Vizitator Eikon Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Azi ma simt ca-n toate zilele de pana acum: ca intunericul sub luna, ca apa-n bula, ca floarea sub bruma. Link spre comentariu
Vizitator Eikon Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 50 minute, siana a spus: La multi ani si din partea mea, tuturor sarbatoritilor de azi, indiferent de nume, gen, varsta, nationalitate, culoare, etc...pot fi si extraterestri ! Sunt bucuroasa sa fac ziua frumoasa si plina de voie buna sarbatoritilor care vor...chiar si cuplur Pe tatal meu il cheama Constantin. Ironic, de cand s-a despartit de mama mea acum 6 ani, isi petrece viata alaturi de "prietenele" lui, probabil sarbatorind azi alaturi de una dintre ele.( Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 13 hours ago, marcus6 said: 🙄🙄🙄 Atac de panică ? Marcucica să nu amesteci și azi beuturile cu praf de cretă și sare de lămâie că e sărbătoare 😁 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 5 minute, disjokey a spus: Atac de panică ? Marcucica să nu amesteci și azi beuturile cu praf de cretă și sare de lămâie că e sărbătoare 😁 Aseară iarăși i ai traso? Nebunule ti am zis să te potolesti nu mai bea bere ca nu stii ce faci. Deasta nu futi tu la fetele de pe forum și doar le minusezi ti e ciuda ca ele sunt tinere frumoase da vor bani, si tu nu ai Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 56 minutes ago, marcus6 said: Aseară iarăși i ai traso? Nebunule ti am zis să te potolesti nu mai bea bere ca nu stii ce faci. Deasta nu futi tu la fetele de pe forum și doar le minusezi ti e ciuda ca ele sunt tinere frumoase da vor bani, si tu nu ai Ți-am dat minus ție și lu iubitul tău @iulian16 La fete doar la vreo 2 sau 3 baragladine și la 1 sau 2 balene eșuate 2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Ți-am dat minus ție și lu iubitul tău @iulian16 La fete doar la vreo 2 sau 3 baragladine și la 1 sau 2 balene eșuate Minusează pe cine vrei tu, nu mă interesează, pînă la urmă tu numai pentru asta ai contul, nu am gasit nici o recenzie pe contul tău. Si ma rog de tine si nu lasi macar una stii tu cui😂 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Minusează pe cine vrei tu, nu mă interesează, pînă la urmă tu numai pentru asta ai contul, nu am gasit nici o recenzie pe contul tău. Si ma rog de tine si nu lasi macar una stii tu cui😂 Nu poci să scriu recenzie la mă-ta , îmi stric stilul 1 2 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Nu poci să scriu recenzie la mă-ta , îmi stric stilul Da nu ți e rușine un pic măi neterminatule asa te a invățat mata sa vorbesti? Unde tracu a fost ma ta cind ai crescut sub pod la popesti leordeni? Deja stiu si citeva dintre fete ce faci tu si de ce le minusezi😂 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 1 hour ago, marcus6 said: Da nu ți e rușine un pic măi neterminatule asa te a invățat mata sa vorbesti? Unde tracu a fost ma ta cind ai crescut sub pod la popesti leordeni? Deja stiu si citeva dintre fete ce faci tu si de ce le minusezi😂 Nu minusez marcucico, tu d'aia ai fugit pe Germania că erai necăjit și te-a izgonit mă-ta PS : mai pune și tu o poză cu tine să ne amuzăm că e "wichend" 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Nu minusez marcucico, tu d'aia ai fugit pe Germania că erai necăjit și te-a izgonit mă-ta PS : mai pune și tu o poză cu tine să ne amuzăm că e "wichend" Nu pot pune că sunt obosit am fost de rînd la Măta ca tu ai dormit in strada asnoapte, 😂 Apropo chiar tie nu tie rusine nu te temi ca e pacat sa futi la măta, si sa minusezi fetele de aici ca nu ai bani de ele? Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 11 minutes ago, marcus6 said: Nu pot pune că sunt obosit am fost de rînd la Măta ca tu ai dormit in strada asnoapte, 😂 Apropo chiar tie nu tie rusine nu te temi ca e pacat sa futi la măta, si sa minusezi fetele de aici ca nu ai bani de ele? Tic tac ... mai e puțin până în iunie când vei fi o vedetă la decernarea premiilor . Poate iei și un banner pe secțiunea transexuali 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Tic tac ... mai e puțin până în iunie când vei fi o vedetă la decernarea premiilor . Poate iei și un banner pe secțiunea transexuali Sa i zici lu mata ca o sa vina politia la ea are BT😂😂😂😂 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Sa i zici lu mata ca o sa vina politia la ea are BT😂😂😂😂 Mă-ta vindea BT și Kent pe vremuri Să revenim la minusuri 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 7 minute, disjokey a spus: Mă-ta vindea BT și Kent pe vremuri Să revenim la minusuri Mata e bolnava de BT prostule are boli cu transmitere sexual ăasta înseamna, nu țigări😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Ai revenit la minusuri. Hai ca acu cînd vezi ca zice unu de BT stii si tu ca nu sunt tigari😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci nu mai pot nu am gindit ca esti asa prostalau. Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 1 minute ago, marcus6 said: Mata e bolnava de BT prostule are boli cu transmitere sexualăasta înseamna, nu țigări😂😂😂 BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta 3 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 21, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta corect https://trotineta.com/pachete-de-tigari-din-perioada-comunista/bt-pachet-de-tigari-din-perioada-comunista/ 6 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Mă ta are că au luat mai multi, au gasito politia sub pod pe centura dormea Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 8 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Păi eu nu am scris asa ceva, dacă lui pisicuts ii place ce se scrie pe forum cu voi sa rămîna, eu am scris BT Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 8 minute, 2peu_2peu a spus: corect https://trotineta.com/pachete-de-tigari-din-perioada-comunista/bt-pachet-de-tigari-din-perioada-comunista/ Pent ru tine e egal de la labă nu ei hoitule. Doar tu nu fuți Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 15 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Nu mai conteză oricum eu nu am scris asa ceva pe forum, dar acu te intreb direct, 1 de ce o futi pe MATA. 2 de ce dai minus la fete. 3 îți zic eu tie ciuda ca nu ai bani sa mergi la ele, bagi o bere doua de pe la colturi ce ramin de la altii ori furi de pe terase, si dupa mergi acasa si o futi pe mata. De ciuda minusezi fetele xa nu ai bani de ele. Asta e sigur ca tu esti unul din aste ce vedem pe la stiri. Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 21, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Nu mai conteză oricum eu nu am scris asa ceva pe forum, dar acu te intreb direct, 1 de ce o futi pe MATA. 2 de ce dai minus la fete. 3 îți zic eu tie ciuda ca nu ai bani sa mergi la ele, bagi o bere doua de pe la colturi ce ramin de la altii ori furi de pe terase, si dupa mergi acasa si o futi pe mata. De ciuda minusezi fetele xa nu ai bani de ele. Asta e sigur ca tu esti unul din aste ce vedem pe la stiri. Marcucica pui prea mult la suflet, da' cel mai nasol o să vezi ce pățești la Nominalizat Oscar A început 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 22 minute, disjokey a spus: Marcucica pui prea mult la suflet, da' cel mai nasol o să vezi ce pățești la Nominalizat Oscar A început Cel mai nasol e ca am cunoscuto pe mata si acu fac tratament😂😂😂 Link spre comentariu
1vs999 Reputație: 38 Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 ma simt Energic💣 2 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Mai 22, 2022 18 hours ago, marcus6 said: Cel mai nasol e ca am cunoscuto pe mata si acu fac tratament😂😂😂 Neee, tu ai luat variola de maimuță de la @Turcoaz3 PS : se vindeca greu bubosule 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum