Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat

Azi a fost o zi normala si relaxanta de weekend

Vizitator puloiu
Postat

Obosit (Adobe Premier Pro CC 2019 complete course toata ziua ) !  Vad in fata numai frames, sequences, timelines si video effects !  :laugh2  :laugh2

Vizitator white_rabbit
Postat

Matinal 🥴

• Oras:Sus
  • Oras:Sus
Postat

Ca intr-o zi de sarbatoare si urez : La Multi Ani Mihailor, Mihaelelor, Gabrielilor si Gabrielelor de pe acest site.

• Like 1
Vizitator scorpion1970
Postat

ÃŽmi dau seama ca înaintarea în vârstă ma costa luminarile de pe tort mai mult decât tortul. 😀

Vizitator puloiu
Postat

nebunatica  :laugh2

https://i.ibb.co/BqNFycm/108833916-1680330585462739-7761706835473328827-o.jpg :rax2

La Multi Ani Gabitu ! :)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

La Multi Ani Gabitu ! :)

ms ! 

la multi ani mie! :laugh2

https://i.ibb.co/dr5fTpw/lma.jpg

țucu-i gura, uscu-i fundu :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator white_rabbit
Postat

Make love, not work

Vizitator resident999
Postat

Obosit, am dormit foarte naspa. Am avut un cosmar si acum , sunt la munca, incercand sa nu adorm.

Vizitator puloiu
Postat

Well, fuck ! Editare video e super duper cool, dar de dimineata lucrez la un PMV (din 8 scene cu Riley Reid) si am reusit sa pun cap la cap 14 secunde !  :laugh2 Bine, am si dormit 2 ore la pranz, ce-i drept, dar oricum :) . Well, sper sa-i fac cel putin un minut astazi, mai raman 2 (musica de care-l leg are 3 minute si nu pot sa o ciompartesc, trebuie sa fie cat e muzica). :)

Vizitator white_rabbit
Postat

Senzational. Astazi, febletea mea a fost mai adorabila ca niciodata.

E ușor de înțeles sentimentul și la fel de ușor pot să fiu invidios pe tine când sunt "out of town".

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ma simt increzator ascultandu-l pe Werner dupa ce a zis ca nu ia in calcul carantina in decembrie 

Asa e in schimb ne va da din nou o stare de urgenta =))

Azi a discutat cu Orban si cu Ciuca 

Stau eu si ma intreb ce ar fi putut el sa discute cu ministrul apararii despre epidemie doar daca nu ar avea si fortele armate o viitoare contributie in ce va urma 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator puloiu
Postat

Ma simt increzator ascultandu-l pe Werner dupa ce a zis ca nu ia in calcul carantina in decembrie 

Asa e in schimb ne va da din nou o stare de urgenta =))

Azi a discutat cu Orban si cu Ciuca 

Stau eu si ma intreb ce ar fi putut el sa discute cu ministrul apararii despre epidemie doar daca nu ar avea si fortele armate o viitoare contributie in ce va urma 

Pai mai saptamana trecuta spunea ca armata va fi instruita cum sa administreze vaccinul, in februarie cand vor ajunge primele doze in Romania, cu prioritate la grupele de risc mai intai. Dupa aia, probabil si la restul. Asa ca vrei-nu vrei, faci vaccin, ca daca nu faci, e mai rau, te si bat de te-ndoaie, il si faci cu forta si te mai trimit sa stai cativa ani la racoare, sau daca ii enervezi bine nici nu ti-l mai fac, te composteaza cu un glont in cap si cam atat....

Postat

Pai mai saptamana trecuta spunea ca armata va fi instruita cum sa administreze vaccinul, in februarie cand vor ajunge primele doze in Romania, cu prioritate la grupele de risc mai intai. Dupa aia, probabil si la restul. Asa ca vrei-nu vrei, faci vaccin, ca daca nu faci, e mai rau, te si bat de te-ndoaie, il si faci cu forta si te mai trimit sa stai cativa ani la racoare, sau daca ii enervezi bine nici nu ti-l mai fac, te composteaza cu un glont in cap si cam atat....

Eu zic altfel 

Din ce se aude acel vaccin va necesita conditii speciale de pastrare la temperaturi intre -70 si -90 de grade 

Noi deocamdata nu avem asa ceva o astfel de instalatie necesara pastrarii costa 12.000 de euro 

Mai departe vaccinarea prioritara in functie de risc 

Prima data lucratorii din sistemul sanitar

Mai apoi grupele de varsta aflate in risc maxim 

Ca in final sa se poata vaccina toti cei care doresc si sa se puna pe piata treaba 

Si te intreb 

Cu lumea de rand pana in vara cand se pare ca vom avea toti acces la medicament ce au de gand? 

Si iti spun eu ca maine poimaine vine vaccinu si ne trezim ca e degeaba pentru ca nu vom avea cele necesare pentru a facilita conditiile de pastrare optime primele transe le aduc degeaba 

Chestia cu armata e mai delicata 

Militarii nu pot interveni sub nici o forma asupra civililor decat atunci cand este instaurata legea martiala care e alta mancare de peste gen stare de razboi de calamitate majora alte discutii 

Deci cum o sa intervina MApN asupra noastra din moment ce pe timp de pace le este strict interzis prin legea lor sa ne atinga ? 

Urat urat ..

Om trai si om vedea 

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator white_rabbit
Postat

Pregătit psihic pentru work-maraton; adică iar o zi de muncă până la epuizare. O să vină și zile mai bune 🙃😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...