marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 3, 2020 Pașnichttps://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/84363461_2848779875159485_2531140651211292672_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_ohc=LtABqwleLG8AX-zjss7&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&_nc_tp=6&oh=17c0fddf45677b0b9698cc058ce817f2&oe=5EC7C7ED 4
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Care poate obtine antibiotice?Nu vreau sa aud de medic, e rasuflata.Am nevoie de Sumamed, Azitrox sau Azitromicina.Recompensa o discutam. ;) :hug1
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Peseu: Nu interpretati, este infectie de tesut aparuta cronic la picioare...Doctorii nostri nu stiu de ce.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 3, 2020 Care poate obtine antibiotice?Nu vreau sa aud de medic, e rasuflata.Am nevoie de Sumamed, Azitrox sau Azitromicina.Recompensa o discutam. ;) :hug1 Ai puso cu faza de recompensa discutabila sa vezi cand o sa citeasca motanu =))))))
evaforyou Reputație: 22137 Postat Februarie 3, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Februarie 3, 2020 Care poate obtine antibiotice?Nu vreau sa aud de medic, e rasuflata.Am nevoie de Sumamed, Azitrox sau Azitromicina.Recompensa o discutam. ;) :hug1Cauta o farmacie Ana Maria, printre putinele care mai dau si fara reteta... Daca te duci hotarata si cu "poezia" invatata iti dau. Succes! 2
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Cauta o farmacie Ana Maria, printre putinele care mai dau si fara reteta... Daca te duci hotarata si cu "poezia" invatata iti dau. Succes! Sarut manutele! :) :hug1
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Amada, tu ai nevoie de Iisus, nu de antibiotice.Anunță-mă când e gata pista de aterizare. https://i.imgur.com/9zMI7Vt.jpg https://i.imgur.com/BsI3eOR.jpg 1
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Amada, tu ai nevoie de Iisus, nu de antibiotice. Anunță-mă când e gata pista de aterizare. Ai de asteptat.Pizda, nu-ti mai pune pozele cu fatza public!Nu sunt religioasa, dar am decenta sa nu-mi bat joc de credinta celorlalti...Tigan imputit cu internet!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 3, 2020 Amada, tu ai nevoie de Iisus, nu de antibiotice. Anunță-mă când e gata pista de aterizare. https://i.imgur.com/9zMI7Vt.jpg https://i.imgur.com/BsI3eOR.jpg =))))))) vrabia malai viseaza bre ti ai trage un pic sufletu intre cracii lu Amada e ? =)))))) 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Hey people, gluma-i gluma cand e rost de gluma, dar haideti sa nu facem misto de sanatatea semenilor ! Daca e vorba de antibiotice nu mai este chiar o bagatela ! Sanatate maxima Amada, sa te recuperezi cat mai repede ! :hug1 4
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Ai puso cu faza de recompensa discutabila sa vezi cand o sa citeasca motanu =)))))) =))))))) vrabia malai viseaza bre ti ai trage un pic sufletu intre cracii lu Amada e ? =)))))) Laba tampeste, stiai?La modul serios, esti atat de lipsit de cum te prezinti... ca doar nu ai sanse sa futi si, ce e cel mai interesant la "minti odihnite", uneori uiti ca ai avea....Daca mai vad asocieri facute de tine in ce ma priveste... am banuiala ca nu o sa-ti placa. ;) Hey people, gluma-i gluma cand e rost de gluma, dar haideti sa nu facem misto de sanatatea semenilor ! Daca e vorba de antibiotice nu mai este chiar o bagatela ! Sanatate maxima Amada, sa te recuperezi cat mai repede ! :hug1 Multumesc! :hug1 2
master_ioda Reputație: 7 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Postat Februarie 3, 2020 Da...dar cel mai indicat e sa îmi scrii o scrisoare și sa o parfumezi. 😌Lasa-mi adresa in privat. Esti foarte sexy
master_ioda Reputație: 7 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Postat Februarie 3, 2020 Sunt bolnavior. Vreau ca vistantric sa ma trateze...😘
master_ioda Reputație: 7 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Postat Februarie 3, 2020 Sunt bolnavior. Vreau ca vistantric sa ma trateze...😘
