Vizitator Eikon Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Azi ma simt ca-n toate zilele de pana acum: ca intunericul sub luna, ca apa-n bula, ca floarea sub bruma.
Vizitator Eikon Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 50 minute, siana a spus: La multi ani si din partea mea, tuturor sarbatoritilor de azi, indiferent de nume, gen, varsta, nationalitate, culoare, etc...pot fi si extraterestri ! Sunt bucuroasa sa fac ziua frumoasa si plina de voie buna sarbatoritilor care vor...chiar si cuplur Pe tatal meu il cheama Constantin. Ironic, de cand s-a despartit de mama mea acum 6 ani, isi petrece viata alaturi de "prietenele" lui, probabil sarbatorind azi alaturi de una dintre ele.(
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 13 hours ago, marcus6 said: 🙄🙄🙄 Atac de panică ? Marcucica să nu amesteci și azi beuturile cu praf de cretă și sare de lămâie că e sărbătoare 😁 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 5 minute, disjokey a spus: Atac de panică ? Marcucica să nu amesteci și azi beuturile cu praf de cretă și sare de lămâie că e sărbătoare 😁 Aseară iarăși i ai traso? Nebunule ti am zis să te potolesti nu mai bea bere ca nu stii ce faci. Deasta nu futi tu la fetele de pe forum și doar le minusezi ti e ciuda ca ele sunt tinere frumoase da vor bani, si tu nu ai
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 56 minutes ago, marcus6 said: Aseară iarăși i ai traso? Nebunule ti am zis să te potolesti nu mai bea bere ca nu stii ce faci. Deasta nu futi tu la fetele de pe forum și doar le minusezi ti e ciuda ca ele sunt tinere frumoase da vor bani, si tu nu ai Ți-am dat minus ție și lu iubitul tău @iulian16 La fete doar la vreo 2 sau 3 baragladine și la 1 sau 2 balene eșuate 2 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Ți-am dat minus ție și lu iubitul tău @iulian16 La fete doar la vreo 2 sau 3 baragladine și la 1 sau 2 balene eșuate Minusează pe cine vrei tu, nu mă interesează, pînă la urmă tu numai pentru asta ai contul, nu am gasit nici o recenzie pe contul tău. Si ma rog de tine si nu lasi macar una stii tu cui😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Minusează pe cine vrei tu, nu mă interesează, pînă la urmă tu numai pentru asta ai contul, nu am gasit nici o recenzie pe contul tău. Si ma rog de tine si nu lasi macar una stii tu cui😂 Nu poci să scriu recenzie la mă-ta , îmi stric stilul 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Nu poci să scriu recenzie la mă-ta , îmi stric stilul Da nu ți e rușine un pic măi neterminatule asa te a invățat mata sa vorbesti? Unde tracu a fost ma ta cind ai crescut sub pod la popesti leordeni? Deja stiu si citeva dintre fete ce faci tu si de ce le minusezi😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 1 hour ago, marcus6 said: Da nu ți e rușine un pic măi neterminatule asa te a invățat mata sa vorbesti? Unde tracu a fost ma ta cind ai crescut sub pod la popesti leordeni? Deja stiu si citeva dintre fete ce faci tu si de ce le minusezi😂 Nu minusez marcucico, tu d'aia ai fugit pe Germania că erai necăjit și te-a izgonit mă-ta PS : mai pune și tu o poză cu tine să ne amuzăm că e "wichend" 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Nu minusez marcucico, tu d'aia ai fugit pe Germania că erai necăjit și te-a izgonit mă-ta PS : mai pune și tu o poză cu tine să ne amuzăm că e "wichend" Nu pot pune că sunt obosit am fost de rînd la Măta ca tu ai dormit in strada asnoapte, 😂 Apropo chiar tie nu tie rusine nu te temi ca e pacat sa futi la măta, si sa minusezi fetele de aici ca nu ai bani de ele?
