Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Habar nu am. De discutat, nu am discutat cu nimeni și cred că cel mai bine ar fi să-l întrebi pe el, nu pe mine.

O seară bună!

Ba măta !

• Like 1
Postat

Tipic.

Nu are nicio logică să te întrebe de mine, când putea să mă contacteze pe mesagerie. Și nu are nicio logică să gândești că am discutat cu el despre tine, ca apoi să te întrebe de mine.  :slap2

Get a life!  :hihat

Esti ultimul care ar vorbi de logica.

Lumea te "ataca" pentru ca duci lipsa de ea la o varsta cand ai zice ca devii temperat si citesti ce vrea lumea sa spuna, fara subliniere...

Mc hammer , sa spunem, cauta un subiect... Ne.... what ever, te-a gasit pe tine.

Succes in inglodarea ta, pare scopul suprem de la un timp.

Postat

Forget it, am masat.

Ma irita cand fizic... Isi revine.

In alta ordine, e the bestest site!  :laugh2

:blushing2  :girly

• Like 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Forget it, am masat.

Ma irita cand fizic... Isi revine.

In alta ordine, e the bestest site!  :laugh2

:blushing2  :girly

Ca sa nu mai iei la pla, nu e la misto !

Cu Voltaren Emulgel  crema cu extract de curcuma ai incercat ? Cand am avut articulatia umarului rupta, cu clavicula rupta si cu bicepsul si tricepsul rupt in doua locuri (cazatura pe munte, iarna trecuta, intr-o noapte, cand cautam un loc in care sa fotografiez galaxia), mai atenua din dureri. Si cu o pastila de Nurofen Durere, durerile erau atroce....

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti ultimul care ar vorbi de logica.

Lumea te "ataca" pentru ca duci lipsa de ea la o varsta cand ai zice ca devii temperat si citesti ce vrea lumea sa spuna, fara subliniere...

Mc hammer , sa spunem, cauta un subiect... Ne.... what ever, te-a gasit pe tine.

Succes in inglodarea ta, pare scopul suprem de la un timp.

Nu știu ce subiect caută el, dar tu cauți hârâială cu mine, de tot mă abordezi. Nu vei avea. Te las să cauți "logica" în cele postate de tine referitoare la Mc hammer 

O seară bună! 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Ca sa nu mai iei la pla, nu e la misto !

Cu Voltaren Emulgel  crema cu extract de curcuma ai incercat ? Cand am avut articulatia umarului rupta, cu clavicula rupta si cu bicepsul si tricepsul rupt in doua locuri (cazatura pe munte, iarna trecuta, intr-o noapte, cand cautam un loc in care sa fotografiez galaxia), mai atenua din dureri. Si cu o pastila de Nurofen Durere, durerile erau atroce....

Lopix, iubesc ce faci, daca ar fi sa scanez o poza alb-negru in semi-intuneric... ai vedea cat apreciez fotografia, fara habar de experienta am facut poza si inca o ador...

Las-o cu femeile inzestrate de pula. Te-ai pierdut pe drum, nu uita de unde ai plecat....

:hug1

Nu știu ce subiect caută el, dar tu cauți hârâială cu mine, de tot mă abordezi. Nu vei avea. Te las să cauți "logica" în cele postate de tine referitoare la Mc hammer 

O seară bună! 

Ma sugi!

Las, parsiv, mitoman, agresiv.... Fuck off!

• Like 1
Postat

Lopix, iubesc ce faci, daca ar fi sa scanez o poza alb-negru in semi-intuneric... ai vedea cat apreciez fotografia, fara habar de experienta am facut poza si inca o ador...

Las-o cu femeile inzestrate de pula. Te-ai pierdut pe drum, nu uita de unde ai plecat....

:hug1

Ma sugi!

Las, parsiv, mitoman, agresiv.... Fuck off!

:bye

• Like 1
  • Minus 5
Postat

:bye

Esti o pizda trista care imi da mie adio?

Nu pot decat sa plang! E o lovitura!

Pizda, tu numai crezi ca ai vazut ca mine, limitat fiind.... Mi-a placut nominarea de curva cat cautam sa muncesc pe salariu... 

Eu nu stiu sa pierd,. Mai stii cand tot forumul vorbea de o betiva...? Tu ai venit cu Absolut, eu am tras ca te-am trimis acasa...

Karma. Exista.

• Like 1
Postat

Esti o pizda trista care imi da mie adio?

Nu pot decat sa plang! E o lovitura!

Pizda, tu numai crezi ca ai vazut ca mine, limitat fiind.... Mi-a placut nominarea de curva cat cautam sa muncesc pe salariu... 

Eu nu stiu sa pierd,. Mai stii cand tot forumul vorbea de o betiva...? Tu ai venit cu Absolut, eu am tras ca te-am trimis acasa...

Karma. Exista.

:hihat

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Am chef maxim de socializare face to face.

Cu siguranta prinzi tu ceva !!!! ;)

• Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Un antivirus free face "minuni"....

Cam asa.... Mdap...

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83471520_778256782695539_8828017943615897600_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ohc=6SDSuIA25EoAX9H37Il&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=3b2f2d16ca58c12e2f3afda4bc44ddf1&oe=5E9D44AB

100 si ceva de lei pe an licenta pentru 3 dispozitive nu mi se pare o paguba atat de mare incat sa preferi varianta free 

Malwarebytes e cel mai bun dupa mine :)

• Like 1
Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

trebuie o vacanta

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ma simt minunat mai ales atunci cand cunosc oameni minunati. Va multumesc dragilor, tuturor celor care m-ati apreciat si sponsorizat in decursul timpului si va iubesc ! Spor si numai bine tuturor !

• Minus 1

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ma simt minunat mai ales atunci cand cunosc oameni minunati. Va multumesc dragilor, tuturor celor care m-ati apreciat si sponsorizat in decursul timpului si va iubesc ! Spor si numai bine tuturor !

Poti sa numesti un singur curvar care te-a apreciat?? :laugh2 Eu nu am vazut nicio recenzie in sensul asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...