ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 29, 2020 Tare mi dor de cainele meu ce a murit in 11 -09-2020.Ba fratilor nu pot sa trec peste pierderea caunelui meu asa de mult l -am iubit .Am plantat un Măr acolo si îi merge bine so prins pomu .Voi cum va explicati ca ma apuca plânsu cand ma uit la pozele lui.Probabil sunt eu mai sentimental si cu ingerii mai slabi ...tare mi dooor de fumosu meu caine blanos si jucaus.E tista viata mea fara el.
introaca Reputație: 59 Postat Octombrie 29, 2020 Postat Octombrie 29, 2020 Cine isi aminteste cat "plangeam" de sor-mea?...O dau in judecata, partea mea de mostenire...Doare. Sunt tampita?! Am amanat asta multi ani si tot nu simt ca ar fi corect! Femeia si-a batut joc de mine cu oricare ocazie, dar tot mi-e greu sa o fac sa plateasca... Whats wrong with me?!
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 29, 2020 Postat Octombrie 29, 2020 [...]dar tot mi-e greu sa o fac sa plateasca... Whats wrong with me?!Amada, pentru o fată dragălaşă şi neinteresată de religie, practici cam des iertarea aia din Biblie.
silent_bay Reputație: 35 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2020 Erect !
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Trist, 2020 e primul an cand nu am unde sa sarbatoresc Halloweenul.#muieCorona mie chiar imi place sarbatoarea asta, toate cluburile erau decorate super misto...
introaca Reputație: 59 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Amada, pentru o fată dragălaşă şi neinteresată de religie, practici cam des iertarea aia din Biblie. Nea! Am fost cea mai puternica din fete, din pacate am iesit ultima. ;)Prima a fost o psihopata, s-a maritat cu varul meu initial, dupa tata, nu era de sange... dar totusi, WTF?!Apoi a luat un taran care i-a bagat pumni in gura, avea nevoie de putere. :)Cealalta a avut barbatul si copilul, 3 barbati - 4 copii.Eu am fost singura pe cont propriu. Salariu, chirie...Surorile mele au fost cam retardate.Tata a fost profesor de istorie, aveam tati diferiti si eu sunt leita el. Thanks to whatever!Eu nu stiu sa pierd. Si desi sor-mea l-a numit un fel de pres de la usa, ce credea ca sunt si eu, eu sunt sentimentala pana la un punct, nu pana la prostie.Stai sa vad actele... Mama nu era profesor. ;)
introaca Reputație: 59 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Sunt nevorbita banuiesc, doar atat:A fost un zvon cum ca a lasat totul fetei majore, primei.Eu sper ca nu este asa. Dar nu am idee ce gandeste o femeie in ultimul stadiu de cancer... Indiferent, vreau adevarul si linistea de care duc lipsa de o viata....The end. :)
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Să ştii că te plac şi fără zestre.
introaca Reputație: 59 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Să ştii că te plac şi fără zestre. Iubire, daca ai sti ca te accept asa cum esti... lasai tot si ma luai in chiloti! :)
introaca Reputație: 59 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 Nu incercam sa te supar.Traiul la limita te invata sa te descurci, vorbesc 3 limbi fluent, plus.Ma descurc oriunde.Nu am nevoie de bani, nu asta cautam la barbat. Stii ceva? Paream prosta. Acum nu vreau barbat. :) :hug1
sinsins Reputație: -211 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat Octombrie 31, 2020 Cu chef de munca
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 007 Signed off ! :( RIP Sean Connery
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 31, 2020 Am auzit o chestie gen covid19 nu rezista la valori ale ph-ului mai mari de 8.5 Puneti mana si mancati alimente cu ph ridicat ;)
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2020 Am auzit o chestie gen covid19 nu rezista la valori ale ph-ului mai mari de 8.5 Puneti mana si mancati alimente cu ph ridicat ;) Acuma, vorbesc serios, lăsând la o parte conflictul dintre noi! Ph-ul mai mare de 7 înseamnă reacție alcalină, iar ph-ul mai mic de 7 înseamnă acidă. Înseamnă deci, că asta înseamnă că trebuie consumate alimente ce dezvoltă o reacție alcalină, in timp ce medicii recomandă să luăm pentru întărirea imunității vitamina C, care are reacție acidă, după cum se știe. 1 5
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 Am auzit o chestie gen covid19 nu rezista la valori ale ph-ului mai mari de 8.5 Puneti mana si mancati alimente cu ph ridicat ;)Daca tot deschizi un topic informativ, nu ar fi frumos si complet sa specifici si care sunt acele alimente ? pickndazzle.com/ro/buzz/natural-being/top-10-alkaline-foods-to-eat-every-day Acestea din lista au, de asemenea, rolul de a intari sistemul imunitar, una din cele mai puternice bariere de rezistenta ale organismului impotriva Covid-19 si nu numai ! ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 31, 2020 Daca tot deschizi un topic informativ, nu ar fi frumos si complet sa specifici si care sunt acele alimente ? pickndazzle.com/ro/buzz/natural-being/top-10-alkaline-foods-to-eat-every-day Acestea din lista au, de asemenea, rolul de a intari sistemul imunitar, una din cele mai puternice bariere de rezistenta ale organismului impotriva Covid-19 si nu numai ! ;)Ai recunoscut de curand ca esti mai prost de felul tau si bine ai facut pentru ca ai dreptate Cu alte cuvinte ce am facut eu mai devreme a fost o postare pe un topic cu subiect general nu deschiderea unui topic nou Pagina asta culmea astazi implineste 8 ani find deschisa de oly
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 31, 2020 Ph-ul covid19 e de 8.5 orice depaseste aceasta valoare nu rezista Mancati banane usturoi mango lamaie avocado mandarine ananas ...De preferat evitati pastilele sau luati.le doar la nevoie
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 Ai recunoscut de curand ca esti mai prost de felul tau si bine ai facut pentru ca ai dreptate Cu alte cuvinte ce am facut eu mai devreme a fost o postare pe un topic cu subiect general nu deschiderea unui topic nou Pagina asta culmea astazi implineste 8 ani find deschisa de oly Da, recunosc, asa este. Corect era raspuns. M-am gandit la topic. Eu macar recunosc ca-s prost, ai dreptate. :) ;) Da, acum intr-o nota serioasa, chiar asa este, 8 ani are de cand a fost pus primul reply aici.
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 Iubire, daca ai sti ca te accept asa cum esti... lasai tot si ma luai in chiloti! :)Cum mă accepți? Cu retard în metastază? N-am cum să te iau în chiloți, pentru că nu port aşa ceva decât la muncă sau duminică dimineață, la biserică . Apropo, ți-am zis vreodată de ce merg la liturghie?Vina şi complezența mă duc acolo, Amada, dublate de simplitatea procesului. Ce-i atât de greu? Aprind lumânări pentru ăia dragi la secțiunea ''vii'' şi încă una cu dedicație la ''morți'', pentru pula mea. Tradiționalul '' Eartă-mă Doamne pentru ce-am păcătuit cu gândul, cu cuvântul, cu fapta sau cu pula'' si m-am cărat. Nu ştiu d-alea cu dujmănia, aşa că n-ai decât să mă superi cât vrei.Îți asumi consecințele, totuşi. 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 A venit frigul. De două zile caut măști cu mânecă lungă.ðŸ˜
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 1, 2020 Trista :(
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Năstrușnic 😈😈😈
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61358 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2020 :bad 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum