt ca un pisic calcat de tramvai :)

Sunt internat acasa ca n-am unde in alta parte. Tot la pat.

Dar e bine. Motanii au multe vieti.

Link spre comentariu

Când ai dureri de picioare ai probleme și cu depresia cel mai probabil. Negativitatea se manifestă în picioare și este și normal, pentru că dacă energia nu curge  către în sus ea coboară. Așa că încearcă să faci puțină yoga, meditație sau ceva ce îți face plăcere. Găsește-ți un hobby, ia-ți un animal de casă și caută bucuria vieții.

Data viitoare când mai simți dureri fizice, încearcă să te duci către interior și să-ți întrebi sinele ce nu este în regulă, de ce anume ar trebui să te detașezi și ce emoții le ții blocate. Durerea funcționează ca un indiciu spiritual că ai nevoie de vindecare la nivel spiritual.

https://femininlasuperlativ.ro/ce-spune-boala-despre-problemele-emotionale/

Lopix, ai ramas fara denigrare azi si incerci la mine?

Energia mea este cum trebuie in conditiili date, cu cat mai de cacat devine... cu atat creste sa ma apar si sa am cu ce da peste bot!

Prima criza de picioare a fost la 7 ani, apoi cand a vrut, mai ales la efort aparte...

Ca o muiere ce esti, imi pui citate pentru femei, cand boala este cronica. Ai fi stiut asta daca intrebai inainte sa impui.

Nu prea... ma simt ca un pisic calcat de tramvai :)

Sunt internat acasa ca n-am unde in alta parte. Tot la pat.

Dar e bine. Motanii au multe vieti.

Mai stau 2 zile, nu mai mult si daca nu trece....

In ce zona ai spitalul, mai e vreun loc?  :laugh2

Glumesc.

Multa sanatate!

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Lopix, ai ramas fara denigrare azi si incerci la mine?

Energia mea este cum trebuie in conditiili date, cu cat mai de cacat devine... cu atat creste sa ma apar si sa am cu ce da peste bot!

Prima criza de picioare a fost la 7 ani, apoi cand a vrut, mai ales la efort aparte...

Ca o muiere ce esti, imi pui citate pentru femei, cand boala este cronica. Ai fi stiut asta daca intrebai inainte sa impui.

Mai stau 2 zile, nu mai mult si daca nu trece....

In ce zona ai spitalul, mai e vreun loc?  :laugh2

Glumesc.

Multa sanatate!

In spiritualitate, piciorul drept reprezinta masculinitatea ! :)

Multa sanatate !

Link spre comentariu

In spiritualitate, piciorul drept reprezinta masculinitatea ! :)

Multa sanatate !

Spiritual, cu toate ca nu te-am vazut vreodata... pot sa te ridic si purific din mizeria in care esti, sa detasez factorii negativi de langa tine, sa vindec suferinta ta fata de cei morti sau prezenti, pot multe...

Dar cel care vindeca poate imbolnavi.

Nu ma mai calca pe bataturi, copile!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...