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2020 Sunt bolnavior. Vreau ca vistantric sa ma trateze...😘Ești bolnav la cap.. Asta i clar... 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 4, 2020 Laba tampeste, stiai?La modul serios, esti atat de lipsit de cum te prezinti... ca doar nu ai sanse sa futi si, ce e cel mai interesant la "minti odihnite", uneori uiti ca ai avea....Daca mai vad asocieri facute de tine in ce ma priveste... am banuiala ca nu o sa-ti placa. ;) Multumesc! :hug1 Amado te face in foi de vita nenea asta serios =)) Si nu e prima data radeam cu lacrimi la inceput cat inca te contrai cu el Tu ar trebui sa te simti atacata de altii nu de mine ca n-am scopu asta 1
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 4, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 4, 2020 Rupta de oboseala .... 2
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Care poate obtine antibiotice? Amada, tu ai nevoie de Iisus, nu de antibiotice. Sunt bolnavior. Vreau ca vistantric sa ma trateze... Si tu tot de Iisus ai nevoie.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 4, 2020 Miash _)_ n Iisus bine ca nu e Ijos =)))))))))))))))) =))=))
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Amado te face in foi de vita nenea asta serios =)) Si nu e prima data radeam cu lacrimi la inceput cat inca te contrai cu el Tu ar trebui sa te simti atacata de altii nu de mine ca n-am scopu asta Caterinca ieftina ti se pare atac? :)De o luna ma chinui cu piciorul asta si handicapatul imi pune poze cu pizde! Foarte amuzant! :slap2Ar trebui sa va luati ca va potriviti, dar sa va futeti pe rand in cur sa ma amuz si eu! :laugh2 :rax2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 4, 2020 Caterinca ieftina ti se pare atac? :)De o luna ma chinui cu piciorul asta si handicapatul imi pune poze cu pizde! Foarte amuzant! :slap2Ar trebui sa va luati ca va potriviti, dar sa va futeti pe rand in cur sa ma amuz si eu! :laugh2 :rax2 Hai ca esti nesimtita ai inteles gresit si acum ma iei pe mine la rost pentru glumele lui filofteu :-jLas.o balta
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Hai ca esti nesimtita ai inteles gresit si acum ma iei pe mine la rost pentru glumele lui filofteu :-jLas.o balta Replicile tale la ce abera filofteia despre mine: Baga ceva ca lumea ca vreau sa rad ;) =))))))) Sfatu meu sincer incearca la preselectie la iUmor sau alte emisiuni de divertisment Genial si nu o spun pentru prima oara =))=))) :clapp :clapp =))))))) vrabia malai viseaza bre ti ai trage un pic sufletu intre cracii lu Amada e ? =)))))) Amado te face in foi de vita nenea asta serios =)) Si nu e prima data radeam cu lacrimi la inceput cat inca te contrai cu el Tu ar trebui sa te simti atacata de altii nu de mine ca n-am scopu asta Eu sunt cea nesimtita?! :)Ti-am spus sa te potolesti, ma si insulti acum.Nu cobor la nivelul tiganului de satra, va las sa ma discutati in continuare fara va mai deranjez. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 4, 2020 Replicile tale la ce abera filofteia despre mine: Eu sunt cea nesimtita?! :)Ti-am spus sa te potolesti, ma si insulti acum.Nu cobor la nivelul tiganului de satra, va las sa ma discutati in continuare fara va mai deranjez. ;) Bre omu le are cu mistourile la modu ironic e un umor intr.un fel aparte aia am apreciat nu in sensul in care m-ar fi interesat strict persoana caruia i se adreseaza Dar bine poti sa o iei personal si din partea mea n-am de ce sa iti mai spun ca eu nu am nimic cu tine ca sa te jignesc sau sa te iau la misto ..Zi buna
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Bre omu le are cu mistourile la modu ironic e un umor intr.un fel aparte aia am apreciat nu in sensul in care m-ar fi interesat strict persoana caruia i se adreseaza Dar bine poti sa o iei personal si din partea mea n-am de ce sa iti mai spun ca eu nu am nimic cu tine ca sa te jignesc sau sa te iau la misto ..Zi buna Cea mai penibila scuza posibila.Sunt curioasa, apreciai mistoul si umorul ironic, aplaudat de tine, daca facea misto de ma-ta?Nu o lua personal nici tu, doar nu ai de ce. Nu am nimic cu tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum