Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

Plus ca scoate si armata pe strada. Problema este cu cei batrani care nu inteleg ca NU trebuie sa umble de nebuni pe strada si pace. Bine, nu toti fac treaba asta, mai sunt si batrani care inteleg sa stea in casa, dar majoritatea pur si simplu ies de nebuni pe strada pur si simplu ca sa iasa, fara nici o logica. Probabil in 2-3 zile ajungem si noi la peste 1000 de cazuri.

Macar sa nu mai fie morti !!

Maine ajungem la 1000... Si morti vor fi multi, abia a inceput... Persoanele peste 65 de ani intra in izolare la domiciliu obligatorie, restul doar serviciu si piata
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

La piață dacă mai ai unde.

Nu m-ar mira să se închidă magazinele și să pice tot lanțul alimentar de producție.

După ce s-au scumpit alimentele.

Iar importurile sunt la pâmânt.

A se vedea blocajele tirurilor la granița cu Ungaria.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Sunt bine. Ma mentin pe pozitie. Iau in continuare vitamina C si alte vitamine, consum ceapa si usturoi zilnic ... Am doi sclavi pe  care ii trimit sa imi faca cumparaturile si mai fac comenzi pe net, ca sa nu mai iau in nas tusea altora care nu stiu sa isi duca un servetel la gura.

Voi cum sunteti ?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

La piață dacă mai ai unde.

Nu m-ar mira să se închidă magazinele și să pice tot lanțul alimentar de producție.

După ce s-au scumpit alimentele.

Iar importurile sunt la pâmânt.

A se vedea blocajele tirurilor la granița cu Ungaria.

Pietele inca merg. In Piata 30 Decembrie (Piata Centrala) din Galati am fost eu in Halele Noi azi de-am luat salata si ridichi. Probabil ca de maine nu o sa mai fie nici pietele deschise.

Probleme cu alimentele nu ar fi, daca toata lumea ar cumpara echilibrat. Dar cum la noi toata lumea carabaneste tot ce-i cade in mana in cantitati tot mai mari, e posibil sa apara deficiente logistice, tinand cont ca acum transportul rutier in Europe se desfasoara cu dificultate.

Link spre comentariu

Cine stie ale cui clone sunt italianuvaru si gasparov, care vad ca sunt useri banati si aveau conturi deschise recent ? Sunt ale lui Pipilica ? Cum am raspuns celor doua clone, mi-a si dat o replica acida Pipilica, de pe contul lui.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Pe undeva e si putina dreptate cu masurile astea romanul de vorba buna nu prea stie 

Sa vad de maine martalogii cum o sa faca spume la gura ca nu ii lasa armata sa mearga n parc unde isi etalau carucioarele de facut piata =))

Link spre comentariu

Să vedem cocalarii şi pițipoanele, cu maşini şi başini cum se descurcă de mâine. Sunt curios dacă mai ține şmechereala?

Poliția alerga după tine. Armata nu cred că stă să mai alerge. La ei fișa postului nu e imobilizarea infractorilor, nici cătușe nu au. Aici e aici.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Nu au cum sa ne lipsească de hrană însă am o obiecție privitoare la masurile lor de pază...in loc sa trimită "câini" de pază mai bine foloseau 90% din aceste efective militienesti sa ne livreze hrana la domiciliu și practic stăteam doua săptămână cu străzile goale de civili.Era mai simplu și mai eficient asa...dar înțeleg că nu sunt suficienți decât sa acopere numeric bătrânii noștri.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Bai chiar ! Hai sa faca unul un server de Blitzkrieg sau Blitzkrieg 2 si facem niste meciuri in retea, si-asa nu avem ce face. :) Sau schimburi de carti pdf. Caut si eu niste carti din colectia O'Reilly (sub-colectia Armele Wermacht-ului, uniformele germane si ordine de lupta ale marilor batalii, Operatiunea Barbarosa, El-Alamein, Tobruk, Kursk si altele)

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Care ati cumparat mai, toate prezervativele din magazine ? Nesatuilor ! Parca ati avea cate zece pule, fiecare...

"cumpărături de primă necesitate"... E situație de urgență; fututul e o urgență, așa că...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...