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 11 minutes ago, marcus6 said: Nu pot pune că sunt obosit am fost de rînd la Măta ca tu ai dormit in strada asnoapte, 😂 Apropo chiar tie nu tie rusine nu te temi ca e pacat sa futi la măta, si sa minusezi fetele de aici ca nu ai bani de ele? Tic tac ... mai e puțin până în iunie când vei fi o vedetă la decernarea premiilor . Poate iei și un banner pe secțiunea transexuali 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Tic tac ... mai e puțin până în iunie când vei fi o vedetă la decernarea premiilor . Poate iei și un banner pe secțiunea transexuali Sa i zici lu mata ca o sa vina politia la ea are BT😂😂😂😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Sa i zici lu mata ca o sa vina politia la ea are BT😂😂😂😂 Mă-ta vindea BT și Kent pe vremuri Să revenim la minusuri 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 7 minute, disjokey a spus: Mă-ta vindea BT și Kent pe vremuri Să revenim la minusuri Mata e bolnava de BT prostule are boli cu transmitere sexual ăasta înseamna, nu țigări😂😂😂
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Ai revenit la minusuri. Hai ca acu cînd vezi ca zice unu de BT stii si tu ca nu sunt tigari😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci nu mai pot nu am gindit ca esti asa prostalau.
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 1 minute ago, marcus6 said: Mata e bolnava de BT prostule are boli cu transmitere sexualăasta înseamna, nu țigări😂😂😂 BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta 3 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 21, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 21, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta corect https://trotineta.com/pachete-de-tigari-din-perioada-comunista/bt-pachet-de-tigari-din-perioada-comunista/ 6 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Mă ta are că au luat mai multi, au gasito politia sub pod pe centura dormea
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 8 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Păi eu nu am scris asa ceva, dacă lui pisicuts ii place ce se scrie pe forum cu voi sa rămîna, eu am scris BT
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 8 minute, 2peu_2peu a spus: corect https://trotineta.com/pachete-de-tigari-din-perioada-comunista/bt-pachet-de-tigari-din-perioada-comunista/ Pent ru tine e egal de la labă nu ei hoitule. Doar tu nu fuți
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 15 minute, disjokey a spus: BT înseamnă țigări, BTS înseamnă ce are mă-ta Nu mai conteză oricum eu nu am scris asa ceva pe forum, dar acu te intreb direct, 1 de ce o futi pe MATA. 2 de ce dai minus la fete. 3 îți zic eu tie ciuda ca nu ai bani sa mergi la ele, bagi o bere doua de pe la colturi ce ramin de la altii ori furi de pe terase, si dupa mergi acasa si o futi pe mata. De ciuda minusezi fetele xa nu ai bani de ele. Asta e sigur ca tu esti unul din aste ce vedem pe la stiri.
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Nu mai conteză oricum eu nu am scris asa ceva pe forum, dar acu te intreb direct, 1 de ce o futi pe MATA. 2 de ce dai minus la fete. 3 îți zic eu tie ciuda ca nu ai bani sa mergi la ele, bagi o bere doua de pe la colturi ce ramin de la altii ori furi de pe terase, si dupa mergi acasa si o futi pe mata. De ciuda minusezi fetele xa nu ai bani de ele. Asta e sigur ca tu esti unul din aste ce vedem pe la stiri. Marcucica pui prea mult la suflet, da' cel mai nasol o să vezi ce pățești la Nominalizat Oscar A început 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 22 minute, disjokey a spus: Marcucica pui prea mult la suflet, da' cel mai nasol o să vezi ce pățești la Nominalizat Oscar A început Cel mai nasol e ca am cunoscuto pe mata si acu fac tratament😂😂😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 22, 2022 18 hours ago, marcus6 said: Cel mai nasol e ca am cunoscuto pe mata si acu fac tratament😂😂😂 Neee, tu ai luat variola de maimuță de la @Turcoaz3 PS : se vindeca greu bubosule 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum