Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Nu ai vrea ! Cu cat suma de bani pe care cineva ti-o da "for free" e mai mare, cu atat mai scurta devine viata ta... Sa nu ai incredere niciodata in bani, daca nu sunt facuti de tine. Banii primiti iti aduc, mai devreme sau mai tarziu vizita unei doamne pe care toti dintre noi ne dorim sa o primim cat mai tarziu posibil in viata...

Asa ca, mai bine multumeste-te cu o cafea si o imbratisare. Fac cat un miliard de euro. Hell, no, fac de 1000 de ori mai mult ! ;)

Right, e treaba verificata... Banii multi

Vizitator caproshu
Postat

Banii multi nemunciți nu aduc decât nenorociri...

Vizitator caproshu
Postat

Scuze, dar este din cauza pandemiei...de alcool 😂😂😂

Vizitator marmotto
Postat

Scuze, dar este din cauza pandemiei...de alcool

Las-o mai moale, pe caldura asta nu e bun prea mult ! Si apoi, ai timp toata noaptea sa te lupti cu sticlele, daca vrei ! ;) :D  :blushing2

Vizitator caproshu
Postat

Las-o mai moale, pe caldura asta nu e bun prea mult ! Si apoi, ai timp toata noaptea sa te lupti cu sticlele, daca vrei ! ;) :D  :blushing2

Fratioare, dacă ziua ar avea 34 de ore, tot nu mi ar ajunge,muncesc,beau și ÎNCERC sa fut non stop...

Vizitator marmotto
Postat

Fratioare, dacă ziua ar avea 34 de ore, tot nu mi ar ajunge,muncesc,beau și ÎNCERC sa fut non stop...

Pai, atunci ii bun ! :hihat  :laugh2  :bow

Vizitator caproshu
Postat

Pai, atunci ii bun ! :hihat :laugh2 :bow[/quot

Ii bun sigur, sogore!!

Vizitator white_rabbit
Postat

Mă simt de parcă mâine ar fi sâmbătă 😀😜🎆

Vizitator caproshu
Postat

Vreau sa fut, pana trec ceasurile de 24 ðŸ˜

Postat

Nope, sa traiesc 100 de ani cu 100 de milioane facute prin propriile mele puteri, nu date de catre cineva care ma va lasa 5, sau poate 10 ani sa traiesc ca un rege, dupa care scadenta va fi un glont in ceafa sau cu o piatra legata de gat pe fundul Dunarii. Ce preferi, 100 de ani un trai normal, sau 5 ani rege, dupa care un suflet ratacitor printre astre, plecat prea curand de pe Terra ??

Norocul meu e ca nu imi pun problema unor astfel de alegeri, fiind mai realist sunt sigur ca viata mea va fi scurta, de cacat si singurul lucru care mi-l doresc e sa fut mai multe curve decat anul im care o sa mor😂
Vizitator marmotto
Postat

Norocul meu e ca nu imi pun problema unor astfel de alegeri, fiind mai realist sunt sigur ca viata mea va fi scurta, de cacat si singurul lucru care mi-l doresc e sa fut mai multe curve decat anul im care o sa mor

E si asta adevarat ! :) :hihat

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Norocul meu e ca nu imi pun problema unor astfel de alegeri, fiind mai realist sunt sigur ca viata mea va fi scurta, de cacat si singurul lucru care mi-l doresc e sa fut mai multe curve decat anul im care o sa mor

Așa să-ți ajute ăl de sus!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Așa să-ți ajute ăl de sus!

Picoane, tu citesti posturile de acum 3 pagini frate? N-ai treaba poate te retin, zic si eu 😂
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ma uit si ma minunez de cata idiotenie zace n lumea asta 

Adica pana acum toti fugeau ca dracu de tamaie de hiv sifilis cancer metastaze etc etc..

Si acum fug toti de un rahat de gripa =))

Ba cand e ceasu rau poti sa stai si in biserica cu capu pe icoane ca tot te trazneste  :slap2

• Like 3
Postat

Picoane, tu citesti posturile de acum 3 pagini frate? N-ai treaba poate te retin, zic si eu

Citesc și eu când apuc. În fond, postarea ta era scrisă în aceeași zi, nu te mai bășica!  :laugh2

• Minus 2
Postat

Citesc și eu când apuc. ÃŽn fond, postarea ta era scrisă în aceeași zi, nu te mai bășica! :laugh2

Aidplm ai dreptate coae, pe moment ma panicasem ca iar n-au bagat astia pensia, n-ai bani de curve si trebuie sa te plictisesti pe forum. M-am linistit 😂
  • Like 2
Vizitator scorpion1970
Postat

Duminica este ziua aia în care, dacă faci linişte, se aude lenea.

Vizitator white_rabbit
Postat

Probabil sunt singurul bou de pe planetă care ar fi vrut să fie LUNI.

Postat

Duminica este ziua aia în care, dacă faci linişte, se aude lenea.

Eu merg sa lenevesc la piscina.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...